Σωστός!
Το σκεφτόμουν κι εγώ αυτό…
Και με δίσκο που ούτε κατά διάνοια χαϊδεύει αυτιά…
Σωστός!
Το σκεφτόμουν κι εγώ αυτό…
Και με δίσκο που ούτε κατά διάνοια χαϊδεύει αυτιά…
Πραγματι! Τι κανει το ατιμο το προμοσιον…
Οι αλήτες έχουν γεμίσει την Αθήνα και τον Πειραιά με κάσες…
:lol3:
χαχαχα να και κατι ξεχωριστω επιτελους…
Xεχε!!!
Χθες στο mega σε ένα σηριαλ έβαλε Suicide & Redemption…πόσο το γουστάρω αυτό το instrumental!
Eiδικα το ριφφ μετα τα 03:50 το θεωρω ανετα το καλυτερο σημειο του δισκου.
Σε ποιο σηριαλ?
Σε ένα με 3 φίλους (σε φώτησα) κατά τύχη το πέτυχα…
Στα αγρια παιδια το ειχε βαλει και επαιξε λιγο την εισαγωγη.
το ξερω το σιριαλ για την ακριβεια με φωτησες οντως.
εισαγωγή επαιξε? θα εκοβα το λαιμο μου οτι επαιξε μερος απο τη μεση βασικα αλλα οκ νομιζω οτι δεν θα χρειαστει να τον κοψω τωρα…
Φέρνει τους Σκόρπιονς κάθε χρόνο στην Ελλάδα μεταξύ άλλων.
Πιστευω οτι στην περιπτωση του DM το προμοσιον ειχε κατα πολυ περισσοτερη δουλεια. Αλλο να προωθεις με επιτυχια εναν μετριο μετσαλ δισκο στο mainstream και αλλο ενα απο τα καλυτερα live συγκροτημα της hard rock που ο καταλογος του ειναι πολυ πιο προσβασιμος σε ακροατες αλλων ειδων.
Σε κατανοώ λόγω της κατάστασης της ομάδας σου. :vibrate:
Ετσι! Οπως ο Κωστανταρας εβγαζε το κιτρινο χαρτι απο το κουστουμι και απαλλασονταν απο ολα ετσι και 'γω θα λεω οτι ειμαι ΑΕΚ!
Μέτριο μεταλ δισκο δεν θα έλεγα, το ξεπερνάω όμως. Το προμοσιον δεν είχε καμία δυσκολία γιατί πολύ απλά ο δίσκος βγήκε από μια μπάντα που έχει πουλήσει 100,000,000 δίσκους, νούμερο που οι κατα τα άλλα αγαπημένοι μου Σκορπιοί δεν θα δουν ποτέ.
Ρε μην αρχίσει κάνα ηλίθιο Metallica vs Scorpions off-topic.
Εγώ χαβαλέ με τον Μέτσαλ Λοζ ήθελα να κάνω, μια και γνωριζόμαστε.
Χμ… και αυτο αποτελεσμα προμοσιον. Οσο θεϊκα δημιουργηματα και να βγαλει ενα συγκροτημα, δεν προκειτε καν να πλησιασει τετοιους αριθμους χωρις το αναλογο προμοσιον. Εκτος αν εννοεις οτι εφτασε στις 100.000.000 πωλησεις χωρις προμοσιον.
H αληθεια ειναι οτι μ’αυτα και μ’αυτα το μαμαμε το θεμα οποτε ας το κοψουμε εδω.
Πρόσεξε η διαφορά των Metallica με τα υπόλοιπα metal-hard rock συγκροτήματα είναι η Αμερική. Όταν οι δίσκοι τους πάνε καρφί στο νούμερο ένα σε μια τόσο μεγάλη αγορά και μένουν εκεί 5-6 βδομάδες είναι λογικό τα νούμερα των πωλήσεων να πιάνουν τέτοια νούμερα. Βοηθάει το προμόσιον φυσικά, αλλά έτσι όπως είναι σήμερα τα πράγματα πιστέυω η δουλειά του τμήματος μαρκετινγκ της Warner ηταν εύκολη. Προς θεού δεν έχω καμία διάθεση για κόντρα με τους Scorpions, τους γουστάρω τρελά!
Το γεγονος οτι ειναι η μοναδικη μπαντα που εχει πιασει 5 φορες το νουμερο 1 στο billboard,και εχει ξεπερασει μπαντες οπως οι beatles που εχουν παει 4 τα λεει ολα.Οποτε τι καθομαστε και συζηταμε…εκπληκτικοι και οι scorpions αλλα δεν ειναι metallica,και πολυ δυσκολα καποια αλλη heavy metal μπαντα θα τους ξεπερασει.