Metallica-Death Magnetic (2008)

Κάπου πήρε το μάτι μου αυτό το εξώφυλλο στο google για το Death Magnetic. Λέτε να είναι κάποιο από αυτά που απορρίφθηκαν? Πολύ HEAVY πάντως…και σίγουρα θυμίζει Master

Oι πωλησεις ειναι ενα αντικειμενικο στοιχειο εμπορικης επιτυχιας αλλα οχι και αντικειμενικο κριτιριο ποιοτητας οποτε μην πεφτετε ξανα και ξανα σ’αυτην την λουμπα.

Ενδιαφερον και αυτο το υποτιθεμενο εξωφυλλο…

Αντικειμενικο κριτηριο ποιοτητας γενικα δεν υπαρχει…αντικειμενικο κριτηριο ποσοτητας ομως υπαρχει.Επομενως μαλλον πιο ασκοπο ειναι να μιλαμε για ποιοτητα.Αν δε τους γουσταρουν καποιοι δε με ενδιαφερει.Αλλα οι πωλησεις λενε πραματα που και καποιος που δε τους γουσταρει οφειλει να τους παραδεχτει.

Αυτο που πιστευω θελει να πει ο ΜΕΤΑΛ_ΛΩΣ ειναι οτι δεν ξερεις αν οι σκορπιονς και οι καθε χ σκορπιονς θα ειχαν τις πωλησεις των μεταλλικα αν ηταν αμερικανοι.

Oχι, δεν ηθελα να το παω εκει (αν και θα μπορουσε να ηταν αυτο ενα point). Ουτως ή αλλως δεκαδες αμερικανικες συγκροτηματαρες εχουν παρει πολυ μικροτερη αναγνωριση απ’οτι αξιζουν.

Ουφ, πολυ οφφ-τοπικ, ας το αφησουμε ρε παιδια! :stuck_out_tongue:

Πολύ ωραίος δίσκος, ο πρώτος τους που μου άρεσε μετά το Black Album. Κοιτάει κατάματα το παρελθόν τους. Δεν πίστευα ότι μπορούσαν πλέον να κυκλοφορήσουν αλμπουμ της προκοπής, αλλά ευτυχώς με διέψευσαν.

Καλά δε συγκρίνεται με έπη όπως For Whom The Bell Tolls κλπ του παρελθόντος. Αν και ρε γαμωτο εχω τσατιστεί. Βλεπω τους Motorhead να είναι μια χαρά στο παλιο στιλ τους. Οι AC/DC τα ίδια. Γιατι ρε Μεταλλικα δεν γίνεστε όπως και πρώτα . . . . Ξέρεις all the good die young που λενε και οι σοφοι maiden.

Τι λενε?

Τι εννοείς? Μαλλιά, μπύρες γκόμενες και τέτοια?

κατα τα αλλα οκ :slight_smile:

Whatever :stuck_out_tongue:

οχι.
Ακου το For Whom The Bell Tolls έχοντας μπροστα σου τους στοίχους και θα καταλάβεις τι εννοώ. Τι είναι αυτό που μου λείπει .:slight_smile:

Ωραίος ρε μεγάλε ωραία τα λες! 'Οσο για τους Motorhead & AC/DC μια χαρά στο ίδιο στυλ παίζουν ρε παιδιά αλλά παίζανε ποτέ thrash??? Τι συγκρίνετε??? Και το στυλ τους είναι ίδιο αλλά η ποιότητα είναι ίδια? Δηλαδή το Motorizer είναι όσο καλό το Ace Of Spades?? OXI!!! Ή μήπως το Black Ice είναι τόσο καλό όσο το Back In Black??? ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!!!

Δεν ειχα δει οτι υπηρχε κινηση εδω μεσα τις τελευταιες μερες.
…Και πηγα να το παιξω εξυπνος!! :stuck_out_tongue:
Εκανα μια αποτοξινωση και δεν ακουσα για καποιες μερες το Death Magnetic και το ξαναακουσα χτες.
Ο δισκος σπερνει.Τουλαχιστον στα δικα μου αυτακια.
Αλλα πραγματικα δινει ρεστα…

Πάντως ειναι το τελειο soundtrack για πρωινά ξυπνήματα…

Αν εννοείς τους στίχους γιατί δεν λες και για τους στίχους του Kill em All? Απλά ξεσηκωτικοί τπτ παραπάνω. Και όσο για Motorhead και AC/DC ναι είναι θεοί, ναι προσκυνώ αλλά μένουν στο ίδιο μέτριο επίπεδο στίχων που ήταν πάντα (γνώμη μου). Ο James έκανε το κάτι παραπάνω σε Ride, Master και Justice που είναι αδύνατο να επαναληφθεί. Το Death Magnetic μόνο στο My Apocalypse είναι ότι ναναι στιχουργικά…δεν με χάλασε καθόλου σε γενικές γραμμές.

Και στο Suicide & Redemtion :stuck_out_tongue:

Μεχρι να καταλαβεις τι ακους και να βαλεις Morbid Angel:!:

:lol3::lol3::lol3::lol3::lol3::lol3::lol3:

Φιλε συγγνωμη αλλα εισαι ασχετος!!!

Γούστα είναι αυτά φίλε μου (παντογνώστη και σχετικέ) και δεν με ξέρεις και από χτες…
κόλλησες σε μια λέξη…βάλε “τις περισσότερες φορες” στη θέση του “πάντα” για να νοιώσεις καλύτερα