Δεν υποστήριξα ότι είμαι παντογνώστης ή σχετικός. Και οι πέτρες ξέρουν ότι οι AC/DC και οι Μotorhead είχαν καταπληκτικούς στίχους στις καλές μέρες τους. Δεν χρειάζεται να σε ξέρω απο χθες. Καθένας κρίνεται απ’ότι λέει. Και ναι μια λέξη μπορεί να αλλάξει τελείως το νόημα μια πρότασης.
Υ.Γ: Επίσης δεν ένοιωσα άσχημα επειδή κάποιος χρήστης γράφει ότι να ναι. Αλίμονο
Μονο εμενα δεν μου αρεσε το death magnetic???το βρισκω κοροιδια να το ανεβαζουν τοσο πολυ κατατασσοντας το μαλιστα στην ιδια κατηγορια των ride the lighting και master…Μια φορα μοναχα φτανει οπως να ραγισει το γυαλι οπως λεει και ο Θεος…Απτη στιγμη που εγινε η μακακια απτο black album και μετα δεν γυρναν οι παλιοι καλοι Μεταλικα…ο James χαλασε οσο ηταν δυνατο τη φωνη του…και η νοοτροπια τους αλλαξε απο change the world σε change my wallet…
Θα μπορουσα να σου πω τοσα πολλα για το ποσο διαφωνω μαζι σου οχι στο οτι δεν σου αρεσει το Death Magnetic (δικαιωμα σου ειναι αυτο) αλλα στο οτι εχουν γινει change my wallet…
Σιγουρα δεν ειναι οι οργισμενοι νεοι αλλα τουλαχιστον για μενα καλα κανουν και δεν ειναι στα 45 τους οπως οταν ηταν 20… Το βλεπω πολυ διαφορετικα και η ζωη απο μονη της ειναι μια ανατροπη…
αυτο που ειπα δεν εχει βαση πανω στο πως ειναι τωρα στα 45 τους…αλλα πως ηταν στα 29 τους οταν απο αλμπουμπς οπως το and justice for all βγαλαν κατι σαν το black album που δεν λεω ειναι πολυ καλο αλμπουμ με πολυ καλα κομματια αλλα οπως και να το κανουμε…δεν ηταν μεταλλικα αυτο…οταν εισαι ενα απτα μεγαλυτερα 80’s thrash συγκροτηματα που υποσχεσε στο κοινο σου και στους οπαδους σου οτι θα μεινεις underground και ξαφνικα ολα τα πουλας μαζι και τους φαν για τα χρηματα,γιατι για τα χρηματα αλλαξαν και μην πειτε χαζομαρες τυπου <ηταν μαγκες και ψαχτηκαν> γιατι αυτα ειναι δικαιολογιες,…κακα τα ψεματα και γω στη θεση τους να ημουν το ιδιο θα εκανα…και οποιοσδηποτε αλλος…τα χρηματα ειναι γλυκα και ποτε αρκετα…
Και παλι διαφωνω καθετα σε οτι λες ειδικα για εκεινη την εποχη…
Ηταν οτι πιο σωστο εκαναν και αν ξενισε μερικους απλα δεν ηθελαν να δουν τα σημαδια που οι ιδιοι εδειχναν στις δουλειες τους.Και δεν ηταν ποτε μονο thrash μπαντα.
Σηκωνει μεγαλη κουβεντα αυτο το ζητημα αλλα μαλλον θα επρεπε να το παμε σε αλλο topic και οχι στο εδω που μιλαμε για το Death Magnetic και περα αν μας αρεσει ή οχι ειναι πολυ νωρις για κρινουμε την αξια του…
Ναι ξεπουλήθηκαν το '91 που ο ήχος του Black Album ήταν πολύ της μόδας…όλοι έτσι έπαιζαν τότε, άστα να πάνε. Είπαμε οι Metallica ξεπουλήθηκαν από το No Life 'Till Leather #-o
Το DEATH MAGNETIC ειναι απλως ενα καλο αλμπουμ.Οι METALLICA κάποτε επαιζαν πραγματα που δεν ειχαν ξανακουστει γι’αυτο και ηταν μεγάλοι.Τώρα δυστυχως δεν υπαρχει πρωτοτυπια και φυσικα ούτε και ενδιαφέρον για αυτά που κυκλοφορουν, αφου δεν ειναι κατι διαφορετικο απο ο,τι εχει ηδη ακουστει στο περασμα των χρονων.
Broken, Beat & Scarred ψήφισα εγώ αν και ο δίσκος είναι όλος εξαιρετικός και μου αρέσει ολόκληρος. Απρόσμενα καλό το album και κατά την γνώμη μου, ο καλύτερος δίσκος του 2008