Έτσι θα γίνω κι εγώ μόλις μπω; :-k
Εμένα πάντως είναι το αγαπημένο μου φετινό τραγούδι μαζί με το The Rip. Το έχω ακούσει απίστευτα πολλές φορές
Τι λες ρε νέοπα?
Το πρώτο το Unforgiven βρωμάει Western Spaghetti και Clint Eastwood. Τι να λεμε τώρα, απλα θεικό κομμάτι. Το τρίτο μου θυμίζει Lost.
Anyway, το έχει χιλιοπαίξει το ραδιόφωνο πάντως!
πες τα ,πες τα
θα τολμησω να πω πως ισως μαρεσει περισσοτερο απο το πρωτο, αλλα ειναι και εκεινο το απιστευτο σολο στο Ι, οποτε ισοπαλια
μπα το πρωτο δεν το ξεπερναει με τιποτα κανενα απο τα αλλα 2
Μην τα συγκρίνετε τα Unforgivens…απλά βάλτε τα και τα 3 μαζί σε playlist να παίξουν το ένα μετά το άλλο να δείτε τι ωραία που είναι.
σορρυ ισως γινεις χειροτερος!! χαχαχα λογω τεθωρακισμενων… :lol:
το unforgiven 3 ειναι απλα κομματαρα Τ-Ε-Λ-Ο-Σ
ok δεν ξαναγραφω!
Επόμενο single θα είναι το All Nightmare Long.
Φοβερή επιλογή για single! Αλλά τελείως αντιεμπορικό…στα βραβεία του MTV ήταν υποψήφιοι σε 2 κατηγορίες και δεν κέρδισαν καμία. Στην κατηγορία Headliner ήρθαν 3οι και κέρδισαν οι Tokio hotel(ήμαρτον!) και στην κατηγορία Rockout ήρθαν 2οι και κέρδιδσαν οι 30 Seconds To Mars(έλεος).
:eek::eek:
Ιερόσυλοι. Θα καούν στην κόλαση. Ντροπή και αίσχος.
Αλλά, σιγά, ανάγκη είχαν οι Αρχοντες! Ας πάρουν και τα καημένα τα παιδάκια κάνενα βραβείο να έχουν να παίζουν
Η τραγουδίστρια των Tokio Hotel παίζει να είναι μισή χλέπα του Hetfield ε;
:lol3: Μην σου πω ούτε μισή κλανιά…αλλά είναι αγοράκι(?) αυτό το πράμα που τραγουδάει…
Έπαθα τράβμα με αυτά τα MTV Music Awards…! Όλοι οι άχρηστοι πρώτοι έλεος!
ΤραΥματική εμπειρία ε; :-k
Ε, το MTV τη δουλεία του κάνει κι αυτό. Ξεπουλάει όσο μπορεί καλύτερά την μουσική σκηνή. Και την κάνει καλά… Τι άλλο να περιμένει κάνεις άπο ένα τέτοιο κανάλι?? Προσωπικά πιστεύω ότι ήδη έχει κάνει τρομερή ζημιά στη μουσική γενικότερα (όχι μόνο στο μέταλ) η τηλεόραση και θα συνεχίσει…[-X
και ολα αυτα επειδη δεν βγηκε πρωτο το μεταλικα?
οχι καμια σχεση απλα βρηκα την ευκαιρια μια που εγινε κουβεντα για το MTV να πω αυτο.