πλακα κανεις!!8O8O8O
κερδισε ο ερμαφροδιτος τον james???οπως ειπε καποιος παραπανω και συμφωνω μαζι του θα καουν στην κολαση…
Δυστυχώς δεν κάνω πλάκα, αλλά τι περιμένεις από το MTV και τον κόσμο που το παρακολουθεί??? Κάτσε μια μέρα από περιέργεια και δες τι παίζει…αν παίξει μια φορά μεταλ θα είναι θαύμα! Άλλωστε η “στροφή” των Metallica στα τελευταία 2 αλμπουμς είναι καθαρά αντιεμπορική.
Σταματησα να ακουω για καμια βδομαδα το δισκο.Οταν χτες ξαναρχισα να το ακουω συνειδητοποιησα ακριβως τι συμβαινει…Ακολουθει ενα μινι review.
ALMOST LIKE YOUR LIFE----Απλα μαμει!!!
END OF THE LINE-----------The slave becomes the master…Τι αλλο να πω…
BROKEN BEAT SCARRED—Τα ριφ του μαμουν ανελεητα
TDTNC---------------------ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!!ΑΠΛΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ και ας κουραζει λιγο προς το τελος…
ALLNIGHTMARE LONG-----Cause we hunt you down without mercy…Η συνεχεια στα mosh pit!!
CYANIDE ----------------Μαμει ανελεητα…απιστευτο ρεφραιν…
UNFIII---------------Κομματαρα απο τα λιγα…και αφηστε τους αλλους να το συκρινουν.αλλο song αυτο.
JUDAS KISS--------Ριφακια κοφτα παρε ναχεις…απιστευτο ρεφραιν…
SUICIDE-------ΘΕΙΚΟ!!!οι θεοι εβαλαν σε δισκο, ορχηστρικο!!και ημαστε στο 2008!!!θεοι απλα!!
MY APOCALYPSE—Θελατε thrasia?θελατε κατι γρηγορο?παρτε να εχετε για να μη λετε.ΜΑΜΑΕΙ!!
Με το πρωτο ακουσμα ομολογω πως δεν εντυπωσιαστηκα.Αλλα μολις τα ακουσεις αρκετες φορες καταλαβαινεις οτι πολλα κομματια θα μεινουν κλασικα.Σχετικα με το ΜΤV χαλαρωστε.Δεν χρειαζεται να πολυασχοληθειτε.Δεν υπαρχει μεταλ για αυτους.Αν βεβαια παιζεις ροκ,φορας καπελακι και λες τα ιδια τραγουδια που ελεγες πριν 30 χρονια τοτε μπορει να εχεις καποια τυχη.Επισης βοηθαει αν φορας καποια κορδελα στα μαλλια η τιποτα κροσια στα χερια.Επισης βαθμους εξτρα παιρνεις αν δεν δινεις σημασια στο να εξελιξεις τη μουσικη σου…
Συμφωνο… Ο δισκος απετει πολλες ακροασεις για να δεις οτι ειναι αξιζει! εχει κομματια που μενουν σε πολλα σημεια μου θυμισε τους παλιους μεταλλικα και καινουργιο αερα…!
Οσο για τα mtv πιστευω πως ειναι για ποζεραδες και για μοδα… δεν εχει σχεση με μεταλ και καλο ποιοτηκο ροκ [-X
κοιτα να δεις που οι μεταλικα εγιναν και underground τωρα
Ναι μαζί με τους Arcturus και τους Revenge, μη σου πω ακόμα χειρότερα. Kάτι μου λέει ότι τώρα που έχει και οικονομική κρίση παίρνουν καταναλωτικό δάνειο με 10% σταθερό επιτόκιο 2 χρόνια και μετά κυμαινόμενο για να κάνουν τα ψώνια τους από το Supermarket.
Όσο πιο πολύ ακούω τον δίσκο πάντως, τόσο λιγότερο μου αρέσει. Το κουράζουν ρε παιδί μου. Πολλές ιδέες στριμωγμένες…
εγω ακουσα οτι θα ναι σαπορτ στους mogwai τον Φεβρουαριο
Ισχυει η τελευταια προταση. Η πρωτη ομως μου χαλαει το συμπερασμα που εβγαλα οτι μια μετα την αλλη ακροαση ο δισκος βελτιωνεται στ αυτιαοταν προχτες κουβεντιαζα με καποιον και μου λεγε οτι δεν εχει σταματησει να τον ακουει απο τοτε που βγηκε, δηλαδη 2 μηνες τωρα, και μετα μου λεγε ποσο καλος ειναι. Δεν ξερω παντως, εγω στις 2μιση βδομαδες το πολυ νομιζω πρεπει να σταματησα να τον ακουω. Χωρια που σε μια εποχη υπερπροσφορας, ηθελα η προταση των Μεταλικα να ειναι πιο μινιμαλιστικη. Ας εχουν λιγοτερες ιδεες και ας ειναι λιγακι πιο ουσιαστικες. H αρχικη μου γνωμη δεν εχει αλλαξει, οτι ειναι ενας καλος δισκος κι ο επομενος θα ειναι καλυτερος. Χωρια που υστερει λιγακι σε θεμα feeling αλλα αυτο το εντοπιζω μοναχα σε ορισμενες συνθεσεις.
Ναι το Death Magnetic είναι ο ορισμός της εξέλιξης και της πρωτοτυπίας.
Αρκετά από τα τελευταία posts είναι τελείως γτπ (για τον πούτσο κοινώς) οπότε δεν θα ασχοληθώ. Ακούω τον δίσκο τόσο καιρό και η άποψη μου δεν έχει αλλάξει, είναι ότι καλύτερο έχουν βγάλει από την εποχή του Black Album και θεωρώ το Load αριστούργημα(καλά θα μπορούσαν να έλειπαν 2 κομμάτια).
αρκετός κόσμος μου λέει τα ίδια πάνω κάτω και δεν έχω ακούσει κάποιον να μου πει ότι ο δίσκος είναι κακός. Ίσως η διάρκεια να κουράζει τους περαστικούς ακροατές, ας έχει, σε μας τους υπόλοιπους δεν μας κακοφαίνεται.
Τελικά ο δισκος ηθελε τις ακροάσεις του…Ολα τα κομματια είναι heavy,πορωτικά ,ρυθμικά και φερνουν ενα παλιομοδίτικο αερα εν ετει 2008…Οσοι ψαχνουν για καινοτομίες,ας κοιτάξουν αλλού καλύτερα…
Δεν λεω, ενα ματσο σκατα σημερα το MTV αλλα να μην ξεχναμε και τι σπρωξιμο πηραν και οι Μετς απ’αυτο…
Παντως το καταριεμαι μονο και μονο γιατι ειναι η αιτια για να βγει ενα βιντεο σαν αυτο του Until it sleeps!!!
εισαι λαθος…
αν βαλεις στην ακρη το mtv το until it sleeps ειναι απιστευτο video…
αν σκεφτεις κιολας οτι πριν απλα ειχαν βιντεο μεσα στην μαυριλα και βγαλαν ενα βιντεο τοσο ζωντανο…
εγω επειδη εζησα τοτε την εποχη αν και πολυ μικρος…την δεχτηκα πολυ καλα την αλλαγη…
και φυσικα το λοαδ ειναι ο αγαπημενος μου δισκος
Το Until It Sleeps είναι απλά αριστούργημα και ταιριάζει απόλυτα στην ατμόσφαιρα του κομματιού. Και φυσικά είναι εμπνευσμένο από πίνακα του Ιερώνυμου Μπος…
Σωστος ο shadowking!! Πραγματικα ειναι απο τα καλυτερα videos ever!!
παρα το χρωμα ειναι τοσο σκοτεινο και οποιος εχει δει τον πινακα καταλαβαινει…
Δεν ξερω, δεν μ’αρεσε. Πιο πολυ σε καρναβαλι μου κανει παρα σε μια σκοτεινη/ψυχεδελικη ατμοσφαιρα.
καλα για το χωρο του μεταλ μ’αυτα που χουμε δει δεν θα μπορουσα να το βαλω στα ασχημα, ειναι και κομματαρα.
Κομματαρα ειναι, δεν αντιλεγω.
Κομματαρα ειναι, δεν αντιλεγω.
Edit: delete please, double post