Metallica-Death Magnetic (2008)

ε κοιτα εδω που τα λεμε ομως καλυτερα να βλεπεις κατι τετοιο απο το συνηθισμενο “δεν ξερουμε τι βιντεοκλιπ να κανουμε” “ε βαλε μωρε την μπαντα να παιζει, βαλε και ενα ανεμιστηρα να τους φυσαει τα μαλλια και ενταξει ειμαστε”

:lol::lol::lol:

Είχα ψηφίσει End of the line, Day that never comes και My Apocalypse, αλλά θα πρέπει να αναθεωρήσω: Cyanide και All nightmare long…

Αφού πέρασαν κάποιοι μήνες μπορούμε να βγάλουμε ασφαλή συμπεράσματα.

Είναι δισκάρα και τα ισοπεδώνει όλα από την αρχή μέχρι το τέλος :slight_smile:

εγω μετα απο 2 μηνες ακροασεων και χωρις να πιεζω τον εαυτο μου ωστε να ακουσω το αλμπουμ εχω ξεχωρισει 4 κομματια τα οποια τα ακουω συνεχεια…
unforgiven III
the day that never comes
suicide & redemption
judas kiss

?καταριεμαι κατι λιγους φανς{που οταν βγηκε το μαστερ δεν νιωθανε τιποτα και τωρα απαιτουν απο τους metallica να ξαναπαιξουν ετσι},τον τραγικο τυπο που αποθεωσε κατι τοσο πλαστκο και διεκπεραιωτικο σαν το dm,και στην τελικη την ιδια την μπαντα που υπεκυψε στα προηγουμενα…που ειναι η αλαθεια,το αιμα και ο ιδρωτας του st.anger? A ναι δεν αντεχεται…αλλα αγαπιεται με τροπο

Μου ελειψε. 2ο κυκλος πωρωσης αρχιζει!

Τελικα γλυκαθηκες?

Μετά από δύο μήνών ακροάσεις του D.M., πιστεύω ότι έχουμε ένα πολύ καλό δίσκο που ακούγετε μαμάτα. (το συναίσθημα εννοώ όχι τον ήχο):!:

Ακουγοντας Sabbaton, Disturbed, Machine Head, τωρα προσφατα Saxon και μετα Metallica. Ο ηχος του DM με ξενερώνει. Αλλα ειναι ωραια τα κομματια οπότε δεν κολλάω εκεί:p

ΕΓΩ ΕΝΑ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ…

:!::!::!:…[SIZE=“5”]3983[/SIZE]

???

Τότε θα συμπληρώνονται 2000 έτη από την κυκλοφορία του Kill Em All;

To νουμερο του ποστ του εγραψε,τωρα γιατι ρωτηστε τον ιδιο.

προφανώς γιατί είναι δύσκολο να βρεις άλλο θέμα με τόσα ποστ. Bow Down!

lol

το ξανακουσα χτες,μετα απο κατι καιρους,κ πλην των μισων κομματιων που εξ αρχης δεν με ενθουσιασαν,και τα υπολοιπα με κουραζαν αρκετα…δεν ξερω,ισως τελικα να εχει γκαζι,μονο για να εχει…παντως σιγουρα αξιοπρεπεστατο…

Πολλα ποστς… Big fuckin’ deal. Τουλαχιστον 3000 σκουπιδια.

Θα μπορουσε να ειναι αρκετα καλυτερο εαν το δουλευαν πολυ περισσοτερο,ειναι καποια κομματια που δινουν την αισθηση οτι ειναι ημιτελη η οτι κατι τους λειπει.

μάλλον τα κομμάτια είναι δουλεμένα όσο δεν πάει…ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω τι άλλο θα μπορούσε να ζητήσει ένας οπαδός των Metallica.