τι μπουρδα το βιντεο :?
επαιξε και αυτος? #-o
τι μπουρδα το βιντεο :?
επαιξε και αυτος? #-o
ακουσα το remastering που εκανε ενα παλληκαρι στο death magnetic…εχει κανειπολυ καλη δουλεια!!και ακουγεται αρκετα καλυτερα ολο το cd!!
Σύμφωνα με το Rolling Stone το Death Magnetic έρχεται έννατο στους δίσκους της χρονιάς…
:arrow: http://www.rollingstone.com/news/story/24958695/albums_of_the_year/31
Εγω ρε παιδια νομισα οτι το ανεβασε καποιο παλικαρι στο youtube και εβαλε ενα δικο του video. Μετα που ειδα οτι ειναι Official επαθα πλακα. Τελειως ακυρο με την μουσικη. Σε βαζει σε δίλημμα: ή θα ακουσεις την μουσικη ή θα δεις αυτα που λεει το video clip. Ταυτοχρονα κατι θα χασει είτε απο το ένα είτε απο το αλλο.
αντε ρε αγορι μου φορα κανενα παντελονι στα λαιβ…που πας με τις βερμουδες?..οπτικα δεν κολλας καθολου…στους metallica παιζεις,αντε νιωσε…και το μπασο ψηλα …θρας παιζεις,οχι κοριες…ασχετο αλλα ειδα κατι λαιβ και μου φανηκε εκτος πολυ…
Καλά…το image του Τρουχίλου στα live είναι γνωστό “αγκάθι”…του το επιτρπέπουν όμως και για μένα δείχνει οτι οι Metallica συνεχίζουν να είναι τρείς συν ένας…
Είναι παιχταράς όμως και μεγάλο αλάνι…
Εν τω μεταξύ, ο Τζιμάρας δήλωσε ότι το DM με το compression στον ήχο (που τον παραμορφώνει) ακούγεται καλύτερα !!!
Τουλάχιστον θα κλείσει εδώ το θέμα, απο ό,τι φαίνεται, με την παραγωγή του δίσκου.
εγω το βιντεο το βρηκα τουμπανο. Παντως το σκηνικο στη Tunguska της Ρωσσιας ειναι αληθινο. Κατι εξεραγη το 1908, επισημα δηλωθηκε ως μετεωριτης - ασχετα αν δε βρεθηκαν ποτε απομειναρια- αλλα σαφης και πιστευτη απαντηση δεν δοθηκε ποτε. Απο τοτε εχουν κυκλοφορησει οι απιστευτες ιστοριες για το τι “συνεβει” εκει περα.
Kι άλλες διακρίσεις για τον δίσκο: 2 βραβεία Grammy, 1 για metal perfomance-My Apocalypse και άλλο ένα για το packaging του δίσκου. Και ο Rick Rubin πήρε κι αυτός ένα για τις παραγωγές που έκανε την χρονιά που μας πέρασε. Καθόλου άσχημα!
Ας μην το σχολιάσουμε τώρα αυτό περί διακρίσεων…κάτι έκανε μια φοράδα σε ένα αλώνι τώρα…
Όπως το βλέπει ο καθένας…
Σαφώς…
αυτο ηθελα να σχολιασω. τι σκατα grammy ειναι αυτο για το packaging?? δηλαδη γιατι να υπαρχει βραβειο γι αυτο το πραγμα???
Όπως το σκέφτομαι μάλλον είναι ένα βραβείο για την πιο χορταστική ας το πούμε συσκευασία…ξέρεις δύσκολες εποχές για τη μουσική, οπότε οι εταιρείες προσπαθούν να φτιάξουν ελκυστικά πακέτα ώστε να τα αγοράσει ο κόσμος. Ξοδεύουν λεφτά δηλαδή, κάπως πρέπει να τα πάρουν πίσω, μάλλον η μουσική βιομηχανία τα έχει κάνει μπάχαλο! Πραγματικά δεν μπορώ να σου απαντήσω ευθέως…
Μάλλον αυτός είναι ο λόγος της ύπαρξης των Grammy γενικά…και συσκευασία και περιεχόμενο σπρώχνονται μέσω των grammys απλά πράγματα…όπως είπε και ο Maynard James Keenan
“I think the Grammys are nothing more than some gigantic promotional machine for the music industry. They cater to a low intellect and they feed the masses. They don’t honor the arts or the artist for what he created. It’s the music business celebrating itself. That’s basically what it’s all about.”
Παντως αυτο για το metal performance και το My Apocalypse ηταν πραγματικα ξεκαρδιστικο. :lol:
Γιατί? Πιο κομμάτι από τα υποψήφια είναι καλύτερο???
Ας βαζανε ενα αλλο των Metallica. Το All nightmare long και το that was just your life ειναι πολυ καλυτερα.
Δεκτόν!
Οραματίζομαι φιλαρμονική να παίζει το ?All Nightmare Long?.. Είμαι καλά, γιατρέ;
Δεν υπαρχει κατι το παραδοξο στην υποθεση,μετεωρητης ηταν που εξερραγη πριν πεσει στο εδαφος,οπως γινεται και με τους περισσοτερους,εξου και ο κρατηρας διχως απομειναρια.Απλα καπως πρεπει να ζησουν και οι ουφολογοι