Τελικα ειναι πολυ αλμπουμάρα. Σε 10 χρονια απο τωρα να το θυμαστε.
Kατσε γτ εδω δεν το θυμαμε καν τωρα,2 μηνες μετα,10 χρονια ειναι πολλα…παντως μακαρι να παρουν κανα γκραμυ,να την βγουνε και σε κανα Kid rock,που θελει κ ροκ αλμπουμ ο αμπαλος…
Παντως αυτο το δευτερο mix του moderus ανεβαζει το αλμπουμ σιγουρα κατα ενα 10%. Παρα πολυ καλη δουλεια εκανε ο τυπας.
Oσο για τα σχολια του Λαρς οτι με το ιντερνετ ακουγεται τωρα το μακρυ και το κοντο του καθενα, θα ηθελα να καθομασταν μαζι να ακουσουμε το cd και σε καθε σημειο που θα τριζουν τα ηχεια/ακουστικα να του λεω “ω ναι, εχεις δικιο μαλακα μου”.
Το επισημο video clip του All Nightmare Long.
Εντελως B-Movie!!!
http://www.metallica.com/index.asp?item=601688
Y.Γ. Θα πω και εγω την αποψη μου για το remix του Death Magnetic.
Φάση έχει το βιντεάκι.
Το κομμάτι δεν το συζητάμε!
και σε live εκδοχή http://www.youtube.com/watch?v=T78NkD6MLME
Περίεργο βίντεο για Metallica, δεν θα το έβαζα στα αγαπημένα μου αλλά who cares? Το κομμάτι πάντως είναι όλα τα λεφτά!
Μεχρι στιγμης και τα 2 videoclip απο το Death Magnetic ειναι gtp. Και στο παρελθον εχουν κανειι φοβερα video clip. Ελπιζω να βγαλουν και για το Unforgiven 3 και να ειναι κατι καλο (πιο δουλεμενο ισως;).
ρε παιδιά είναι κάτι διαφορετικό τα καινούργια videos…δλδ εντάξει, θέλετε κι άλλο ένα video με τίγκα γυαλισμένες κιθάρες και τον Hetfield με τα τελευταία Oakley να ποζάρει στην κάμερα και ψηφιακά εφφέ μερικών χιλ.$$$??? έχουν κάνει τέτοια video-clip, όπως έχουν κάνει και videos από live εμφανίσεις, και κοινωνικά και artistic, τα πάντα έχουν κάνει βασικά…
αυτό που γουστάρω είναι ότι ΠΑΝΤΑ θα κάνουν what you least expect…8)
Γαμάτο το βιντεάκι αλλά νταξ βιντεοκλιπ δεν το λες. Πήραν απλώς το βίντεο και χώσαν από πάνω τη μουσική. Τέτοια έχουμε άπειρα από φανς στο youtube.
Ακριβώς αυτό θα έλεγα κι εγώ ότι είναι σαν βιντεάκι οπαδού. Πάντως τα ζόμπι τα σπάνε :lol:
Γαμω τα βιντεο…αλλα για εισαγωγη του καινουριου resident evil,κ μονο…απλα το τραγουδι επαιζε απο πανω και δεν κολλαγε κ καθολου…
έτσι με φάνηκε κι εμένα.
Εμένα με χάλασε σαν αισθητική το video clip, αλλά μικρή σημασία έχει αυτό από τη στιγμή που το τραγούδι είναι από τα καλύτερα του αλμπουμ.
υπάρχει άνθρωπος που θα αντέξει να κάτσει να δει αυτό το videoclip 2 φορές συνεχόμενες?
εγώ με τίποτα.
αν είναι να κάνεις ένα βιντεοκλιπ, κάντο για να γουστάρουμε. Δείχνε τη μπάντα, στο στούντιο, live, οπουδήποτε ή φτιάξε μια ιστορία που να υπάρχουν και τα μέλη της μπάντας.
και το DTNC κούραζε αλλά είχε κάποια καλά σημεία.
ας μην κάνεις καθόλου, δεν τρέχει και τίποτα…
η αλήθεια είναι πως το μόνο μείον του δίσκου είναι η παραγωγή του.
ΤΟ σημαντικοτερο ρε παιδια που δεν εχετε γραψει ειναι οτι το παιζουν live!Ηδη εχουν δωσει πολλες συναλιες και τοσος κοσμος δεν το εχει ακουσει.Και η γνωμη μου ειναι πως μεχρι την ανοιξη που θα τους δω,θα κυκλοφορησουν και το Judas kiss σε σινγκλακι…oποτε ειναι πολυ πιθανο να το παιξουν και αυτο live.Εγω δεν εχω κανενα προβλημα να ακουσω 7 απο το death magnetic.Oταν εβγαλαν το st anger με το ζορι επαιζαν το ομoτιτλο και το frantic:!:
Οπως εχει πει και ο Λαρς δεν θελουν να καουν βιντεοκλιπ αλλα ταινιες μικρου μηκους, αυτο ακριβως ειναι, μια ταινια μικρου μηκους με μουσικη
Εμενα μου αρεσε παντως, αν και ειναι λιγο ακυρο για βιντεοκλιπ.
Το βιντεακι εχει φαση, ωραιο ειναι αλλα παντελως ασχετο με το τραγουδι ή τουλαχιστον σαν οπτικη επενδυση του με τον τροπο που εγινε.
Δεν διαφωνω, θα μπορουσε να εχει μερικα περασματα της μπαντας να παιζει, και θα ηταν στο στυλ του ΟΝΕ.
Και ετσι μια χαρα ειναι παντως
μια χαρα ηταν το βιντεακι και πολυ καλυτερο απο το TDTNC
σε καμια περιπτωση δεν μου θυμησε μεταλλικα αυτο
μου θυμησε κατι ερασιτεχνικα βιντεακια που κυκλοφορουν στο λαιμγουαιρ
Η παραγωγή του είναι μια χαρά, το mastering είναι που καταστρέφει το ηχητικό αποτέλεσμα.