Θα γάμαγε
Ο Rick θα το κάνει το θαυματάκι του ακόμα μία φορά…:roll:
εγω ειμαι μπερδεμενος.εχω προσεξει οπως προαναφερθηκε οτι το μπασο ειναι πολυ υποβαθμισμενο σε αντιθεση με τα album που ηταν και ο cliff στο σχημα και χανουν πολυ απο την μουσικη (δειτε seek and destroy με cliff) (με εξαιρεση μονο το enter sandman και welcome home, MY FRIEND OF MISERY…) και ιδιαιτερα αυτο φαινεται στο st. anger στο οποιο αν ο trujilo επαιζε δυνατοτερα δεν θα ακουγονταν τοσο πολυ αυτο το εσχος(dirty window)…
συνοψιζοντας δεν περιμενω κατι επιπεδου master of puppets( δεν εχουν την τρελα των 25χρονων αλλωστε που ειχαν τοτε) ουτε του black album αλλα κατι σε επιπεδο load.
παντως οσο κι αν δεν θελουμε να το πιστεψουμε (κι εγω μεσα) οι metallica δεν ειναι οι 25 χρονοι που νοιαζονται μονο για το sex,drugs,rock n roll εχουν μεγαλωσει, εχουν αλλαξει μουσικες αποψεις οπως ειναι φυσιολογικο και απλα πρεπει να το δεχτουμε γιατι ειναι απλα οι METALLICA.
Μόνο που ο Trujilo δεν έχει παίξει ούτε νότα στο St. Anger.
τες πα ο bob (ομως εχω δει video στο yt ηχογραφηση του st.anger με τον trujilo)
Χμ. Κατι παρομοιο περιμενω. Αλλα πιο βαρυ, πιο ‘‘διαφορετικο’’. Εχω καποιους αλφα λογους (αβασιμους ισως) να πιστευω πως δε θα ειναι κατι τοσο προβλεψιμο. Αρκετα ειπα, ραντεβου τον Σεπτεμβρη:!:
εχω την εντυπωση ότι αρχικά οδεύανε σε μια βελτιωμένη έκδοση του st.ager όπως τουλάχιστον φάνηκε στο new song (το οποίο παρεπιμπτόντως έχει ένα φοβερό solo και αμέσως μετά θυμίζει το free speech for the dumb από το garage inc). Επειδή όμως μάλλον ο rick rubin έχει βαλθεί να τους βαλει να πάνε σε ακόμα πιο σωστό δρόμο, για αυτό και θα καθυστέρησε το album ώστε να γράψουν κι άλλα τραγούδια σε άλλο ύφος προς 80s μεριά αλλά να είναι σύγχρονα σε παραγωγή. Τα φωνητικά θέλουν δουλειά πάντως, ακόμα και αν ακουστούν όπως στο garage inc είναι καλά, αρκεί να δουλευτούν στην παραγωγή.
επίσης περί rick
περιμένω μικρά σε διάρκεια τραγούδια κ πιο άμεσα. 7λεπτα+ έπη νομίζω δεν θα έχουμε. θα έχουμε 5λεπτα-6λεπτα κομμάτια. ο rubin γενικά δεν “γράφει” μεγάλα κομμάτια
Σαν να είμαστε λίγο υπερβολικοί με τον Rubin.
Στην τελική, για τους Metallica λέμε. Φτασμένο γκρουπ όσο ελάχιστα. Θα δεχτούν φυσικά κάποια βοήθεια, αλλά το αποτέλεσμα θα είναι καθαρά δικό τους και κανενός άλλου. Ακόμα και αν κάνουν στροφή στα 80s, θα το κάνουν γιατί ΑΥΤΟΙ το θεωρούν μουσικά ή εμπορικά συνετό.
Βασικα παιδια…
Ο δισκος θα γαμαει.-
Ακομα κι αν ειναι τζαζ.
ΥΓ. Ναι, μου αρεσει το Στ. Ανγκερ. Ναι, ειμαι φανμποης.
επίσης προφανώς κ θα είναι καλύτερο απ’ότι έχουν βγάλει οι άλλοι με την φουσκωτή κούκλα, από το 91 και μετά,ε…
Oι αποπάνω είναι γραφικοί ε… μην τους ακούτε.
Χαχαχαχ, ο μονος λογος που περιμενω το νεο Metallica σαν τρελος ειναι το τζερτζελο που θα γινει στο φορουμ!
δεν πιστεύω τίποτα μέρχι να βγάλουν uptade για το άλμπουμ στο σάϊτ…
όντως ο ρούμπιν δεν επεμβαίνει όπως ο μπομπ, αλλά ξέρει που να τους πει κάνετε μ@λακία και που προχωράτε…
δεν βγάζουν κανα live άλμπουμ καλύτερα με τόσα τουρ :lol: :lol:
metallica με υπομονή περιμένουμε…είμαι metallifan τι να κάνω :-s
Nομιζω οτι ο Lars ειχε δηλωσει πως οι Metallica δεν τα πανε καλα με τα μικρα τραγουδια υπονοωντας οτι το νεο αλμπουμ θα εχει μακροσκελη τραγουδια… Αν κανω λαθος πειτε μου…
Θα το γυρίσουν στο progressive :lol:
@δεφιξ
δεν αντιλέγω. απλά όταν λέει μικρά, νομίζω εννοεί κάτω από 4.30 λεπτά, πράγμα που ελάχιστα κομμάτια των κατς έχουν.
[FONT=“Arial Narrow”][SIZE=“2”]Η πρώτη ακρόαση 10 κομματιών υπό τους τίτλους: Trashed, I.N.U, Ynder Influences, Set Me Free, Devour, Dead Cell, Fetish, Throne of Ivory, Back to Anger & The Soul Right, σε demo version οδηγεί στο εξής, προσωρινό βέβαια, πρώτο συμπέρασμα:
Ουδεμία σχέση με St. Anger(ουφ!) και ήχος εποχής And Justice…meets Pantera, με αρκετά σολίδια από τον Μίστερ Χάμετ και τραγούδια διάρκειας από 3:44 μέχρι και 5:48. Αν μη τι άλλο θετικότατο ντεμπούτο, όπως ακριβώς και του Μπελούτσι![/SIZE][/FONT]
Αυτή τη στιγμή το ακούω. Οντως δεν θυμίζει St. Anger και φέρνει σε Pantera. Παρόλα αυτά δεν θα έλεγα ότι καποιο κομμάτι είναι κάτι το ιδιαίτερο. Ενώ τα φωνητικά μου φαίνονται λίγο περίεργα για Hetfield, πράγμα πού με βάζει σε υποψίες ότι το demo είναι fake…
Λες να τραγουδά ο Mustaine ή είναι η ιδέα μου;:-k :-k :-k
Και μένα λίγο διαφορετικός μου ακούγεται. Αλλά είναι demo. Υπομονή να δούμε κ το ορίγκιναλ.
Πάντως καιρό είχαν να βγάλουν κάτι τέτοιο.