Metallica-Death Magnetic (2008)

My Apocalypse!!!

My Apocalypse Jamez new intro

http://www.metallica.com/index.asp?item=602490

Σα να έχει γίνει remastered ο ήχος ή μου φαίνεται? Με το που σκάνε οι κιθάρες στην εισαγωγή δεν ακούγεται καθόλου το clipping

ΟΚ δεν λέει και πολλά το intro, φαντάζομαι ότι στο live θα έχει ένα ενδιαφέρον. Το πολύ θετικό της όλης υπόθεσης είναι ότι γουστάρουν πολύ αυτό που κάνουν! Για μένα αυτό είναι υπερ-αρκετό!

Παντως υπηρχαν 1-2 κομματια που κοπηκαν απο το death magnetic που εαν δεν τα κοβανε ισως να ηταν καλυτερος ο δισκος σαν συνολο. Καποια αποσπασματα με τιτλο shine και hellbound,ισως τα κρατησαν για το επομενο αλμπουμ.

που τάκουσες τα κομμάτια που κόπηκαν?

Ε που αλλου στο youtube,ειναι αποσπασματα απο το making του death magnetic.

To Death Magnetic διαρκεί 74:48, πώς θα γινόταν να έχει 2 κομμάτια παραπάνω? Διπλό CD? Εδώ λέμε ότι δίσκοι με διάρκεια πάνω από 50-55 λεπτά είναι δύσκολο να κρατήσουν μια ομοιογένεια στην ποιότητα των συνθέσεων.

Το Load κρατάει κοντά στα 78 λεπτά αν θυμάμαι καλά…

Και οντως δεν υπαρχει ομοιογενεια στις συνθεσεις και γινεται και κουραστικο απο ενα σημειο και μετα.

Οχι να εχει 2 κομματια παραπανω,απλως να επαιρναν την θεση 2 κομματων που συμπεριλήφθηκαν στο τελικο tracklist καποια απο αυτα που κοπηκαν,τα οποια μπορει να τα αφησαν για το επομενο δισκο ποιος ξερει.

Ε ναι, αλλά οι Μετάλλικα αποφάσισαν να μη τον κάνουν πολύ uber τον δίσκο, και δεν έβαλαν τα καλύτερα κομμάτια στο cd.

Ενταξει δεν λεω οτι ειναι τοσο φελοι που αφησαν καλυτερα κομματια απεξω,απλα εχοντας ακουσει καποια αποσπασματα απο το making του death magnetic στο youtube φαινεται οτι υπηρχαν 1-2 κομματια τα οποια θα μπορουσαν να μην ειχαν κοπει και οντως να κανανε τον δισκο καλυτερο σαν συνολο.

Και ποιά να βγάλουν έξω για να μπουν αυτά τα 2?
π.χ.
Ένα απο τα διλήμματα που είχαν ήταν για το track no 8. Όλοι ήθελαν ένα κομμάτι που έλεγαν οτι είναι heavy as fuck και μόνο ο James ήθελε το UIII. Τελικά όλοι ξέρουμε ποιανού η γνώμη πέρασε. Αν όμως περνούσε των άλλων τριών, θα λέγαμε μετά “μα καλά, άφησαν το unforgiven απ’έξω??”

Εγώ πάντως δεν θα το έλεγα :stuck_out_tongue: Στο συγκεκριμένο και στο the day that never comes πάντα πατάω skip.Τα θεωρώ πολύ αδύναμα γι’αυτό τον δίσκο(που γαμάει)…

Επέτρεψε μου να διαφωνίσω σε αυτό…απλά ήθελα να δείξω ότι κρατάει ακόμα παραπάνω από το Death Magnetic.

Το Death Magnetic ειναι κλασεις ανωτερο απο το Load παντως…

Ο σκύλος μου ενεργείται πιο εύκολα πάνω του απότι πάνω στο Load, οπότε ναι είναι ανώτερο.

Aπορω πως αφηνεις το σκυλο σου να λερωνει τα cd σου…[-X
Πως τα καθαριζεις μετα?:lol:

…και η γη ειναι επιπεδη.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Οχι, ρε μαλακα…