Εννοειται οτι ειναι ανωτερο… Με πιο σαφη προσανατολισμο και το στυλ του, τους ταιριαζει πιο πολυ…
νομιζω οτι ο iron κανει πλακα…
Αν κανει πλακα οκ.
Το Load είναι καταπληκτικός δίσκος, όμως κι εγώ πιστεύω πως το Death Magnetic είναι καλύτερο για 2 βασικούς για μένα λόγους 1) ότι αυτό το στυλ τους πάει περισσότερο και 2) ότι το Load έχει ένα-δυο τραγούδια που από τότε που βγήκε συνήθως τα “πηδάω”, αντίθετα αυτό δεν σημβαίνει στο Death Magnetic.
+1 (αλλα εγω 3 τραγουδια πηδαω…:p)
p.s στο load ειναι ενα απο τα αγαπημενα μου τραγουδια bleeding me!!!:bow2:
E ρε τι άλλο θα ακούσουμε εδώ μέσα
γουστα ειναι αυτα φιλος…
edit: ισως φταιει το οτι ηταν το πρωτο τραγουδι των metallica που ακουσα…
Πρόσεχε, εμένα δε με πειράζει τι σας αρέσει και τι όχι. Αλλά να βγάζετε καλύτερο αυτό που δεν πηδάτε τα κομμάτια, facepalm [FONT="]³.[/FONT]
Εγώ δεν πηδάω κανένα, μόνο μετά το γάμο.
Κατσε, γιατι εδω σοβαρευει.
Στ’ αληθεια μιλουσαμε τοσην ωρα;;; 8O
Γιατι συγκρινουμε μια δισκαρα που περιεχει κομματια εως και κλασικα (οσον αφορα το επιπεδο) μπορω με εναν μετριο και κουραστικο (και το Load ειναι λιγο λογω διαρκειας) με καλες στιγμες σκληρο δισκο.
Δηλαδή με τι κριτήριο θα πρέπει να κρίνουμε αν ένας δίσκος είναι καλύτερος από έναν άλλον?? Από τις φωτογραφίες που έχει μέσα στο βιβλιαράκι??
Τραγικός!
To St Anger φανταζομαι τι πηδημα θα΄χει φαει…:lol::lol::lol:
η περιπτωση να σου αρεσει δισκος , στο οποιο “πηδας” ενα-δυο κομματια, περισσοτερο απο καποιον αλλο που τον ακους ολοκληρο δεν υπαρχει??
Εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί παραξενεύεστε όταν αρέσει σε κάμποσο κόσμο το DM περισσότερο από το Load. Είναι φυσικό και αναμενόμενο.
Όλη η κουβέντα δεν έχει κανένα νόημα. Αλλά σε θρεντ μετάλλικα είμαστε (ομοίως μεηδεν κτλ) πάλι φυσικό και αναμενόμενο.
Σαν σύνολο? Μάλλον όχι…απλή λογική. άλλο να μου πεις ότι, για παράδειγμα, το Bleeding Me είναι καλύτερο από όλα τα κομμάτια του Death Magnetic.
Ναι ρε κι αυτά είναι κριτήριο, όταν καλά κάνουν και φωτογραφίζονται στο λόουντ σα πουστάρες για να σοκάρουν καθωσπρέπει φανμπόυδες.
Tραγικός ποιος, ο φανμπουσμός σας? Κι εγώ είμαι κορόιδο με τους μάστοντον, δε βγάζω όμως το τελευταίο καλύτερο από το λεβιάθαν.
Τα τρακλίστ μιλάνε από μόνα τους.
[FONT=Verdana][SIZE=2]Ain’t My Bitch
2 X 4
The House Jack Built
Until It Sleeps
King Nothing
Hero Of The Day
Bleeding Me
Cure
Poor Twisted Me
Wasting My Hate
Mama Said
Thorn Within
Ronnie
The Outlaw Torn[/SIZE][/FONT]
That Was Just Your Life
The End Of The Line
Broken, Beat & Scarred
The Day That Never Comes
All Nightmare Long
Cyanide
The Unforgiven III
The Judas Kiss
Suicide & Redemption
My Apocalypse
Όβερ & άουτ από δω μέσα. Όταν ξαναβγάλουν τον επόμενο δίσκο προσπαθώντας να επιστρέψουν στον ήχο του νο λάιφ τιλ λέδερ, θα είμαστε πάλι εδώ να χαζεύουμε να αποθεώνεται και να είναι καλύτερο από το μπλακ άλμπουμ.
Aν το έκανες κι αυτό θα είχες σπάσει όλα τα κοντερ τραγικότητας…:lol:
Τα αφήνω για εδώ πέρα.
Ρε συ μην τα παίρνεις, καποιοι έχουν άλλα γούστα από σένα, έτσι είναι αυτά. Επαναλαμβάνω πως το Load είναι καταπληκτικός δίσκος…
λοιπον να απαντήσω και εγω… οταν λεω οτι το bleeding me ειναι απο τα αγαπημένα μου κομμάτια δεν σημαίνει οτι το συγκρίνω με τα τραγούδια του DM!ουτε ειπα οτι το load ειναι καλύτερος δίσκος απο το DM!! δεν συγκρίνονται…
τώρα ψέματα να πω το bleeding me μου αρέσει πολύ τι να κάμουμε κυνηγήστε με!!!
εντάξει πάντως έχουμε ξεφύγει απο το thread αλλα και γενικοτερα…:lightsabre: