Mα γιατί να σε κυνηγήσει κάποιος?? Το Bleeding Me είναι κομματάρα, αν δεν αρέσει σε κάποιον οπαδό των Metallica θα ήταν το περίεργο
Καθόλου περίεργο, το Bleeding Me είναι ένα 70’ς classic rock διαμάντι, λίγη σχέση έχει με τους προηγούμενους δίσκους των Metallica όπως και όλο το Load.
Nαι εννοώ οπαδούς των Metallica λίιιγο πιο ανοιχτόμυαλους που εκτιμούν σοβαρά την μουσική τους…
Ε, και μιλάς για το σήμερα προφανώς, στα μέσα των 90’ς ήταν πιο διαφορετικά τα πράγματα. Εγώ καταλαβαίνω όσους δεν τους άρεσε τότε η συγκεκριμένη στροφή.
Φυσικά, άλλωστε κι εγώ άργησα να το χονέψω και το πήρα την μέρα που βγήκε. Οπότε κατανοώ και τους καινούριους φανς που δεν τους αρέσει και τόσο το Death Magnetic.
Παίζει μεγάλο ρόλο με ποιο δίσκο θα γνωρίσεις ενα συγκρότημα και σε τι ηλικία θα το γνωρίσεις.
Πολυ σωστο αυτο. Εγω δεν απορριπτω το Load, μου αρεσει αρκετα και ειδικα καποια κομματια. Το Bleeding Me, ειναι ενα απο αυτα, οπως και το King Nothing που μου αρεσει παρα πολυ. Αλλα δεν το θεωρω και μεσα στα κορυφαια αλμπουμ τους. Τα πρωτα 5 και το Death Magnetic μου αρεσουν περισσοτερο. Θεωρω οτι τους ‘‘πανε’’ και καλυτερα…
Ελπίζω να αναγνωρίζεις όμως ότι το Death Magnetic βρίθει από Load στοιχεία, ε?
Kαι μετα λενε οτι το Death Magnetic ειναι δισκος που δε χωνευεται ευκολα. [-X
Σε καθε δισκο υπαρχουν στοιχεια απο καποιον παλαιοτερο, αλλα γενικα πιστευω οτι το Death Magnetic, δεν μοιαζει με το Load.
Δεν ξέρω, μπορεί το Death Magnetic που λέει ο λόγος να μην έχει πολλά να πει σχέση με άλλες κυκλοφορίες των καιρών μας, μπορεί ο Jaymz να μην μασάει πλέον σίδερα, μπορεί η παραγωγή να είναι κάτω του αναμενόμενου, οι στίχοι να είναι για τον μπέο και άλλα τέτοια, αλλά έχει αυτό που χρειάζεται: riffs γαμώτο.
Τα 4 πρώτα κομμάτια τουλάχιστον + το All Nightmare Long ακούγονται ακόμα πανεύκολα. Προσωπικά το instrumental μ’αρέσει επίσης αν και θα μπορούσαν να το’χαν κάνει μικρότερο. Το Judas Kiss πολύ καλό. Το My Apocalypse καλύτερα να μην το’χαν βάλει μέσα. Το Unforgiven III καλούτσικο αλλά δεν παίζει σχεδόν ποτέ όπως και το Cyanide.
Κοινώς ακούω ακόμα 7/10 του δίσκου. Καθόλου άσχημα όσο σκέφτομαι ότι από μπάντες του '80 δεν μπορώ ν’ακούσω σχεδόν τίποτα απ’αυτά που βγάζουν πλέον.
Και live απ’όσα βλέπω σκοτώνουν και σε θέματα setlist, ώρας που παίζουν κλπ. είναι πάντα κύριοι.
Ρισπέκτ στην αγαπημένη μας χέβι μέτσαλ μπάντα.
Lol, πλέον το Unforgiven III είναι το αγαπημένο μου από τον δίσκο.
Γενικά η σειρά πάει ως εξής:
Unforgiven III
Broken, Beat & Scarred
Suicide & Redemption
Cyanide
All Nightmare Long
End Of The Line
The Day That Never Comes
Judas’ Kiss
My Apocalypse
That Was Just Your Life
καλος δισκος , αλλα το megadeth καλυτερο!!!
Λολ ελεος, καρμπον η συζητηση του θρεντ του FDDU εδω μεσα
ΕΛΕΟΣ με τις απολυτες αποψεις πια! Δεν μπορω να διαβαζω οτι σε οποιον αρεσει το τελευταιο πιο πολυ απο το Load ειναι επειδη ειναι αμυαλος φανμποης και το κανει μονο γιατι “επεστρεψαν” στον παλιο ηχο, ΕΛΕΟΣ με το υφακι “εχω το αλαθητο του Παπα, γλυφτε μου τις πατουσες κοινοι θνητοι” που γραφουν μερικοι και την αξιωματικη παραδοχη της ανωτεροτητας του δικου τους ΓΟΥΣΤΟΥ που διεκδικουν.
Για την ιστορια, ειμαι τρελος φανμποης Metallica, μου αρεσε παρα πολυ το DM αλλα μου αρεσει πιο πολυ το Load, διχασμενη προσωπικοτητα ε?
Ντάξει στην fanbase ονόματος τέτοιου μεγέθους πάντα θα υπάρχουν και τέτοιοι, σιγά το πράγμα πια.
Το πάω με χίλια το Load και το ReLoad αλλά από Metallica θέλω να ακούω κομμάτια στο ύφος του That Was Just Your Life ας πούμε.
Και εγω προτιμαω κατι στο στυλ του Death Magnetic και το Load μου αρεσει αρκετα, το Reload οχι και τοσο…
Και μενα απο την πρωτη στιγμη που ακουσα το δισκο!!!
Αν μη τι άλλο έχει αρκετό συναίσθημα, ωραίο ρυθμό. Ψήφο στο III και από μένα.
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
:lol3::lol3: