Metallica-Death Magnetic (2008)

Καλόοοοοοοοοοοοοοοοο:):!:

Το broken,beat & Scarred live και ειδικα στα dvd μετραει πολυ,οταν ο james λεει στην αρχη"cause What don’t kill you make you more strong!"
Metallica - Broken, Beat & Scarred [Live Nimes DVD]:thumbup:\:D/\:D/

Κιαυτό καλό…πολύ καλό:):!:

Και το dvd του Μεξικού τα σπάει!!!

Πολυ ωραίο άλμπουμ το Death Magnetic. Το ακούω ακόμα πολύ ευχάριστα. Και κατα τη γνώμη μου έχει προσθέσει τουλάχιστον ένα ακόμα τεράστιο κομμάτι στο best of των Metallica. The day that never comes, το έχω τσακίσει σήμερα. Απο τις λίγες παρεμβολές σε μια σχεδόν αποκλειστικά Savatage ημέρα…

Σε ένα πιθανό best of εκτός από το The Day That Never Comes θα έβαζα σίγουρα και το All Nightmare Long και φυσικά το BBS!

Πολύ καλό άλμπουμ σίγουρα το καλύτερο τους μετα το black album. Τωρα το unforgiven III προσωπικά δεν μου άρεσε καθόλου και κατα την γνωμη μου ήταν η πιο άδυναμη στιγμη του άλμπουμ. Επίσης για μία ακομα φορά δεν τα καταφεραν στην παραγωγη (ο Rick Rubin το έχασε και το προηγουμενο Slayer ετσι ακουγόταν) και πολλά κομμάτια ίσως έπρεπε να είναι λίγο μικροτερα σε διάρκεια. Κατα τα άλλα θετικό το προσιμο μιας και άντεξε καιρό μεσα στο στερεο.

Συμφωνω μαζι σου, μακαρι να ηταν μικροτερα τα κομματια και το αλμπουμ θα το ειχε εκτιμησει περισσοτερος κοσμος… Παντως ειναι παρα πολυ καλο και οντως θεωρω και εγω οτι ειναι ο,τι καλυτερο εχουν κανει μετα το Black Album με δευτερο καλυτερο το Load.

Το Load όταν είχε βγει δεν μου είχε αρέσει και τόσο. Ο χρόνος όμως έχει σιγουρα δικαιώσει αυτο το άλμπουμ, εκτος απο κανα 2 filers ειναι πολύ καλό, κάτι που δεν μπορώ να πω για τα Reload και St’ Anger.

Οι περισσοτεροι νομιζω συμφωνουμε οτι το death magnetic ειναι ενα καλο αλμπουμ απλα η αισθηση που υπαρχει ειναι οτι θα μπορουσε να ειναι καλυτερο το τελικο αποτελεσμα ειτε εχοντας καλυτερη παραγωγη,ειτε καποια κομματια θα μπορουσαν να εχουν μικροτερη διαρκεια κ να ειχαν δουλευτει λιγο περισσοτερο στη λεπτομερια.

Μετα απο τοσο καιρο που εχει βγει ο δισκος μπορω να πω οτι υπαρχουν 3-4 κομματια που μπαινουν αρκετα συχνα στη playlist μου. Και οπως ειδαμε στα DVD οσα κομματια εχουν παιξει live απο το DM ακουγονται πολυ καλα live κατεμε .

Συμφωνω απολυτα μαζι σου, τις ιδιες σκεψεις ειχα και εγω για τα αλμπουμ που ανεφερες… Μακραν το χειροτερο το St.Anger. Επισης συμφωνω με KIMI τα τραγουδια του Death Magnetic τα σπανε live, ειναι ακομα καλυτερα απο οτι στο αλμπουμ…

Δώωωσε !!!

*άσχετο
για ενα μεγάλο διάστημα μου άρεσε να ακούω τα demo του δίσκου

532 σελιδες λεει :expressionless:

ή εχουν γραψει ολοι εδω μεσα ή καποιοι πιαστηκαν μαλλι με μαλλι:p

διαβασες τες κιολας…!! χαχαχαχα,

πολυ καλο το ακυκλοφορητο τραγουδακι. ειναι να απορεις που δεν το εβαλαν.
παντως δε νομιζω να ηταν τυχαιο που το κυκλοφορησαν τωρα μετα την μαλακια Lulu…

καιρό κυκλοφορεί “ανεπίσημα”, κυρίως μέσω youtube (όπως και άλλα demo του DM, πχ το Shine), αλλά είναι και τα επετειακά show η αφορμή.

Tο hate train ειναι σε studio version, ηχογραφημενο κανονικα δηλαδη, οπως και τα υπολοιπα του δισκου. To shine υπαρχει μονο απο τις προβες, μεμονωμενα σημεια του κομματιου τα οποια τα εχουν κανει edit και τα εχουν “φτιαξει” διαφοροι και τα εχουν ανεβασει στο youtube… τουλαχιστον εγω αυτο ξερω… δεν εχω βρει αλλα κομματια με την ποιοτητα ηχογραφησης του hate train απο τα sessions του death magnetic…

αν ξερεις κατι παραπανω στειλε κανενα linκ γιατι ειμαι πολυ περιεργος… :slight_smile:

έχεις δίκαιο, κυρίως από το mission metallica μπορείς να βρείς κάποια ακυκλοφόρητα τραγούδια, όπως το Shine που ανέφερα. Κ εγώ από εκεί το άκουσα.
το hate train το έπαιξαν στο Live σήμερα και παράλληλα το fan club έστειλε με email ένα κωδικό για download γι’ αυτό και βρίσκεται σε καλή ποιότητα κ ανέβηκε στο youtube άμεσα :wink:

edit: υπάρχει ένα ενδεχόμενο να κυκλοφορήσει ένα EP (μάλλον μέσω itunes) με τραγούδια που έμειναν έξω από το DM τις επόμενες μέρες.

ωραιο τραγουδι το hate train
δεν το ειχα ακουσει ολοκληρωμενο