Ούτε και στο στυλ του justice(δισκάρα) υποθέτω: τάπερ
Ουτε και στο στυλ του Garage: μπρικια
Εγώ θέλω κάτι σε τηγάνι…
Δεν ξερω αν ενδιαφερεσαι αλλα εχω κατι σε κουβα…
Ποπο έλεος τρόμαξα μόλις άκουσα τον πρώτο κουβά…
:eek: :eek: :eek:
Ακόμα και για μένα είναι δύσκολο να πιστέψω ότι αυτό το πράμα είναι οι Metallica! Ούτε η τελευταία μπάντα της γειτονιάς τέτοιο χάλι!
Πάντως αν καταφέρουν να βγάλουν δίσκο χειρότερο από την Αγία Πατάτα θα προσκυνήσω ε!
Ειναι πραγματι δυσκολο να το πιστεψεις.
Ειδικα αμα διαβασεις και αυτο:
About This Video
A tribute to metallica.
Added: March 16, 2007
A tribute to metallica. funny song but no offence to metallica:) p.s this song was not composed by me. it was made by someone called matt smith
Πλακα ειχε παντως!
Eντάξει έτσι εξηγείται… δεν μπορούσα να πιστέψω ότι αυτό ήταν Metallica.
καλα μιλαμε φρικαρα μολις το ακουσα8O 8O
:lol3: :lol3: :lol3: :lol3: :bow2: :bow2: :lol: Ελα θεοι τα παιδια! Προσεξτε και τους “στιχους”!
καλα μωρε τους στιχους προσεχες εσυ η το οτι παιζει με τις κατσαρολες της μανας του…
Aυτο ειναι το προφανες, αλλα αμα προσεξεις και τους στιχους θα το εκτιμησεις ακομα περισσοτερο!
ναι θα εκτιμησω το οτι ειναι ακριβες κατσαρολες και οχι κινεζικες
οποιος ποσταρε το λινκ να του καει το pc :evil: παραλιγο να παθω ανακοπη
εγω πηγα να καψω τα ηχεια μου
Χαχα θεϊκό! Και γαμάτοι στίχοι!
“Ποιοι στιχοι μωρε?? Δεν ακουσες τις κατσαρολες??” Πφ…[-X
Οχι ενταξει, ειμαι ανω τον 15, οι στιχοι ειναι ολα τα λεφτα.
[B]An kai palios sto xoro toy rock kai toy metal eimai kainoyrios sto forum.moy estilan se cd 10 mp3 me ta nea tragoydia ton metallica poy einai oi gnostoi pleon titloi poy evgalan protoi kati rosoi…to mono poy exo na po einai oti den einai metallica …kai den prepei na einai metallica !!!
meta to st anger eidika sthn ellada ton skiladikon kai ths xeftilas exoyme anagh apo ena kainoyrio black h master of puppets…xero oti einai diskolo kai apithano
alla ayto exoyme anagh…[/B]
Για Σεπτεμβρη παει η δουλεια… :?
Γραφε ελληνικα… Για γινε λιγο ποιο λιανος,τι ακριβως ειναι αυτα που ακουσες.:-s