Metallica-Death Magnetic (2008)

1 : Trashed 3.44
2 : I.N.U. 4.04
3 : Under Influenses 4.25
4 : Set me free 4.48
5 : Devour 4.12
6 : Dead cell 5.10
7 : Fetish 4.26
8 : Throne of ivory 5.48
9 : Back to anger 4.00
10: The soul wright 4.15

AYTO είναι το track list που άκουσα και από ότι βλέπω έχουν ακούσει πολλά άτομα στο internet αλλά τα σχόλια για τον αν είναι γνήσιο η όχι είναι πολλά…ελπίζω να πρόκειται περί απάτης…τώρα στην περίπτωση που είναι γνησία τα κομμάτια το μονο καλό που έχω να πω είναι ότι είναι καλυτέρα απο το st anger…αυτα :!:

ακουστε και βγάλτε συμπέρασμα:

1. Trasher
    http://youtube.com/watch?v=VnN3lhmgf4s

2.INU

3.Under influences

4.Set me Free

5.Devour

6.Dead Cell

7.Fetish

8.Back to Anger

9.The Soul Right

ελεος το το κομματι πριν κι εγω τα επαιξα στην αρχη…

περισσοτερο βραχνιασμενο mustaine θυμιζουν παρα metallica[-X

That ain’t Hetfield…

…and that ain’t Lars too

Ρε παιδιά μήπως μπορείτε να γίνετε πιο συγκεκριμένοι γιατι δεν μπορω να δω τα βιντεάκια:?

That ain’t metallica…έχουν πεθάνει από το 90… :frowning:

Ποιο '90?
Απο το '84 εχουν πεθανει. Οταν εγκατελειψαν τις thrash-ιες οι προδοτες…

αντε τραβηγμενα μεχρι το 88’…

Οχι, οχι. [-X
Μεχρι το '84 και πολυ λεω. Για να μην πω μεχρι το No Life Til Leather demo…

Δεν υπηρξαν ποτε ρε, ποιοι είναι αυτοί???

Νταξει μην υπερβαλλεις και εσυ τωρα…Μην ξεχνας οτι οταν ειχε πρωτοερθει ο Δανος στο Αμερικα καναν και γαμω τις διασκευες στις προβες τους,αλλο αν μετα καναν την πουστια και βγαλαν δικα τους τραγουδια σε κασετες που αλλαζαν χερια :!:
Ασε με τωρα γιατι τα θυμηθηκα και συγχιστηκα παλι… :lightsabre:

e ntax εγώ σου βάζω μέχρι το black album, ουσιαστικά μέχρι το '86 είναι και το master of puppets :-k

Μπα ποιο πολύ κάποιον που είναι ίσα μέρη Hetfield kai Anselmo και η μουσική το ίδιο…

Δεν καταλαβαίνω…γιατί σε νευριάζει το tape trading?

…Ρε μάγκες ?.μια ερώτηση?
Έχουμε νομίζετε τη πολυτέλεια σήμερα που η μουσική παγκόσμιος παρακμάζει
(και εννοώ το rock) να θάβουμε το πιο εμπορικό metal group του πλανήτη?
Σήμερα που μόνο γέρικα συγκροτήματα κάνουν tour (maiden , metallica, manowar,wasp?και και και ?) έχουμε την πολυτέλεια να ξεχωρίζουμε τους metallica σε παλιούς ? καλούς και σε σημερινούς μάπα?
Μακάρι να μπορούσαμε να το κάνουμε αλλά δεν γίνετε?και δεν γίνετε γιατί σήμερα οτιδήποτε rock που υπάρχει και ζει ακόμα πρέπει να το στηρίζουμε και να το γουστάρουμε? δεν έχουμε άλλη επιλογή?
Όταν τη δεκαετία του 80 (τη χρυσή εποχή του metal) άκουγα εγώ μουσική
Ήμασταν οι ροκάδες και τα μέταλλα και οι φλώροι που άκουγαν disco?
Δεν υπήρχε κανένας που να σου πει ότι θα πάει στα μπουζούκια η στα ελληναδικα γιατί αυτά δεν υπήρχαν?(τα μπουζούκια της εποχής τότε ήταν και πιο αυθεντικα…και πήγαιναν μεγάλα σε ηλικία άτομα)?
Το σημερινό χάλι λοιπόν που άρχισε από την δεκαετία του 90 δεν μας αφήνει περιθώρια να θάβουμε τους metallica ακόμα και αν βγάλουν πάλι ένα st anger?(λέμε τώρα?:? :? :?

Η μουσική παγκοσμίως παρακμάζει όπως λες εσύ, αλλά ο σκληρός ήχος έχει τη μεγαλύτερη παραγωγή ποιοτικών δίσκων που είχε ποτέ. Αλλά αυτό είναι μεγάλη κουβέντα, οπότε μην απαντίσεις σ’ αυτό.

Κατά τ’ άλλα ο καθένας έχει την πολυτέλεια να θάβει τα πάντα. Εγώ και να θάψω τους Metallica (που δεν το κάνω) έχω και καμιά πενηντάρα γκρουπς από τα 90s και μετά να αναπληρώσουν το κενό.

Αυτό σαν αντίλογος. Ή σ’ αρέσει κάτι ή όχι. Δεν είσαι υποχρεωμένος, ακόμα και αν ίσχυαν αυτά που λες για το σήμερα, να τ’ ακούς.

Είναι υποκρισία πχ να λες ότι γουστάρεις κάργα St Anger, Load και Reload και να μην ακούς πχ καθόλου Corrosion Of Conformity. :wink:

Μπα, πιο πολύ η πρόταση σου είναι προκλητική.

Ξέρεις ? μπορούμε να λέμε ότι πιστεύουμε η ότι γνωρίζουμε?και προσπάθησε να καταλάβεις την διαφορά. Εγώ λοιπόν επειδή γνωρίζω με στοιχεία (και άμα σου στείλω έναν πίνακα θα καταλάβεις) γράφω αυτό που βγαίνει σαν αποτέλεσμα από τα 20 τελευταία χρόνια?
Ότι δηλαδή ο κόσμος όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά γενικά στον κόσμο φεύγει από το rock και από το metal , άσχετα αν πιστεύεις εσύ ότι ο σκληρός ήχος έχει τη μεγαλύτερη παραγωγή ποιοτικών δίσκων που είχε ποτέ?πολύ δυστυχώς η αποδοχή του κόσμου όσο περνάνε τα χρόνια δεν είναι αυτή που θα έπρεπε ?και θέλω πάρα πολύ να πω και εγώ όπως και εσύ φαντάζομε << να πάει να γαμ? ο κοσμος >>…αλλά δεν είναι έτσι. Γιατί είναι άλλο να παίζει ένα metal group μπροστά σε 40.000 κόσμο και άλλο μπροστά σε 4.000.εχει διαφορά.

O Lynyrd Skinyard δεν εννοούσε απαραίτητα ποιοτική μουσική μόνο αλλά και εμπορική.Αν κατάλαβα καλά ενοούσε το “φαινόμενο” black album που από τότε δεν έχει επαναληφθεί…

ΕDIT: Σόρρυ αλλά απάντησα χωρίς να έχω δει την απάντηση του Λύναρντ…έπρεπε να χα πατήσει view την τελευταία σελίδα…:frowning: