Βασικα δεν εχει σημασια ποσα πιτσιρικια ακουνε μεταλ. Ουτε αν τα νεα γκρουπ μπορουν να γεμισουν σταδια. Εφοσον βγαινει ακομα αφθονη καλη μουσικη ολα πανε καλα.
Πειτε ομως κ για τον δισκο των Metallica.
Βασικα δεν εχει σημασια ποσα πιτσιρικια ακουνε μεταλ. Ουτε αν τα νεα γκρουπ μπορουν να γεμισουν σταδια. Εφοσον βγαινει ακομα αφθονη καλη μουσικη ολα πανε καλα.
Πειτε ομως κ για τον δισκο των Metallica.
αυτό. έλεος δηλαδή. το πρόβλημα δεν είναι των συγκροτημάτων, είναι αυτών που δεν πάνε στις συναυλίες “γιατί δεν υπάρχουν το ίδιο μεγάλα συγκροτήματα”. τώρα, αν ο σκυνυρδ περιμένει να ξεπηδήσουν ισάξια (σε εμπορικότητα/δημοτικότητα) ονόματα στο ύφος των μετάλλικα και των μέιντεν, μάλλον δεν έχει αντιληφθεί σε ποια εποχή βρίσκεται.
το νέο μετάλλικα, είτε βγει είτε δε βγει, είναι ένα και το αυτό. δεν έχω απαιτήσεις από αυτούς πλέον (αυτό δε σημαίνει κατ ανάγκη ότι δεν μπορούν να κάνουν την έκπληξη), υπάρχουν χίλιες πενήντα δύο μπάντες που δισκογραφικά τη σήμερον ημέρα είναι χίλια πενήντα δυο επίπεδα πάνω από τους μετάλλικα και τους μέιντεν του σήμερα και ορισμένες που είναι στο ίδιο επίπεδο με τους μέιντεν και τους μετάλλικα του τότε. από αυτούς έχω απαιτήσεις.
οκ
εχουμε διαφορετικες αντιληψεις
εσυ θεωρεις μεταλα αυτον που ακουγε στο γυμνασιο metallica και maiden (γιατι παραπανω δεν πηγαιναν οι γνωσεις του)
και γω τον θεωρω εφημερο οπαδο
εσυ θεωρεις μονο αξια την μπαντα που μαζευει κοσμο λογω παλαιοτητας
και γω θεωρω αξιες μπαντες που την εποχη του Internet καταφερνουν και μαζευουν κοσμο
υπαρχει μεγαλη διαφορα
να χωρισουμε τιποτα δεν εχουμε
οπωτε μπακ το δε νιου μεταλικα 8)
χμ, 1052 επίπεδα πάνω απο τους μείντεν ποιοί ? οι μετάλλικα ? live ? AXAXAXA ή και σε δίσκο… !!!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
καλά για κάτι άλλα, γκρουπάκια, δεν το συζητάμε, δεν είναι ούτε η τρίχα απο το δεξι τσεμπερδόνι του dick-inson.
κάτι μπάντες με εφφεδάκια στη φωνή… κατί μπάντες με 34λεπτα τζαμαρισματα κτλ κτλ κτλ …
Γεια σου ρε Καργια!
Παντα On-topic…
ανάγνωση:!:
:lol: :lol: :lol: :lol:
μια σελίδα, ή δυο πίσω… εκεί αναφέρεται το σχόλιο, σε κάποιον που λέει οτι κάποιες μπάντες είναι ανώτερες απο μείντεν…και υπονοεί ποιές μπορεί να είναι αυτές…
εμ, ποιός είναι ον τοπικ σε ένα τόπικ που πραγματεύεται έναν άτιτλο δίσκο που μπορεί να βγεί σε 5-6 μήνες, απο μια μπάντα που περιοδεύει βιάζωντας παλαιά της κομμάτια, τα οποία αναγκαστικά παίζει γιατι τα καινούρια της είναι 1 προς 1 μούφες και θα έτρωγε πολλά μπουκάλια αν τα έπαιζε στην ευρώπη… ?
δεύτερη μίνι περιοδία χωρίς δίσκο… να τη βγάλουν - σικ οφ δι μπουλσίτ… !
On topic ειναι οσοι ποσταρουν δηλωσεις και αναφορες σχετικα με τον νεο δισκο και οσοι συζητανε για το πως θα ηθελαν να ειναι. Δεν χρειαζεται και πτυχιο αστροφυσικης για να γινει αντιληπτο…
Δεν περιγραφω αλλο… #-o
Αυτο.Ας τελειωσει καπου εδω το οφ τοπικ…
Μεσα στα πολλα ακυρα ποστ μπορει να περασε απαρατηρητο το δικο μου ποστ…Οποιος γνωριζει κατι σχετικο για το απο πανω θεμα ας μας πει και εμας…
CP …θα το δεχόμουν αν υπήρχε κάτι το προφανές και το υπαρκτό. Το νεο κομμάτι #1 και 2, αποδείχτηκε οτι ήταν τζαμαρίσματα που μάλλον δεν θα είναι/ήταν στο νέο δίσκο… κτλ κτλ… θα το κάνουμε σαν τα 80ς κτλ κτλ κτλ… ήμαρτον, αυτό είναι μια μπάντα που δεν μπορεί να ακουστεί ουτε κάν όπως ακογώταν το 91, και θέλει να μου κάνει και δίσκο που θα κοντράρει τις 80λες της, που θεωρούνται κλασσικούρες… με έναν κουρασμένο τραγουδιάρη και ένα κιθαρίστα που έχει να παίξει σοβαρό σόλο εδώ και 10 σχεδόν χρόνια …
φάντασου πόσο ανοήτο είναι ένα τόσο προωρο θρεντ… είναι σαν να μιλάμε σε ένα θρεντ για το πότε θα βγεί το τσαί-ντεμ… χαχαχα … θα πάει 10030330303 pages και άκρη δε θα βγεί… άμα παίξουν κανένα νέο κομμάτι οι ατσάλικα, το συζητάμε… προς το παρόν - είναι σε σήψη εδώ και 15+ χρόνια… δισκογραφικά, απο όταν βγάλανε τον τελευταίο ατόφια καλό τους δίσκο…
ααα… νταξ, αν το χειρότερο απο τις 3 φορές στην ελλάδα είναι και γαμώ… τι να πώ…
οι μετάλλικα πλέον στα αυτάκια μου είναι μια μέτρια μπάντα διασκευών του εαυτού τους…
πάρτε τον μπούς τώρα που είναι και άνεργος χαχαχαχαχα…
…Εγώ που άκουγα στο Γυμνάσιο MAIDEN & METALLICA και τίποτα άλλο δηλαδή είμαι εφήμερος οπαδός ??
Βαριέμαι να απαριθμώ τους δίσκους που έχω ή τα αγαπημένα μου συγκροτήματα…Οι γνώσεις μου τότε στη ΜΕΤΑΛΛΛ μπορεί να μην πήγαν παραπάνω,αλλά πήγαν πιο μετά…Και υπάρχουν πολλοί σαν εμένα πιστεύω.
δεν μιλαω για αυτην την κατηγορια οπαδων
ολοι ειμασταν ετσι στο γυμνασιο
μιλαω για αυτους της δεκαετιας του 80 που ακουγανε ολοι μεταλ και ροκ
και τωρα ακουνε σκυλοτραγουδα
New release date rumors
Encycmet.com visitor Mike reports. I have been reading your site for years. I recently read the new posting about the date of the new Metallica album. I work at a store called HMV (known in Canada and the UK). It is a music/dvd/game store. We have a lot of information on disks and anything coming out soon, and access to company representatives. I contacted a rep from Warner a while back because, like all fans, I was very impatient. He told me that they are all pretty much in the dark about the new album. What he DID tell me was that, usually a band of Metallica?s Metalica CDimportance would let them know about 3 months before the CD was released to give them time to do all the promotion. He also said that bands with that kind of power don?t USALLY release albums in mid summer (July or august). He told me that personally, he feels that if he doesn?t hear anything about the album before March 31 then it is most likely a fall release. Also, on our list of upcoming Cds it is listed in June… That being said, that list is in no way final. Hope this helps.
ειπα ποτε εγω κατι τετοιο??:-k :-k ισα ισα που λεω τα αντιθετα τοσες μερες…(!) (!):!: :!: :!:
…και ξαναλέω… ειπα εγω ποτε κάτι τετοιο??? ειπα για την ποιοτητα των ατομων τιποτα? ειπα τιποτα για καλους και κακους μεταλάδες? ρε θα με τρελάνετε ???
ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΣΟΙ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΣΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΛΕΩ ΤΟΣΕΣ ΜΕΡΕΣ …
ποτε δεν καταλαβα, γιατί οι μεταλλάδες πρεπει να είναι πολλοί ? κατι σαν αγέλη δηλαδη…
για να γεμιζουν τις συναυλιες
μη φοβασαι ρε drumtech εγω τα διαβαζω τα ποστς σου!!! :lol: ας ελπισουμε πως δεν ειναι πραγματικοτητα το συγκεκριμενο γιατι ως το φθινοπωρο δεν την πολυπαλευω!!
χαχα εσύ το λες αυτό? που χτυπιέσαι ότι ο κόσμος δεν ακούει καλή μουσική
δηλαδη θες να νιωσεις το αισθημα της απογοητευσης πιο γρηγορα?
το λέω διότι οι wannabes που έιναι πολλοί, είναι έτσι…επίσης, κοπάδι…