Metallica-Death Magnetic (2008)

σωστοοος δεν το χα σκεφτει…
παντως δεν βρυχαται καθολου πλεον οπως παλια (αααχ , αυτο το Live Shit ειναι θεικο) και παρατηρησα οτι στο Rockwave παιζει να μην ειπε ουτε ενα fuck ,μια βρισια κατι τεσπα!

Πράγματι. Λάιβ ήταν αυτό?

ποιο?:-k

λιγο εκτος τοπικ:

παντως γουσταρω James 88’-94’ , να βριζει , να ρευεται , να βρυχαται…αν αφησει και λιγο το μαλλι να το κανει οπως το ειχε το 98’ θα ειναι η τελεια ανασταση
οχι οτι με χαλαει τωρα
ο Κιρκ με ανησυχει γιατι εχει παραωριμασει , δεν εχει το αλητικο στυλ πλεον . πως αλλαζει ο ανθρωπος…
ο Λαρς ειναι οκ εμφανισιακα
ο Ρομπερτ παντα πιστευα οτι δεν ταιριαζει στην μπαντα οπτικα , εχει δεσει μουσικα αλλα δεν γινεται να εμφανιζεται με αθλητικη στολη ενω ολοι ειναι στα μαυρα
πιστευω απο την 1η μερα που εφυγε ο Ιασωνας οτι θα επιστρεψει

εντος τοπικ:
ας βγει το αλμπουμ οποτε θελει αλλα οχι μετα το 2008!!!
με προβληματιζουν οι στιχοι του.
η μουσικη του καθολου

FUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUCK :!:
ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ!?!?! :blow: :x :evil:

Ο Lars φταιει για ολα.:lol::stuck_out_tongue: :?

Άντε, στον Dickinson το χρωστάτε και αυτό! :wink:

:lol: :lol: :lol:

Η αλήθεια είναι πως σε σχέση με τους άλλους 3 δεν ταιριάζει και πολύ εμφανισιακά,αλλά από την άλλη είναι πολύ τούμπανο και μπορεί να προτιμάει να φοράει τέτοια.Αφού δεν τον πιέζουν,αυτό είναι καλό ! :wink:

+10

Με καμια παναγια και να θελει δεν τον δεχονται πλεον…

ο Ιασωνας πιστευω να εχει μετανιωσει για την ολη σταση του (ασχετα που κανει δηλωσεις εναντιον της πρωην μπαντας του) , ουτως η αλλως τωρα δεν κανει απολυτως τιποτα
τον Ρομπερτ (λενε οτι) τον υπολογιζουν σαν ενα ισαξιο μελος της μπαντας , δινει πολλες συνεντευξεις κλπ…
αλλα στους Metallica αυτοι που κανουν κουμαντο ανεκαθεν ειναι οι τεραστιες (και τοσο διαφορετικες) προσωπικοτητες του Jaymz και Lars , ουτε καν ο Hammett ειναι μεσα
πιστευω θα γυρισει καποτε ο παραπανω
γενικα τα reunion ειναι πολυ της μοδας τα τελευταια χρονια
παντως παντα θεωρουσα σκληρο την απολυση ενος μελους ωστε να ερθει ο προηγουμενος

παντως και στο τοπικ μας δεν θελω να ακουσω νοτα απο το καινουργιο πριν το παρω , αν ερθουν και παιξουν κατι λαιβ καλως , δεν εχω ακουσει πχ ακομη το “The Other New Song” ολοκληρο , μονο την εισαγωγη
παντως ειπανε δεν θα ειναι μεσα στο album οτιδηποτε καινουργιο παιξανε λαιβ ετσι οπως το παιξανε
( ευττυχως η δυστυχως δεν ξερω)
παντως θυμαμαι στο St.Anger ,λιγο πριν κυκλοφορησει , παιδακι 3ης γυμνασιου καθως ημουν και ενιωθα τον ενθουσιασμο για καινουργιο Metallica 1η φορα ,κατεβασα ενα κομματι ενος γκρουπ που μιμειταιι τους Metallica (ξερετε…) και ειχα γουσταρει ασχημα
μετα καταλαβα οτι δεν ηταν Metallica αυτο , η φωνη ηταν πιο αγρια αλλα η μουσικη ταιριαζε απολυτα!
παντως θεωρω στο St.Anger δεν δωσανε καθολου σημασια , η παραγωγη χαλια , ειναι ενας δισκος που τον αφησανε στο ελεος των εκατομμυριων οπαδων τους . αν ειχε solo , καλυτερη παραγωγη πιστευω να ταν πολυ καλυτερος. βεβαια η μπαντα ειχε τα χαλια της (ειδικα ο Jaymz) τοτε .αποτελεσμα ηταν μερικα αθλια κομματια , με διασωθεντα 2-3 (το my world ειναι κομματαρα παντως ,οχι κλασικο αλλα σπερνει).πω πω εχω γυρω στα 3-4 χρονια να το ακουσω…χαχαχαα …σαν να μην βγηκε ποτε…οπωσδηποτε πιστευω δεν θα δουμε ενα St.Anger 2

Θα δούμε ένα ReSt.Anger ίσως ??? :stuck_out_tongue:

Ρε μαγκες πολυ χαλαρα το πηρατε το θεμα…Ακους εκει Σεπτεμβρη ενω το περιμεναμε στην χειροτερη τον Φεβρουαριο που μας περασε…Εγω λεω να κανουμε Συλλαλητηριο στο Συνταγμα και αποχη απο τα live τους… :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:
Παντως αν μετα απο τοση αναμονη δεν βγει κατι αξιολογο τοτε πραγματικα οι Metallica θα εχουν πεθανει μουσικα!Ειναι η τελευταια τους ευκαιρια και πιστευω οτι το εχουν καταλαβει και αυτοι (εξου και η τεραστια καθυστερηση του αλμπουμ,για να ειναι ολα στην εντελεια).

Aυτο ειναι καλη ιδεα να το κανουμε στον Axl Rose…:-- :twisted: Bασικα ποτε δεν καταλαβα τον λογο η τους λογους που οι metallica απο το black album και μετα διαλεξαν αυτο τον δρομο.Τα λεφτα τους εκαναν κακο φαινεται. Αρχισαν να κουρευονται ολοι ομαδικα, τον James πιο πολυ τον ενδιεφερε καθε τρεις και λιγο να αλλαζει σχεδιο στα μουσια του και να βαφει τα μαλλια του.:lol: Οντως ειναι η τελευταια τους ευκαιρια,εαν δεν βγαλουν κατι καλο τοτε θα “θυμωσει” πολυ κοσμος μαζι τους. Ο Lars αλλαζει τις ημερομη νιες συνεχεια…

Ελπίζω αυτός ο δίσκος να λέει κάτι πάντως…

οντως ειναι η τελευταια ευκαιρια
δεν ειναι σαν τους Maiden που καθε 2 χρονια κυκλοφορουν νεο δισκο
αν ειναι μετα απο 5 χρονια να περιμενουμε ξανα μετα απο μια ακομη αποτυχια (αν ειναι που δεν το πιστευω) τοτε αντε γεια…

Ρε πουστη το μονο που μου τη σπαει ειναι οτι θαμαι στρατο το Σεπτεμβρη…

ελπιζω να προλαβεις να το παρεις ή να στο φερουν δωρο να το λιωνεις εκει…:slight_smile:

Καλα εννοειται οτι θα βαλω λυτους και δεμενους να μου το φερουν μολις κυκλοφορησει. Απλα δεν θα χω τη χαρα να ειμαι 9 κ κατι το πρωι της μερας κυκλοφοριας του στο δισκαδικο, οπως εκανα και με το St. Anger…

θυμαμαι το St.Anger δεν το αγορασα με την μια
μου ειπε ενας φιλος που το ειχε αγορασει ο αδερφος του οτι ηταν μαλακια και οτι το πουλαει απο 20? που το αγορασε 15?
του εδωσα 12? και το πηρα
αμεσως το ακουσα το μεσημερι στην καρεκλα του γραφειου μου με το discman και με πηρε ο υπνος καπου στην μεση (ημουν και κουρασμενος λιγο…)#-o #-o

Θα χασεις και τον τζερτζελε στο φλορουμ μας ρε συ… :lol:

Μπα, τα Internet Cafe εκει κοντα στο (οποιοδηποτε) στρατοπεδο θα γινουν πλουσια!