Οι Metallica σε καθε δισκο κατι εχουνε να πουνε κ πιστευω ετσι θα ειναι κ το καινουριο.Παντος ειναι δισκολο εως ακατορθοτο να φτιαξουνε ενα δισκο αναλογο τον παλιον καλων τους
Τι χαρά ήταν αυτή να πάρεις στα χέρια σου to st.Anger δεν μπορώ να καταλάβω…
Για μενα ηταν και ειναι μια χαρα δισκος.
Τα χουμε ξαναπει…
8O 8O νομιζα πως ημουν ο μονος που το πιστευα!! γεια σου ρε κρισπ εγω θα στο φερω στο στρατοπεδο το σιντι!!8) μονο να ΒΓΕΙ το σεπτεμβριο και οχι κι αλλη αναβολη…
εγώ δεν θα πω αν είναι κακός ή καλός,αλλά ακούγεται…
saint anger round my neck
saint. anger round my neck
he never gets respect
saint anger round my neck
Την επομενη φορα που θα επιχειρησω να ακουσω το st.anger θα βαλω ωτοασπιδες για να μην κουφαθω απο τις κατσαρολιες του lars. Σορρυ αποψη μου ειναι οτι ο δισκος δεν ακουγεται…,προκαλει πονοκεφαλο αυτο το
συνεχομενο νταμπαντουμπα.:wacko: Τεσπα το st.anger ειναι παρελθον, κοιταμε τι αλμπουμ θα βγαλουν τον…σεπτεμβρη οπως ειπε ο lars.
Αν το St. Anger είχε καλύτερη παραγωγή και μικρότερα σε διάρκεια τραγούδια θα ήταν δισκάρα. Τώρα είναι απλά καλούτσικος.
To Unnamed Feeling τα σπαει!
Το ξερετε οτι εχει και videoclip?
:arrow: http://www.youtube.com/watch?v=h7pGZycTBnk
Το «St. Anger» έχει εξαιρετικά καλή παραγωγή. Ο σκοπός ήταν να δημιουργηθεί ένας «επιμελώς ατημέλητος» ήχος, ζωντανός, σαν να έρχεται από το υπόγειο προποτζίδικο. Σαν ένα ωραίο τζαμάρισμα (εξ ου και το μέγεθος των κομματιών). Το να λέμε πως ο Bob Rock δεν έκανε καλή παραγωγή είναι μάλλον αστείο. Ο κακομοίρης σας έβαλε δώρο και ένα DVD με όλα τα κομμάτια του δίσκου live στο στούντιο για να δείτε με τα μάτια σας και να ακούσετε με τα αυτιά σας τη διαφορά! Τώρα το αν μας αρέσει ή δεν μας αρέσει είναι άλλο θέμα. Προσωπικά θεωρώ τον ήχο των τυμπάνων ιδιοφυή και όταν κάποιος τον αποκαλεί «κατσαρόλες» ή δεν ξέρω εγώ τι, πραγματικά βγάζω σπυριά. Τα ψευδοφάλτσα στη φωνή, οι υπέρβαρες κιθάρες, τα αργά και χωρίς groove riff δημιουργούν ακριβώς την ατμόσφαιρα που ήθελαν οι Metallica.
Όταν «το σύμπαν» σε κατηγορεί ότι ξεπουλήθηκες και παίζεις mainstream rock και όταν έχεις αποκτήσει εκατομμύρια οπαδούς ανά τον κόσμο χάρη σε αυτή τη στροφή στον ήχο σου, πόσο μαγκιά είναι να βγάλεις το St. Anger μετά από αυτό;
Είμαι σίγουρος πως ο επόμενος δίσκος θα είναι και πάλι καταπληκτικός, γιατί άλλωστε οι Metallica δεν έχουν βγάλει και δεν μπορούν να βγάλουν κακό δίσκο. Φυσικά, όλοι και πάλι θα τους κατηγορήσουν, όπως και για το St. Anger, όπως και για κάθε τους άλμπουμ, απλά και μόνο για να αναγνωριστεί ως αριστούργημα 7-8 χρόνια μετά. Θυμηθείτε πως για όλους α-ν-ε-ξ-ε-ρ-έ-τ-ω-ς τους δίσκους των Metallica υπήρξαν αρνητικές αντιδράσεις και μετά από καιρό ήρθε αναγνώριση της αξίας τους.
Μια μπάντα που πάντα εκπλήσσει το κοινό της, μια μπάντα όπως πρέπει να είναι οι μπάντες. Τα άλλα είναι μικρότητες και γκρίνια για τη γκρίνια. Θυμάμαι και μια αναλογία με ένα κάποιο ?Roots?..
Ημουν και εγω ενα απο αυτους τους πιτσιρικαδες το 96 που κοροιδευαν το load και το κραζανε.Μαλιστα το πουλησα το cd μετα απο λιγο καιρο(το μετανοιωσα βεβαια και τωρα το εχω παλι)Πλεον τον θεωρω εναν ΓΑΜΑΤΟ δισκο.Αλλα με το St.Anger ΔΙΑΦΩΝΩ.Ειναι πραγματικα οτι χειροτερο εχουν κυκλοφορησει.Σιγουρα εχει καποια κομματια που λογω της ποιοτητας τους σε κανουν να ξεπερασεις την ασχημη παραγωγη,την ανευ ουσιας μεγαλη διαρκεια και την ελλειψη solo.Aλλα συνολικα,σε κουραζει απιστευτα.Ακους ενα κομματι ενα λεπτο & μετα ειναι ολο copy-paste.Σε αυτο φταιει και η ολη νοοτροπια που ειχαν για το αλμπουμ κατω απο την πιεση του χρονου.(Γραψε ενα riff,το κολλαμε με αυτο,παιξε ενα ρυθμο στα drums,παμε ολοι μαζι στιχους,κλπ.).Οσες φορες και αν εχω προσπαθησει να τον ακουσω,απογοητευομαι και εχω αφησει το cd πανω απο ολα τα υπολοιπα για να μαζευει ολη την σκονη…
Πλεον αναμενω το νεο αλμπουμ και εγω οπως και πολλοι αλλοι με ανυπομονησια…
Kατι τετοια βγαζουν και ειμαι σιγουρος οτι με αυτη την εμπνευση που εχουν τωρα ο νεος δισκος τους θα ειναι τρομερος!
[SIZE=“4”][FONT=“Georgia”]ΔΕΙΤΕ ΤΟ![/FONT][/SIZE]
:arrow: http://www.youtube.com/watch?v=yqkxDgCIsOw&feature=related
Θελω να δω τωρα εναν απο εσας που δεν γουσταρει το St.Anger να λεει οτι αυτο το κομματι ετσι οπως το εχουν κανει σε αυτη την εκδοχη δεν αξιζει…
δεν θυμομουν καν πως ειναι το κομματι , ειναι σαν να ακουω κατι καινουργιο
πολυ καλη εμπνευση , και γω πιστευω θα ναι κατι πολυ καλο ο δισκος
λιγο οφ τοπικ:
οσο για το St.Anger μεχρι και ο “μιλαω συνεχεια και επικρινω” Kerry King ειπε
“μου αρεσαν τα τραγουδια του album αλλα δεν επρεπε να τα κανουν τοσο μεγαλα” . επισης σταθηκε για την απουσια solo λεγοντας πως προσβαλλει εναν τοσο ταλαντουχο κιθαριστα σαν τον Hammett
και για το Metallica ειχε κανει σχολια παλιοτερα , επικρινοντας τον ηχο του…
επισης εχει χαρακτηρισει τους Metallica “a shinking ship”
γνωμες (δεν σχολιαζω τον King τωρα)…για μενα ανεκαμψαν τα τελευταια 2 χρονια
ας βρει ο James την παλια φωνη του , να μπορει να βρυχαται και θα μα στε ευτυχισμενοι…
+1
Ακριβώς έτσι…
Το “St. Anger” ούτε σε 10 ούτε σε 100 χρόνια αναγνωρίζεται ως δισκάρα, να είστε σίγουροι…
+1000
Το St. Anger ΔΕΝ ειναι χαλια αλμπουμ! Τελος!
:lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2:
edit: ακυρο
Προτιμω το original!
Το θεμα με το St. Anger ειναι οτι ειχε ηχο που δεν τον γουσταρουν οι μεταλλαδες που μεγαλωσαν με Metallica των Master, Justice, Black…
Παντως το Load οταν ειχε πρωτοβγει ετρωγε αναλογο θαψιμο…
…συμφωνω και προσθετω: καλα θα κανουν οσοι μιλαν για το load να ξεπλενουν το στομα τους οπως θα το ξεπλεναν και για το black, justice klp… γιατι ειναι δισκαρα.
και οσο για το νιου αλμπουμ εχω να πω οτι πολυ πιθανων να βγει καποιο single νωριτερα οποτε η περιεργεια θα κοπασει καπως για το πως θα ειναι το αλμπουμ…
ΝΑ ΑΓΙΑΣΕΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑ (πληκτρολογιο:lol: ) ΣΟΥ!
Ετσι ακριβως ειναι, βασικα η μονη μου ενσταση ειναι η διαρκεια των κομματιων. Ο δισκος εχει μεσα διαμαντια αν σε καποιους δεν αρεσει και τον θεωρουν απαισιο, μαγκια τους, να μην προσπαθουν μονο να περασουν την γνωμη τους σαν “αντικειμενικη”.
Ο ηχος στα ντραμς ειναι σαφεστατα επιτηδες ετσι, εμενα μου αρεσει, βγαζει μια βρωμα ρε παιδι μου.
Χοχοχοχο το Load δεν ειχε φαει τοσο θαψιμο, πολυ χειροτερο ειχε φαει. Τι nu-metal το ελεγαν, τι pop, τωρα ολοι ειναι “respect” και “στηριζεται στις 70’s ριζες” και λοιπες κωλοτουμπες, δεν πειραζει η εκδικηση ειναι ενα πιατο που τρωγεται κρυο.
thread is Metallica new album…:-s