Metallica-Death Magnetic (2008)

Ρε αλανια μην αγχωνεστε το νεο αλμπουμ θα ειναι αριστουργημα.Ο rubin ειναι εγγυηση δεν υπαρχει περιπτωση να μη κανει κατι σπεσιαλ με τα παλικαρια…εδω εκανε ολους να ασχολουνται με τη μουσικη της Σακιρα και οχι με τη κωλαρα της…:roll: .Παντως εγω περιμενω ηχο και παραγωγη στυλακι slayer,ισως και λιγο παλιομοδιτικο ηχο αλλα σιγουρα εντελως διαφορετικο αποτου bob rock.Καλα και το st.anger δερνει αγρια…δλδ σας αρεσε το καινουριο των slayer και δε σας αρεσε το st.anger?:-k Ελπιζω να βγαλουν και καμια limited εκδοση πολυ ποιοτικοτερη του st.anger digipack…οπως επισης και το artwork να μην ειναι τοσο καρτουνοκαφρικο με πολλα χρωματα.:lol:

αυτό είναι καλό ? :-k

Εννοειται…:lol:

Συμφωνω οτι το St.Anger τα σπαει πολυ αγρια και eιναι πολυ καλο album εκτος απο κανα δυο τραγουδια αλλα εγω εξακολουθω να εχω ενα bad feeling για το καινουριο και κραταω μερικες επιφυλαξεις. Παντως απο τη στιγμη που μιλαμε για metallica και ρικ το μονο σιγουρο ειναι οτι θα βγει κατι αριστουργιματικο, το προβλημα ομως ειναι στο ποσο καλυτερο το album θα ειναι σε σχεση με τα προηγουμενα (παντα εκει ηταν το προβλημα απλα ο κοσμος δεν το εβλεπε πχ load kai st. anger δισκαρες).

Πιστεύω, ή καλύτερα, θέλω να πιστεύω, πως θα είναι καλύτερο από Reload/St. Anger

Και εγω το ιδιο πιστευω, αλλα θελω να πιστευω οτι θα ειναι καλυτερο απο ολα :stuck_out_tongue: (ονειρα…)

με τιποτα…

Εγω θελω να ειναι καλυτερο απο το Sabbath Bloody Sabbath…

i know…

ο james λεει οτι τελευταια ακουει mastdon και down.δεν ξερω κατα ποσο πρεπει να το παρουμε στα σοβαρα αλλα metallica ειναι αυτοι δεν ξερεις τι να περιμενεις απ’αυτους,και αυτο κακα τα ψεμματα λειτουργει και ως προσον

ρε σεις μολις ακουσα απο το myspace τους (που μπηκα για 1η φορα) το 1ο που εχει
δεν συγκρατησα τιτλο απλα ακουγα
το βρηκα τρομερα ενδιαφερον και η φωνη του James παρα πολυ καλη , ευχαριστη εκπληξη
δεν ξερω καν αν θα ναι στο αλμπουμ , δεν ξερω καν αν ειναι διασκευη κιολας ,εμενα μαρεσε αρκετα
:slight_smile: :slight_smile:

Νομιζω ειναι διασκευη απο Blue Oyster Cult.

Nαι ρε συ το λεει και στο τελος ο James.
Oντως πολυ καλη διασκευη και να ειναι απο την συναυλια που ειχαν δωσει προσφατα στο Bridge School. :slight_smile:

Ρε αλανια ειπα θα ειναι δισκαρα παει και τελειωσε:!:

link???

Αν εννοείς το Veteran Of The Psychic Wars είναι διασκευή σε Blue Oyster Cult

Edit: Με πρόλαβαν άλλοι :stuck_out_tongue:

Οντως ειναι διασκευη οπως ειπωθηκε και προηγουμενως και μαλιστα ειχα ξενερωσει τοσο πολυ οταν το καταλαβα γιατι νομιζα οτι ηταν κανουργιο και μου ειχε αρεσει παρα πολυ…

Βαρυσημαντες δηλωσεις Lars:

«Έχουμε πάθει ψύχωση με το να παίξουμε καινούριο υλικό» είπε ο Ulrich γελώντας, «κι αν αυτό δε συμβεί, δίνω την άδεια σε όποιον θέλει να με βρει και να με χαστουκίσει!:lol: Θα παίξουμε σίγουρα live κάποια κομμάτια από το νέο album, ενώ τώρα είμαστε συγκεντρωμένοι για να το ολοκληρώσουμε».

Aντε να ακουσουμε κανενα νεο κομματι να παρουμε γευση.

Αυτο ελειπε να μην παιξουν και νεα τραγουδια…

8O Ε Π Ι Τ Ε Λ Ο Υ Σ και καποια ευχαριστα νεα. Αντε να δουμε…