Αν είναι σαν το προηγούμενο ας μη βγάλουν καλύτερα.
Στο χέρι τους είναι να αλάξουν την κατασταση.
Πάντως ότι είναι τόσο αναμενόμενο και καλό να είναι δύσκολα αναγνωρίζετε γιατί η αναμονή δημιουργεί υπέρμετρα μεγάλες προσδοκίες.
Εχουν πει πολλες φορες οτι δεν θα εχει σχεση με το προηγουμενο και ειδικα ο Lars,τωρα εαν ειναι σαν το προηγουμενο και ελεγαν ψεμματα τοσο καιρο ας τους πεταξουν ντοματες κ γιαουρτια.:lol:
Οποτε 28 Μαιου θα ακουσουμε νεα τραγουδια γιατι τοτε ειναι η πρωτη τους συναυλια,μπορει να κανω και λαθος δεν ειμαι σιγουρος…
:arrow: http://www.youtube.com/watch?v=333h1dVQBM0
[FONT=“Fixedsys”]Εεεεεεεε?[/FONT]
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΟΛΟΙ [FONT=“Fixedsys”]και πειτε την αποψη σας![/FONT]
defix οι φωνές είναι σίγουρα hetfield και ulrich που ακούγονται στην αρχή…
και την φράση που ο james την λέει συχνά στις πρόβες(έχω πολλά αυθεντικά demos)…
φοβάμαι μήπως κόλλησε κανένας την μουσική…
αλλά φαίνεται να είναι αληθινό…
εγώ πάντως θα σας πω από Πράγα πως είναι τα νέα τραγούδια ζωντανά…
η φωνη και εμενα μου φαινεται για hetfield,ulrich.αρκετα καλο riff!
Η φωνες ειναι 100% δικες τους ρε,δεν χωραει αμφιβολια σε αυτο…Το θεμα ομως ειναι αυτο που λεει ο φιλος drumtech…
Eγω εχω να πω οτι αν εστω και ενα απο αυτα που κυκλοφορουν εκει εξω ειναι αληθινο τοτε αυτο ειναι το μονο αυθεντικο… :yes:
Επισης πειθομαι ακομα περισσοτερο οτι αυτο ειναι αληθινο λογω του τροπου παιξιματος των ντραμς,ειναι καθαρα “λαρσικο” παιξιμο αν και ο Λαρς προτιμα το ΗΗ…Απο την αλλη αν το παρεις λογικα σε αυτο το μουσικο μερος ταιριαζει καλυτερα το ride και πιστευω θα το εβλεπε ο καθε ντραμερ αυτο.Μην ξεχναμε οτι υπαρχει καινουργιος παραγωγος οποτε μη μας φαινεται περιεργη αυτη η στροφη στα 80’s (κατι που και οι ιδιοι οι Metallica εχουν προαναγγειλει).
Τελος,θελω να κανω μια ερωτηση…Εχει γινει ποτε στα χρονικα να υποκλαπει καποιο μουσικο μερος απο το στουντιο ηχογραφισης καποιας τοσο μεγαλης μπαντας? :-k
Ναι, αναγνωριζω τη φωνη του James:) Δυνατο ριφφ, πολυ καλο
+10000000000
τίποτα περισσότερο και τιποτα λιγότερο από αυτά που είπε ο defix…
Δεξιά λέει το εξής πάντως: My friend made this video in about 5 minutes with one of my old riffs!
Οι φωνες που ακουγονται ειναι οντως απο James και Lars και ειναι απο το ντεμο του Until it sleeps που εμπεριεχεται στο ομωνυμο single
Ναι το λεει και σε ενα σχολιο απο κατω αλλα δεν ξερω αν ειναι ακριβως το ιδιο… :-k
Thnx anyway…
Ακουγοντας προσεκτικα τα 2 αυτα βιντεο προσεξα καποιες μικροδιαφορες αλλα και καποιες φρασεις που ειναι ακριβως ιδιες…Δυσκολο να πεις…
ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΚΛΕΨΕΙ ΠΟΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΗΧΟΓΡΑΦΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΟΥΝΤΙΟ ΚΑΠΟΙΑΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΜΠΑΝΤΑΣ?ΟΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΑΣ ΠΕΙ.Νομιζω κατι παρομοιο ειχε γινει και την περιοδο που οι Metallica φτιαχναν το St.Anger αλλα δεν ειμαι σιγουρος…
Test 2
4/17/2008
THIS IS ONLY A TEST!
από metallica.com
…:dunno: :dunno:
ούτε η Πυθία ναταν…θα μας βγάλουν το λάδι μέχρι την κυκλοφορία του άλμπουμ…
έκανα register και είναι official από την warner…
Για εξηγειστε μας ρε παιδια,τι παιζει ακριβως? :-k
Θα ακουσουμε τραγουδι τους το Μαιο?Σιγουρα?
Κοιτα απ’οτι εχει ακουστει θα μπορουμε να ακουσουμε καποια δειγματα απο τα κομματια.Πιστευω θα ειναι κατι οπως ειχε γινει και με το SKOM οπου παλι απο το επισημο site μπορουσες να ακουσεις καποια samples πριν κυκλοφορησει.Ειδωμεν…