:arrow: http://www.roadrunnerrecords.com/blabbermouth.net/news.aspx?mode=Article&newsitemID=95188
To κακο ειναι οτι μεχρι και χθες λειτουργουσε κανονικα το www.missionmetallica.com τωρα παπαρια… :?
μόλις βάλεις το mail και πατήσεις submit τί υποτίθεται οτι γίνεται???γιατι παταω submit και δεν γινεται τίποτα
Κατσε κατσε!Στο σαιτ που λετε εχει το παλιο logo τους!
Ξαφνικα ψηθηκα πολυ ασχημα!Βγαλτε το ρε!
Εγινε και σε εμενα αλλα απο οτι διαβασα σε ξενα forum γινεται σε ολους…Σου στελνουν ενα e-mail που λεει πανω κατω αυτα…
:arrow: http://forums.readingfestival.com/tm.aspx?m=396459&mpage=1&key=񠲫
Το ενδεχομενο να εχουν και παλι το παλιο τους λογοτυπο στο εξωφυλλο του νεου τους αλμπουμ παιζει σοβαρα!
Επισης καποιοι λενε οτι το αλμπουμ θα λεγεται Μission αλλα ειναι αβασιμες φημες…Αυτο που με ανησυχει ειναι οτι στο site των Τallica δεν υπαρχει καμια ανανεωση για αυτο το θεμα… :-k
Παρολα αυτα οπως ειπε και ο drumtech ειναι επισημο!
Ετσι και αλλιως ρε παιδια το Μαιο θα ακουσουμε νεα τραγουδια τους στα live που θα κανουν οποτε it’s not a big deal…
υπήρχε για ένα πολύ μικρό διάστημα κάποιων ωρών με αυτό το “test” που είχα ποστάρει μία σελίδα πριν και μετά το βγάλανε…
είδωμεν σε ένα μήνα!!!
ΡΕ ΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ METALLICA ΑΥΤΟ… ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΔΕΙ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ SOME KIND OF MONSTER ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ… ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΟ ΣΤΟΥΝΤΙΟ ΚΑΙ Ο ΚΙΡΚ ΕΧΕΙ ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ ΣΤΑ ΑΥΤΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ 2 ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥ ΜΙΛΗΣΟΥΝ
ΑΠΛΑ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΗΧΟΥ
Από Μάιο ακούμε τα καινούρια μετάλλικα στο site που λέει το κάτω κειμενάκι
Metallica has established a mini-site to promote the group’s forthcoming studio effort. “Mission Metallica” will go live in May for the sole purpose of giving the fans a chance to “experience the new album before it’s done.”
Check it out at missionmetallica.com.
The band has been hard at ‘work’ recording the as-yet-untitled, long-awaited new album in Los Angeles with producer Rick Rubin. Motor-mouth Napster-hater Lars Ulrich recently announced that the group’s follow-up to 2003’s “St Anger” will be released this September.
While speaking with Iron Maiden singer Bruce Dickinson on Bruce’s weekly BBC 6 Music radio show, Ulrich said, “We’re just finishing up a record, we’ve got six weeks left and it should be out in September, that’s the idea right now.” He embellishes further, saying, “I like what I’ve heard so far. I’m not one of the great sellers of ‘the new record’s the best thing we’ve ever done and it shits all over the last record and it’s way heavier’. I’m not a great believer in all that horseshit.” To finish up, he adds a classic Lars statement that could easily have been taken from the St. Anger period; “I like it and I’m one of Metallica’s harshest critics. So far it feels pretty good but there’s still plenty of time to fuck it up, so let’s see what happens.”
Lars told Revolver magazine that the group’s new material “is certainly a lot more dynamic and a lot more varied than the last couple of go-rounds,” adding, “There’s a lot of light and shade in these songs. There’s heavy, fast, nutty stuff, and then there’s some slowdowns and musical interludes.” Ulrich also said that the album has more in common with some of the group’s '80s releases than more recent offerings like “St. Anger” and “Load”.
Ulrich wouldn’t agree that the yet-to-be-titled disc is a total return to their thrashed up ‘widdley-widdley leads’ past, saying, “I hate to be that specific, because six months from now people are gonna go, ‘What the fuck? Lars lied to us!’ But it feels that way to me. It’s been no secret that Rick [Rubin, producer] suggested to us that we use a couple of those records as reference points — that we spend some time kind of accessing that headspace. So when we would come to forks in the road, sometimes the exercise became, 'What would we have done at this point in 1985?”The drummer also revealed that producer Rick Rubin, working with the band for the first time, wanted Metallica to use classics like “Ride the Lightning” and “Master of Puppets” as points of reference and comparison for the album’s new songs.
metalstorm.ee
τα νευρα μου πια σαν κακογυρισμενο βραζιλιανικο σηριαλ εχει καταντησει το αν και ποτε θα αποφασισουν οι metallica να βγαλουν καινουριο δισκο… αντε και μολις βγει αυτος ξερετε… σε καμια 20 χρονια το επομενο
κάτσει να βγει αυτό κοστις 13 και βλέπουμε για το επόμενο…
και να έρθουν και σε περιοδεία…
αυτο που εγω θελω ειναι οι metallica να βγαλουν ενα δισκο που θα κανει ολους τους εχθρους τους να σκυλιασουν απο τα νευρα τους.ο rubin στη παραγωγη με κανει να ελπιζω
Καλα και εσυ τωρα ρε αρχοντα μην παθιαζεσαι τοσο.Τι παει να πει να σκυλιασουν οι αντιπαλοι??Εγω ειμαι ενας απλος περιεργος τυπος που ακουει διαφορα πραγματα (οχι ελληνικα οχι ποπ) κυριως ροκ μεταλ κτλ σε διαφορα παρακλαδια τους.Δεν ειμαι φαν των μεταλλικα ειναι αληθεια τους αναγνωριζω ως τεραστια μπαντα μου αρεσουν πολυ μερικα κομματια τους αλλα οκ.το θεμα ειναι αυτο που θα βγαλουν να ικανοποιει εσενα.ασ’τους αλλους…αλλωστε για σενα ειναι η μεγαλυτερη μπαντα στο πλανητη οπως καταλαβαινω και κανεις δε εχει το δικαιωμα να σου αλλαξει αποψη…αλλα και να σκυλιασουν οι υπολοιποι ε και τι θα γινει παντα ολοι κατι βρισκουμε να πουμε μονο και μονο…
αυτες ειναι γραφικες δηλωσεις τυπου Kerry King…
Oι Metallica δεν έχουν εχθρούς! [-X
Εκατομμύρια metalheads που ήταν τρελοί οπαδοί τους και στην πορεία απογοητεύτηκαν για διάφορους λόγους, δικαίως ή αδίκως, αυτό έχουν!
Οι οποίοι, αν οι Metallica βγάλουν ένα αξιοπρεπή METAL δίσκο, θα χαρούν όσο δεν φαντάζεσαι!
Ο μόνος τους εχθρός, είναι ο κακός εαυτός τους και η έλλειψη έμπνευσης τα τελευταία 17 χρόνια…
οτι και κυκλοφορια και να ειχαν οι Metallica παντοτε καποιος τους κατηγορουσε για κατι απο την περιοδο του Ride The Lightning
το ιδιο θα συμβει και με το νεο album
Οι Μεταλλικα εχουν εχθρους. Τους Σκοτεινους Δουλους.
:ban: :ban: :ban:
Αγυριστο κεφαλι.
Αλλα τον αγαπαμε!
Έλα ρε, γιατί ban; :-k
Εντάξει, μπορεί το Black Album να μην φτάνει τα δυσθεώρητα συνθετικά ύψη του παρελθόντος, αλλά είμαι από αυτούς που το θεωρούν ακόμα και αυτό, πάρα πολύ καλό και ικανοποιητικά εμπνευσμένο… :yes:
Τουναντίον! Ειλικρινά δεν βλέπω σε ποιό δίσκο οι Metallica δεν είχαν έμπνευση και όσο κι αν μας «πωρώνουν» οι παλιοί δίσκοι τους δεν νομίζω πως είναι συνθετικά ανώτεροι ή πιο εμπνευσμένοι από τους μετέπειτα…
Τώρα βέβαια θα μου ορμήσουν όλοι για το St. Anger, αλλά ό,τι και να λένε οι «όχι εχθροί των Metallica» εγώ το εκτιμώ σαν άλμπουμ και σαν ήχο.