Metallica-Death Magnetic (2008)

O Maiden ηθελε να πει “ελλειψη metal εμπνευσης”! :lol:

Αν και το ελλειψη εμπνευσης θα μπορουσε να πηγαινει στο οτι σε 16 ολοκληρα χρονια οι Metallica ειχαν κυκλοφορησει μολις 40 νεα κομματια.

έχουν γράψει τα διπλάσια αλλά δεν τα έχουν βγάλει για να τα εκδώσουν όταν συνταξιοδοτηθούν!:lol: :lol:

παλι καλα που εισαι τοσο ανεκτικος και το θεωρεις ακομα και αυτο πολυ καλο.
Ε Λ Ε Ο Σ τι αλλο θα δουν τα ματια μου και ποση ζηλεια ακομα θα αντικρισω…?:thumbdown: :thumbdown: :thumbdown:

Ζηλεια απυθμενη! Απο Αθηνα μεχρι το Ντονιγκτον συγκεκριμενα!

:arrow: http://www.roadrunnerrecords.com/blabbermouth.net/news.aspx?mode=Article&newsitemID=95269
AXAXAXAXAXAXAXA!Τρελα γελια…Φαντασου τωρα φιλε μου ντουετο James με Amy Lee… :lol3:

A ισχυει,αυτο ειναι το τελος των Μεταλικα.

Ελλλλλεος δλδ!

Πιασε εσυ τον Rob και τον James που ειναι γομαρια να πιασω εγω τον κοντο κ το φλωρακι τον Kirk,τι λες τους καταφερνουμε?

Επειδή δεν έχεις ιδέα πόσο μου αρέσουν οι Metallica, τί έχω κάνει για αυτούς και πόσο τους έχω υπερασπιστεί τα τελευταία 17 χρόνια που τους ακούω, άστο καλύτερα… :wink:

Δν πιανουμε καλυτερα την Amy;;:stuck_out_tongue:

Καιρός για αλλαγή…:wink:

Όταν βγεί το άλμπουμ γράψτε σχόλια γιατί δεν υπάρχει περίπτωση να το αγοράσω. Ευτυχώς ένα φιλαράκι μου έδωσε να ακούσω τα τελευταία τρία άλμπουμ και γλύτωσα τα φράγκα μου κάθε φορά…:roll:

ακριβώς επειδη εσυ μαλλον δεν εχεις ιδεα ποσο σου αρεσουν πραγματικα οι μεταλικα, δεν ξερεις μαλλον οτι τα τελευταια 17 χρονια δεν εχουν κανει κατι για το οποιο χρειαζονται υποστηριξη…

Πράγματι: Όλα καλά ήταν στο στρατόπεδο των Metallica τα τελευταία 20 χρόνια#-o

Τα πουλάκια κελαηδούν και ο ήλιος λάμπει…:lol: :lol:

πως δεν έχουν σφαχτεί ακόμα είναι άξιο απορίας, τώρα ρωτάω είναι δυνατόν να λειτουργήσει συγκρότημα με τέτοιες συνθήκες και να βγάλει άλμπουμ στο οποίο να έχουν βάλει όλη τους την ενέργεια???[-X

Δεν νομιζω οτι οι σχεσεις τους ειναι ακομα σκατενιες,τουλαχιστον οχι ετσι οπως ηταν την περιοδο St.Anger… :wink:

Κριμα ρε γαμωτο, θα μαι στρατο οταν θα βγει η νεα δισκαρα των Metallica (γιατι δισκαρα θα ειναι) και οι αμυριστοι θα κραζουν παλι για να νιωσουν οτι ειναι καποιοι…

:lol: :lol: :lol:

Για να το λες, κάτι παραπάνω θα ξέρεις! :smiley:

Αυτό πες το στα εκατομμύρια των απογοητευμένων οπαδών τους! :wink:

Μάλλον η ηλικία σου φταίει που δεν έχεις γνωρίσει τόσους πολλούς τέτοιους! :-k

Δεν πειράζει, έχεις ακόμα πολλά χρόνια για να καταλάβεις ότι το να μην παραδέχεσαι ότι μεγάλο ποσοστό των fans ενός group είναι απογοητευμένο δεν έχει να κάνει με το πόσο μεγάλος ή όχι οπαδός του group είσαι… 8)

Εγω ρε συ Μητσο αποδεχομαι οτι πολλοι οπαδοι τους απογοητευτηκαν αλλα δεν πιστευω οτι εχει να κανει με το οτι οι Metallica εχασαν την εμπνευση τους, αλλα με το οτι “εφυγαν” απο το metal προς πιο κλασικες rock συνθεσεις.

Μια επισημανση.

Μη ξεχνατε οτι ο καθενας πετυχε τους Metallica σε διαφορετικη φαση, και εννοειται εχει διαφορετικες προσδοκιες. Η πορεια τους απο το Load και μετεπειτα ειναι ακομα κατακριτεα απο ενα μεγαλο μερος των οπαδων, κατι που βρισκω ΑΠΟΛΥΤΑ λογικο, ειδικα οταν μιλαμε για ατομα που γνωρισαν την μπαντα επι εποχης Black Album!

Παντως για να ελαφρυνω το κλιμα, θα κανω ενα ημι-τρολλιν ποστ. Σουπερ οτι βγαλαν οι Metallica μεχρι και το Load, εχω μεγαλες προσδοκιες για το επερχομενο, αλλα δισκαρα σα το Kill ‘Em All δε ξαναβγαινει! Σ’ αυτο σοβαρολογω. Να σημειωθει οτι γουσταρω το Load περισσοτερο απο το Black Album. Ριξτε τωρα τις πετρες σας!:lol: :stuck_out_tongue:

Edit: Συμφωνω με ChrisP στα προαναφερθεντα. Κατι που φαινεται και στην αρχη του ποστμ.

Χεχε, εγω θεωρω το Kill Em All ως ενα απλως καλο ντεμπουτο.
Πχ. στη συγκριση με το αντιστοιχο των Slayer εβρισκα αρκετα ανωτερο το δευτερο.

Τεσπα, ο νεος δισκος θα γαμει. :slight_smile:

Ακόμα και εμπνευσμένο punk να έπαιζαν, εγώ θα γούσταρα!

Το πρόβλημά μου δεν είναι η αλλαγή ύφους, αλλά ότι έχω να ακούσω πραγματικά καλό τραγούδι τους πάααααααρα πολλά χρόνια!

Τελευταία εξαίρεση ίσως το “Bleeding Me”!