Metallica-Death Magnetic (2008)

όσο υπάρχουν οπαδοί (νεότεροι σίγουρα αλλά οκ) που αποθεώνουν το st anger και μπάντες που τους κοπιάρουν κ τώρα στα ύστερα, η μπάντα θα είναι πρώτη…

όχι σαν κάτι άλλους κοπιπέηστδες…

Τοτε απλα διαφωνουμε πανω στην αξια του Load. :stuck_out_tongue:

That’s music!! :band:

Εεεε… απο περιεργεια, ποιος εχει κοπιαρει τους Metallica απ το Load και μετα; Περισσοτερο αυτοι επηρρεαστηκαν απο Corrosion Of Conformity και Kyuss. Μη σου πω και Slipknot.

το load είναι γαμηστερό. αγαπάμε

το βρήκαμε τώρα με τους kyuss και το κοπανάμε συνέχεια… πφφφφ. όχι οι μετάλικατς είναι οι πρώτοι

Δεν απαντησες φιλος!

απάντησα. οι kyuss στις αρχές των 90ζ κόπιαραν τους μετάλικατς του 96 είναι απλό

Τοτε οι Priest (με την ιδια ακριβως λογικη) ειναι η μεγαλυτερη μπαντα φιλος, επειδη οι περισσοτερες σημερινες heavy μπαντες ακομα τους κοπιαρουν. Και κοψε το πολυ back to the future. :stuck_out_tongue:

Edit: Και για Maiden μπορεις να πεις το ιδιο (πλακα πλακα).

Βασικα εγω βρισκω πολλα περισσοτερα Kyuss στοιχεια στο St. Anger παρα στα Load/ReLoad.

Οντως. Αλλα το Load εχει καργα Corrosion.

συμφωνώ κ εγώ με εσάς αγόρια

Το “πλάκα πλάκα” μου άρεσε! #-o

Πιο πολυ θα ελεγα οτι επι εποχης Load, Metallica και COC ειχαν κοινες επιρροες απο 70’ς κλασικο ροκ. Ειναι και φιλαρακια Keenan/Hetfield και παιζει αλληλεπιδραση λογικα…

Τσιμπησες βλεπω! :lol:

Αφου μαζι τα λεγαμε ρε. :lol:

σιγά να μην… χαχα

Κάθε φορά που θα πετάς τέτοια άκυρα, θα απαντάω! :wink:
Δεν είναι όλοι ίσοι και όμοιοι! 8)

End of :spam: !

Τελευταιο ποστ.

Για διαφορους λογους, θεωρω τους Metallica το σημαντικοτερο metal γκρουπ. Δηλαδη περαν μουσικης αξιας, ειναι αξιο αποριας πως ακομα ειναι τοπ ονομα ενω ΟΛΟΙ οι οπαδοι τους παραδεχονται πως το συνθετικο επιπεδο μετα το '96 εχει πεσει κατακορυφα! (Μιλαμε εχουν περασει 12 χρονια απ το Load. λολ).

Στη γλωσσα που σπουδαζω λεγεται Εξυπνο Μαρκετιν. Κατευθυνει μυαλα και συνειδησεις. Προσωπικη αποψη. (Edit: απο τον ορο Εξυπνου Μαρκετιν εννοειται δε βγαζω τον εαυτο μου).

λέγεται μουσική εξέλιξη. και σε όποιον αρέσει

επίσης υπάρχει και το ctrl+c, ctrl+v.

Το οποιο οι Metallica απ το 96 χρησιμοποιουν συνεχεια.:lol: Τελος σπαμμιν.

Αυτό.

Δεν χρειάζεται να ειπωθεί κάτι επιπλέον πάνω στο θέμα της αξίας τους. Απλά αναμένουμε τον νέο δίσκο. Μακάρι να’ναι κορυφαίος και να το διαλύσουν μετά… καλύτερα να φεύγεις όταν είσαι στην κορυφή!