Metallica-Death Magnetic (2008)

θα σου έλεγα ποιοι το χρησιμοποιούν συνέχεια, αλλά σέβομαι συγκεκριμένο χρήστη…

τα load/reload είναι ένα album κομμένο στα δύο. το st anger έμοιαζε ρε? αν ναι, ήταν δισκάρα κ δεν το καταλάβαμε !!! :lol: :lol: :lol:

Fagothikate re kariolides me to St.Anger . SHOOT ME AGAIN reeeee ! Kai se opoia floratza tou aresei!

st. anger, unnamed feeling. μέχρι εκεί όμως

Το Some Kind Of Monster σας εχει ολους χαλαρα. Ειδικα τα κοψιματα στις κιθαρες.

Shoot me again sas pairnei ta sobraka…ALHTES kai sas dinei kai apantisi gia to St.Anger :stuck_out_tongue:

πολύ κακό το album τελικά… σε όλους κάτι άρεσε…

έλα ρε μετάλικατς !!!

:metal: :metal: :metal: Forever reeee!

Kαι Frantic ρε άπιστοι :band:

Να ρωτησω κατι βρηκα σε μια σελιδα αυτα και ισχυριζονται πως ειναι το νεο των metallica το ακουσα και ψιλοαπογοητευτηκα.παιζει αυτο ή ειναι παραμυθι?

1- Trashed
2- I.N.U.
3- Under Influences
4- Set Me Free
5- Devour
6- Dead Cell
7- Fetish
8- Throne of Ivory
9- Back to Anger
10- The Soul Right

παραμύθι. όλοι την πατήσαμε

παλι καλα γιατι το ψιλοαπογοητευτηκα ηταν light ορος, για να πω την πικρια μου, σεβομενος και τους αρρωστους φανς.Αν και δεν ακουω μεταλλικα ωστοσω αν πραγματικα ηταν αυτο το παραμυθι αληθεια θα ηταν και η μουσικη τους ταφοπλακα…κατι που κανεις υγειης ροκας φαν ή μη δεν θα το ηθελε

…οσον αφορα τα live μεχρι και τουρκια πανε …εδω τιποτα…μια χαρα περασαν οταν ειχαν ερθει…τοσο δυσκολο ειναι να ερθουν πάλι? κριμα,

Οι τίτλοι των κομματιών γιατί να σας απογοήτευσαν; :-k

1.Χαιρω πολυ.Πες μου κατι που δεν ξερω…
2.φαινεται να εισαι ανθρωπος που ακους γκρουπ που εχουν ενθουσιασμενους φανς
3 δεν με ενδιαφερει ποσο ενθουσιασμενοι ειναι οι αλλοι, μου αρκει που ειμαι εγω…

http://www.rocking.gr/modules/forum/showthread.php?t=4286
Συνεχειστε εδω αν θελετε… :wink:

κανει μπαμ οτι δεν ειναι στο πιο γενικο στυλ τους οι τιτλοι και ειναι λιγο ξενερωτικο αυτο.
(και λεω γενικο στυλ γιατι απο που να αρχισω και που να τελειωσω με τα στυλ που εχουν κατα καιρους υιοθετησει…:stuck_out_tongue: )

Tο www.missionmetallica.com ανεβαίνει στις 12 Μαίου…για να δουμε αν θα έχει τίποτα ενδιαφέρον…

:yes:

Σωστα!
Μετραμε μερες! :vibrate:

ε ρε καψιμο!:smiley:

οσο για τους τιτλους , ειναι μουφα νομιζω , ισως θυμιζει το κολπο των Tool για να μην διερευσουν στο Internet ισως?

παντως το χω ξαναπει με προβληματιζουν οι στιχοι , τιτλοι και το εξωφυλλο ακομη!
απο μουσικη δεν εχω αμφιβολια οτι θα γραψουν κατι καλο

Ελα ρε συ,γιατι ανυσηχεις για τους στιχους?Θα τους γραψει ο ιδιος ανθρωπος που εχει γραψει και τους στιχους του Justice… :wink:
Στο εξωφυλλο παιζει να εχει και το κλασσικο λογοτυπο! :bounce: