Metallica-Death Magnetic (2008)

ακριβως ετσι , επειδη εχει ενα πολυ μεγαλο ιστορικο απο θρυλικους στιχους , μηπως δεν ανταπεξελεθει

ψιλοασχετο , στο St.Anger ολοι δεν εγραφαν στιχους?

Εμένα να σου πω με προβληματίζει η μουσική. Χέστηκα για τους τίτλους των κομματιών. Ε εξώφυλλα δεν είχαν και ποτέ φοβερά και οι στίχοι ήταν πάντα βατοί. Τώρα πως είσαι τόσο σίγουρος ότι θα βγάλουν κάτι καλό πραγματικά δεν το καταλαβαίνω. Μακάρι να έχεις δίκιο. Αλλά από 3 συνεχόμενες πατάτες εγώ πιστεύω θα βγει και τέταρτη. Τεσπα. Θα δούμε.

:roll:

τα εξωφυλλα των 80’s αν εξαιρεσεις το Kill’em All ειναι πολυ ομορφα ολα τους , τα 90’ς δεν μαρεσουν
(το Garage αν το θεωρησουμε album εχει θεικο εξωφυλλο!!:stuck_out_tongue: )
δεν ειπα οτι θα βγαλουν κατι καλο σιγουρα
απλα οτι εχουν τις απεραντες δυνατοτητες για κατι τετοιο , αυτο δεν με ανησυχει’

οσο για τις 3 συνεχομενες πατατες , γιατι ρε συ?
το Load εχει καποιες κομματαρες , που απορω γιατι δεν τις παιζουν live . 5-6 κομματια ειναι κλασικα για μενα

το Reload , ok , περα απο 3-4 τραγουδαρες δεν λεει τπτ παραπανω

το St.Anger για μενα ειναι ενας καλος δισκος , που αν ειχε προσεχθει περισσοτερο θα ειχε μεγαλυτερη επιτυχια

Λοιπόν. Εμένα τα εξώφυλλά τους ποτέ δεν με τρέλαναν. Δεν πήρα metallica άλμπουμ και να κάθομαι να χαζεύω το εξώφυλλο και να λέω ουαου. Κλασικά εξώφυλλα μεν αλλά πολύ σκέτα και απλά δε.

Τις δυνατότητες τις έχουνε σίγουρα, το θέμα είναι πως τις αξιοποιούν?

Τα load και reload πιστεύω ήταν αναμασήματα του black album και δεν συγκρίνονται με τίποτα με τα κλασικά τους.

Όσο για το st.anger ένα έχω να πω πάνω σε αυτά που λες. ΑΝ…

8O

Καμια σχεση ομως!
Μα καμια!!

Με προλαβες… :smiley:

Καμιά φορά δεν είναι κακό να διαβάζετε ολόκληρο το δημοσίευμα κι όχι μέρος του… το’χουν πει ότι οι τίτλοι που άφησαν να διαρεύσουν είναι working titles, καμία σχέση δηλαδή με τους τελικούς τίτλους.

Πολλά συγκροτήματα το κάνουν (Tool, Dream Theater), μέσα σε αυτά και οι Metallica.

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΓΕΝΝΗΣΑΜΕ ΝΑ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ

Το 2009 θα βγει τελικα.

δεν λεγαν για 28 Οκτωμβριου?

ή κανεις πλακα παλι?

εντιντ

μαρεσει καθομαι και ασχολουμαι…:lol: #-o

Το Αmazon.com έχει αρχίσει ήδη να δέχεται προπαραγγελίες για το νέο, ατιτλοφόρητο ακόμα, νέο άλμπουμ των Metallica.
Ως ημερομηνία κυκλοφορίας εμφανίζεται η 28η Οκτωβρίου. Ωστόσο, θα πρέπει να είμαστε επιφυλακτικοί, μια και κάτι τέτοιο δεν έχει επιβεβαιωθεί ούτε από το συγκρότημα ούτε από την εταιρεία τους, Warner Bros. Music.

Θυμίζουμε ότι σύμφωνα με τις τελευταίες δηλώσεις του Lars Ulrich, η δουλειά για το νέο άλμπουμ θα ολοκληρωθεί τον Ιούνιο και η κυκλοφορία του τοποθετήθηκε για τον προσεχή Σεπτέμβριο
.

Α ναι, για να τιμησουν την ελληνικη εθνικη επετειο. Λαθος μου.

Ναι, ο δίσκος θα ανοιγει με το “παιδία της Ελλάδος παιδια” με ακουστικές και μετά θα χώνει τρελή δίκαση…
Δεν είναι κακό…:stuck_out_tongue:

εχεις ακουσει ποτε το load? και απο που και ως που ειναι αναμασημα του black album?? 8O
οσο για το st.anger ετσι ηθελαν να ακουγεται , δεν ηθελαν δισκο με τελεια παραγωγη και ηχο 80’s. Λες και οι μεταλικα δεν εχουν τη δυνατοτητα να απαιτησουν αψογη παραγωγη.
Τελοσπαντων σορυ για το οφ τοπικ…

Αντε και κατα τον αυγουστο να βγει ο lars και θα το μεταφερει κατα Δεκεμβριο!
Λετε να βγει μαζι με το chinese democracy? :stuck_out_tongue:

Καλά ρε παιδιά μην τρελένεστε. Είπα την άποψή μου για το load και αυτό ήταν. Εμένα όταν το πρωτοάκουσα κάπως έτσι μου φάνηκε. Τεσπα. Όσο για το st.anger που λες εσένα πες μου αν σου άρεσε αυτό το αποτέλεσμα. Εμένα πάντως καθόλου. Περισσότερο μου την έσπασε ο Lars που πήγε να το παίξει και πειραματιστής παίζοντας αντί με drums με κατσαρόλες. Είπαμε να πειραματιζεσαι, να δοκιμάζεις διαφορετικά πράγματα αλλά όχι να φτάνεις και στα άκρα κάνοντας *αλακίες.
Σορρυ και από μένα για το off topic.

Δεν τρελαινεται κανεις, εχεις καθε δικαιωμα να λες αρνητικη γνωμη για οποιονδηποτε δισκο.
Απλα το Load ηχητικα δεν εχει καμια σχεση με το Black Album.

Kαι απ’ οτι λενε, και το καινουριο δεν θα χει καμια σχεση με St. Anger.

Μακάρι αυτά που λένε να ισχύουν και στην πραγματικότητα. Μακάρι να μας εκπλήξουν ευχάριστα.

Λοιπον, εχω ενα λινκ για Rapidshare που περιεχει καποια τραγουδια τα οποια ΦΗΜΟΛΟΓΕΙΤΑΙ οτι θα περιεχονται στο νεο αλμπουμ των Μεταλλικα. Επειδη δεν ξερω κατα ποσο ειναι σωστο να το ποσταρω in public ενημερωστε με. Αν γινεται, το ποσταρω αμεσως, αν οχι, στειλτε μου πμ να σας το δωσω.

Και δεν ποσταρεις?
Μουφα θα ειναι.