πιστευω (γνωμη μου και ας με διορθωσουν οι παλιοτεροι) ειναι το πιο σημαντικο θεμα του φορουμ απο τοτε που ειναι ενεργο:)
θα κανει ρεκορ και θα ξεπερασει ακομη και το “βαριεμαι”
Έδωσε συνέντευξη ο Lars στις 5/5 και είπε οτι σε μια εβδομάδα θα έχει ολοκληρωθει studiaka το album. Επίσης στην επερχόμενη περιοδεία θα ακουσουμε νέα τραγούδια και στο www.missionmetallica.com που ξεκινά στις 12/5 θα έχει διάφορα καλούδια οπώς making of, ανακοινώσεις κομματιών κ.τ.λ.
Εγω νομιζω οι μεταλλικα πρωτα ηχογραφουν το αλμπουμ και μετα αποφασιζουν για τον τιτλο και το αρτγουορκ οπως εκαναν παλιοτερα τουλαχιστον.Οποτε οταν εχουμε στα χερια μας τον τιλτο θα πλησιαζει και η κυκλοφορια του.Πιστευω πιθανοτατα θα κυκλοφορησει Σεπτεμβρη.28 οκτωβριου ειναι πολυ αγα νοεμβρης ουσιαστικα σε ενα χρονο απο τωρα.
Το αλμπουμ μετα απο πολλες αναβολες θα βγει 19 Δεκεμβριου του 2012 αλλα δεν θα προλαβει να το
χαρει κανεις γιατι στις 20 ειναι το τελος του κοσμου… (συμφωνα με τους υπολογισμους μου
το τοπικ τοτε θα εχει φτασει τις 777.999 σελιδες)
ή
ενα δευτερο σεναριο ειναι να βγει ο λαρσ τον αυγουστο και να πει οτι το αλμπουμ δεν θα βγει ποτε και οτι ακυρωνεται…
Ωραια,μηπως να μπει και στο κουπονι τους στοιχηματος για το ποτε θα κυκλοφορησει ο νεος δισκος των metallica?
Υπαρχει και ενα μυστικο σεναριο που δεν εχει αποκαλυφθει ακομη,οπως ειπε ο ripper17 καπου εκει στο 2012…:twisted: ,θα βγει ο Lars και θα ανακοινωσει την κυκλοφορια του αλμπουμ μεσω του ιντερνετ εντελως δωρεαν για ολους τους φανς, εκτος του dave mustaine,που θα πρεπει να πληρωσει…