Ναι τα ριφακια που ακουγονταν μεσα στο βιντεακι ηταν αρκετα ενθαρρυντικα.
Μακαρι ρε πουστη
Σαν κατι να γινεται…Υπαρχει ελπιδα…:vibrate: [-o< :bow2: :bow2:
πολύ καλό δείγμα,ίδωμεν.βαριά riffs,καθαρός heavy ήχος
Και αρκετά old-school…Καλή φάση!8)
Ίδωμεν…
Eπιτελους το missionmetallica αλλαξε! :vibrate:
επεισης ακουγεται και σολαρισμα.γενικα τα ριφ που ακουγονται ειναι ενθαρυντικοτατα
Ρε παιδιά, το link ισχύει ακόμα; Γιατί εμένα μου δείχνει ότι δεν υπάρχει το video.
Aν εννοεις αυτο σε εμενα λειτουργει κανονικα.Τα μεσανυχτα ομως που το δοκιμασα για μια στιγμη δεν λειτουργουσε λογω μεγαλης κινησης… :-k
Ναι, σε αυτό το link πάω και μου βγάζει αυτό, ρε γαμώτο: Sorry, the video you requested is no longer in our database. :-k
METALLICA ΡΕ!!! Τι ριφφάρες ρε, τι φωνή είναι αυτή???
:arrow: http://www.youtube.com/watch?v=OGkMBbeQIk8
Kαλη πωρωση!
(Δεν ειναι τοσο καλο οσο το αλλο που δεν μπορεις να δεις αλλα νταξει…)
Ε, πολύ μικρή η τζούρα, ρε… [-X
Xανεις ενα ακομα κουπλε και πολλες αλλες σκηνες του studio στο βιντεακι του youtube…
έπεσα κάτω λέμε. ρε βγάλτε το αλβουμ ρε ! μιλάμε ριφφάρες ! πωπω, φτιάχτηκα !
Το καλό πράγμα αργεί…
Ama to albumidi einai etsi (ta diafimistika panta ksegelane) opos prepei tha deite ena pappou sto pit na plakonei 15xrona. Apo tora ksekinao entatikopoiisi tou training min sas po tha paro steroids prin tin tour tous.
Pote tha balo myalo reeee! A re karioli James
Aντε να βγει, να καεί το σύμπαν…
Re den tha meinei tipota orthio leme. Tis kolaseos tha ginetai se kathe synaylia opos panta sta dyo prota tragoudia pou lene opou oloi einai ksekourastoi. Re afou den bazei myalo o James tha balo ego? Alloste ton pernao mono elaxistes meroules. Tha baraei aytos apo pano, tha barao ego apo kato.
Elpizo na exei konta asthenofora
Ο Chrisp ή δεν το έχει δει ακόμα ή δεν έχει συνέθει από το σοκ… :lol:
Μολις το δα!
Μ’ αρεσε αλλα εμενα μ’ αρεσε και το St. Anger.
Περα απο την πλακα οσα ακουω ειναι πολυ ενθαρρυντικα, αλλα ειναι κ αποσπασματα ετσι? Συνεπως αναμενωμεν…
ΥΓ. Γαμω το στρατο μου, θαμαι μεσα οταν βγει.