Metallica-Death Magnetic (2008)

Και μένα μ’αρεσε ο θυμός, απλά ηταν λιγο μπερδεμένο.
Οσο για το στρατό, μην αγχώνεσαι… Φαντασου σκοπιά και να ακους το αλμπουμ… :lol:

Δεν αγχωνομαι.
Στεναχωριεμαι που δεν θα μπορω να παρακολουθω real-time τις επικες κοντρες στο φορουμ!!

riffάρες ωρέ!!να γουστάρουμε και μεθαύριο θα έχουμε και ολοκληρωμένο κομμάτι αρχίζει η πριοδεία τους από αμερική πρώτα…:smiley:

Πω ρε παιδια αμα βγει καλο αλμπουμ και ερθουνε και για κανα live του χρονου το καλοκαιρι θα γινει κολαση!!!εχω δει αρκετα live γενικοτερα.το καλυτερο μου ειναι το περσινο των metallica οι οποιοι ξεπερασαν το live του 99 που επισης ειχα δει.και αυτο γιατι θεωρω οτι εχουν καλη ψυχολογια.μακαρι να τους βγει και στο αλμπουμ αυτο.:slight_smile: :slight_smile: :slight_smile:

Ααα μην το λες, μπορει να γίνεις γραφεάς κι αν κάτσεις σε γραφελιο με ιντερνετ να συνεχισεις και συ το γράψιμο… αν έχεις βγάλει κιολας σχετική σχολή… πολύ ευκολα…

σουπερ

metallica ρεεεεεεεεεε

πωπω μας βαλαν στην πριζα τωρα

και δεν ξερουμε για ποσο θα μαστε ετσι!!!

παντως λεει οτι ξεκιναει σημερα

θα χει και αλλα βιντεο?

Θα’χει ρε μεγαλε! :yes:
Τουλαχιστον εγω θα το φαω το ξενυχτι και ας μην δω τπτ… :lol:
Παντως αν βγει Σεπτεμβρη θα πρεπει να ειμαστε και ευχαριστημενοι…
http://www.newmetallicaalbum.com/2008/05/07/metal-hammer-interview-with-metallica-drummer-lars-ulrich-on-new-album/#more-100

Το πρώτο βινταεκι απο το μισιον πρεπει να το ειδα κανα 27 φορες… αντε $%#^ METALLICA ΓΕΡΑ!!! :bow2: :bow2: :bow2: :bow2:

Σαφως και αξιζε το ξενυχτι…
Πατε missionmetallica και καντε κλικ στο “GET A PREVIEW”… :smiley:

:lol: :lol: :lol: Τι πλακα εχει αυτος ο trujillo ρε…:stuck_out_tongue: #-o

ΥΓ Ο μούσιας ποιος ειναι?:-s

το σολαρισμα στην ηταν ολα τα λεφτα…
δεν εβγαζε μαυριλα γενικα οσο μια διαθεση…συναυλιακη…
αντε καλα κοπανηματα

ΥΣ.φυσικα κραταμε πισινη,γιατι ποιος μας εγγυατε ποσα κομματια θα ειναι καλα?(λεω γω τωρα :stuck_out_tongue: )
αυτο εχει να κανει και με το τι απαιτησεις εχει ο καθενας μας…:wink:

Oσα και στο St. Anger :slight_smile:

Πλακα πλακα φτιαχνει και καλο κλιμα στην παρεα… :slight_smile: =D>
Βρηκαμε την αιτια γιατι αργουν οι Tallica να βγαλουν το album…

Aντι να δουλευουν στο στουντιο κανουν χαβαλε με τα αστειακια του Rob… :x

:stuck_out_tongue:
Επισης ενα νεο riff που ακουγεται καπου στη μεση ειναι ΚΟΡΥΦΗ!

ντάξει τίποτε σπουδαίο το νέο βίντεο…απλή καθημερινότητα:p

ο μούσιας ο Rick Rubin είναι.

Το είδα κι εγώ το βίντεο… Μπόμπα φαίνεται!!!

Άντε και αργεί ο Σεπτέμβρης…!!!

Τα ριφ και τα σολο μερη που ακουγονται στο βιντεακι που ειναι ανεβασμενο στο βιντλαιφ νομιζω ειναι απο μονο ενα τους τραγουδι.Αν προσεξει κανει ακουγεται η εισαγωγη με τα ντραμς,μετα το ριφ και τα σολο και στο τελος το κλεισιμο.Επομενως μαλλον θα ειναι και το τραγουδι που θα ακοθσουμε συντομα απο τις συναυλιες που θα κανουν.Μια ερωτηση για τα 2 νεα τραγουδια που επαιξαν προπερσυ γνωριζουμε εαν τελικα θα ειναι στο καινουριο αλμπουμ?

Δεν γνωριζουμε (εγω τουλαχιστον).
Αλλα η εκτιμηση μου ειναι το πολυ να παραμεινουν 2-3 σκορπιες ιδεες απο αυτα.

το riff και το solo που ακουγεται στο video μου φαινονται αρκετα ενθαρρυντικα.αντε τουλαχιστον εχουμε ενα καλο σημαδι για το καινουριο album!!
φαινεται απο το video οτι ο Rubin κατι παει να κανει…ιδωμεν το σεπτεμβρη

Aυτα τα τραγουδια δεν θα μπουν.
Το νεο βιντεακι μπορουμε να το δουμε και εδω…
:arrow: http://www.roadrunnerrecords.com/blabbermouth.net/news.aspx?mode=Article&newsitemID=96865
Στο 1:05 ειναι αυτο το γαμιστερο riff που λεω στυλ RTL! :bow:

Οταν μιλαει ο Lars πρεπει να εχω μεταφραση απο κατω για να καταλαβω τι λεει… :roll:

110 + σημερα…