Metallica-Death Magnetic (2008)

μετα απο αυτο οι ενδειξεις για το επερχομενο album ειναι κατι παραπανω απο ευνοικες!!!αλλα το κακο ειναι οτι μας βαζουν στην πριζα μεχρι να βγει το σεπτεμβρη…

:vibrate: :vibrate: :vibrate: μαλλον το τραγουδι μου θα ειναι το track 4…

λεγε τι ξερεις!!!:lightsabre: :evil:

Ναι διαολε!!!Ναι!!!ποπο τωρα πως στο καλο περιμενεις μεχρι το Σεπτεμβρη???Αμα ειναι τοσο καλο οσο λενε θα πηδιξω απο την ταρατσα μετα την πρωτη ακροαση!!!

Εννοω απο την περιγραφη ακουγεται καλο το 4. Και το εχει και στο τραιλερ του μισιον.

ηρεμια παιδια…
εμενα το μονο που με ενδιαφερει ειναι να κανουν αυτο που γουσταρουν και να μη γινει πισωγυρισμα μονο και μονο για χαριν των οπαδων

μπα και να ηθελαν να κανουν πισωγυρισμα ο Λαρσ θα εκανε οποσδηποτε το δικο του οποτε…

Ποτε δεν το εχουνε κανει αφτο…!!

:lol: :lol: εγω νομιζω πως παντα το εκαναν αυτο!!!

Mπα παντα κανουν αυτο που γουσταρου!!γιαυτο ειναι κ αφθεντικη κατα την γνωμη μου

Ποιά?

:lol3:
lol…

σημαδιακο ποστ αυτο (10.666 ο)

ναι και το st.anger επειδη το θελαν οι οπαδοι τους το βγαλανε:-k …

Πολυ ακυρο αυτο που πεταξες.

Αφήστε τις προακροάσεις και τις πρώιμες κριτικές.
Καλλιεργούνται ελπίδες και διαμορφώνται απόψεις πριν καν κυκλοφορήσει ο δίσκος.

Ποιος ο λόγος να ξέρουμε πώς θα ηχει? Όταν με το καλό κυκλοφορήσει, ο καθένας ακούει κ κρίνει.
Βάλτε και λίγο έκπληξη στη ζωή σας πια…

Συμφωνω γιατι εγω δεν εμπιστευομαι κανεναν αλλον εκτος απο τα αυτια μου. :slight_smile:
Οπως και να το κανουμε ομως 2 απο τα μεγαλυτερα περιοδικα της μουσικης μας (Κerrang! και Metal Hammer) εκθειασαν το αλμπουμ…
Chris διαβασεις την κριτικη τους για τα 6 αυτα τραγουδια?

Διάβασα, διάβασα.
Ίδωμεν…

καλα ε μας εστειλαν με αυτα που γραφουν και δεν εννοω το οτι λενε καλα λογια για τα τραγουδια αλλα για το οτι λενε οτι ειναι θρασατα.ετσι ρε:D :smiley:

παρ’ολα αυτα καλο ειναι να μην παρασερνομαστε. πολυ μεγαλος ντορος εχει γινει ηδη και μεχρι την κυκλοφορια θελουμε ακομα 3 μηνες. μας βλεπω σαν σκυλακια που τους πεταει κοκαλακι ο lars ωρες ωρες και δεν κανει… :smiley: θα δουμε. μακαρι να ειναι οπως τα γραφουν παντως.