Metallica-Death Magnetic (2008)

Τη καλύτερη διαφήμιση κάνει το MH και το Kerrang!, οπότε ας περιμένουνε το δίσκο και βλέπουμε…

οχι ρε παιδια, αυτο ηθελα να πω, πως παντα εκαναν αυτο που γουσταραν και δεν τους ενδιεφερε τι ηθελαν οι οπαδοι #-o
γι’ αυτο εβγαλαν load, st anger

Και ride the lightning,black album.

τοτε εγινε παρεξηγηση!!και εμεις αυτο εννοουσαμε οτι κανανε παντα αυτο που γουσταραν

Νεα κριτικη απο αλλο περιοδικο… :smiley:
:arrow: http://www.newmetallicaalbum.com/2008/06/05/report-classic-rock-magazine-hears-the-new-metallica-album/#more-206

Και άλλη μια κριτική από έναν τύπο που μισεί οτι κάναν οι metallica μετα το “and justice…”[-X
Έχει ενδιαφέρον…ΕΔΩ

αν κρινουμε απο αυτο 2/4 ειναι καλα κομματια και το τελευταιο λεει ειναι thrash εντελως.για να δουμε…αν δεν ακουσω εγω ο ιδιος δεν μπορω να τα πολυπιστεψω αυτα…

Καλώς η κακώς ο τυπος λεει πολλες φορες υπερβολές οποτε ας εχουνμε μια πισινη αν και εχω μαλλον πιστει οτι ο δισκος θα γαμ&#$@!

ολοι σε αυτο ελπιζουμε!!![-o<

πωπω μακαρι να ναι ετσι οπως τα λενε γιατι για να λεμε και την αληθεια αν δεν ειναι καλο η μπαντα θα εχει μεγαλο προβλημα.εχουν φθασει ολους αυτους που τους παρακολουθουν στα ορια…
το δε topic μου θυμιζει ενα παλιοτερο για το rockwave που ολοι περιμεναμε με αγωνια αλλα στο τελος πηραμε τον …

Θα ειναι, θα ειναι τελος η καχυποψια ο δισκος θα γαμησ#@!!!:!::smiley: :twisted: :band: :metal: :metal:

Kατω η μπαλα λεμε…:stuck_out_tongue: Μην πανηγυριζουμε απο τωρα…:lol:

Τι ειναι τουτο ρε παιδια???

να μαζεμενα μερικα videos μεσα απο το studio

και κατι που ισως να ειχαμε ξεχασει,το 2006,καλοκαιρι ,ειχαν παιξει 1 τραγουδι ολοκληρο απο το album που ερχεται… http://www.youtube.com/watch?v=hwsbUUEOT9g
(σιγουρα θα το εχουν αλλαξει πλεον λιγο αλλα αν το σκεφτουμε με τα βελτιωμενα vocals tou james kai tην παραγωγη του rubin,τοτε μια χαρα…)

Χαλαρώστε λίγο… Εντάξει καταλαβαίνω τα παιδάκια που δίνουν σημασία στο τι γράφει το κάθε περιοδικό και αγωνιούν κλπ (δεν το λεω με κακία, όλοι τα περάσαμε αυτά). Αλλά καλύτερα να περιμένουμε να το ακούσουμε οι ίδιοι πριν κρίνουμε. Θυμάμαι κάτι θαψίματα στο παρελθόν από τα 2 αυτά περιοδικά (και άλλα) για Black Album, Load/Reload, St. Anger (αυτό ίσως εν μέρει δικαιολογημένα, αλλά έτσι κ αλλιώς μαμάει το άλμπουμ :stuck_out_tongue: ). Ας κάνουμε το καλοκαίρι τα μπανάκια μας και από Σεπτέμβρη εδώ είμαστε να το ακούσουμε (με βλέπω πρώτη μέρα να τρέχω στα δισκοπωλεία πάλι :roll: )

Εννοείται!!

Το ίδιο είχα κάνει για το AMOLAD! Από τη κούτα μου το βγάλανε στα Metropolis!!:stuck_out_tongue: :lol: #-o

εγω θα ειμαι απο το πρωι στο δισκαδικο.αντε αμην και ποτε μας φαγατε

Εγώ που είμαι στο metclub θα το έχω απο τα μεσάνυχτα στο pc!!!:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

ξερεις ε, θα το στιλεισ!!

Οκ.Μόνο να μην εννοούν τα μεσάνυχτα με ώρα US.