Σχετικά με την “πρώτη μέρα κυκλοφορίας”, τα δισκοπωλεία φέρνουν επιλεγμένα albums την ανακοινώσιμη μέρα; Γιατί, ας πούμε, το Metropolis ακόμα να φέρει το Watershed των Opeth, δεν έφερε το A Sense of Purpose των In Flames… Tι ακριβώς παίζει με αυτό;
Οντως φιλε σωστο αυτο που λες.Και εγω ψαχνω αλμπουμακια στο μετροπολις στη Θες. τα οποια δε τα εχει φερει ακομη.Ας πουμε το Paradise lost το ειχε απο τις 26 του Μαη.Ισως παιζει κατι με τι ζητηση και το προμοσιον.Παντω το μεταλλικα θα το εχουν φερει τη πρωτη μερα κυκλοφοριας γιατι τ ξερουν πως τοτε θα πουλησουν τα πιο πολλα και δε θα ρισκορουν τα δισκοπωλεια να μην εχουν ενα τετοιο εμπορικο αλμπουμ γιατι θα παθουν μεγαλη ζημια εαν κυκλοφορουν καπου αλλου.Τωρα για το οπεθ χεστηκε η φοραδα στο αλανι το μετροπολις.Εξαλλου ποσα θα πουλουσε?Πανω απο 15?Αντιθετα τα paradise lost σχεδον πουληθηκαν ολα στη θες.3 εμειναν.Αρα παιζει η ζητηση ρολο.
Τα κοψανε…:-s …α ρε Lars…
Lars… :har:
:arrow: http://www.roadrunnerrecords.com/blabbermouth.net/news.aspx?mode=Article&newsitemID=98755
Αααα, δεν προλαβε να τα κοψει ολα ακομα…:lol: #-o Καλα ριφακια ακουγονται…:-k
Νομιζω φιλε οτι σε διαφορετικες ημερομινιες βγενει ενας δισκος στην Αμερικη κ στην Ευροπη
ρε παιδια αυτα τα βιντεο υπαρχουν στο μισιον μεταλικα καντε μια εγγραφη και δεστε τα οσες φορες θελετε χωρις αγχος.δεν ειναι τιποτα ενα μειλ θελει μονο:wink:
απλα στο γιουτιουμπ βγαινουν πιο γρηγορα μερικες φορες γιαυτο η φασαρια… τα βιντεακια για παραδειγμα 7,8 ιουνιου του μισιον τα ειχα δει 1 μερα πριν να βγει στο μσιον.
Το ξέρω. Στις ευρωπαϊκές ημερομηνίες αναφέρομαι…
παιδια κατι μου λεει οτι σε λιγο θα εχουμε τιτλο…
Ελπιζω να μην ειναι το εξωφυλλο αυτο.Τωρα ποσο συντομα φιλε δε ξερουμε,αναλογα ποσες λεξεις υπαρχουν:lol: .Παντως απο το fly on the wall 11 ιουνιου,μαρεσε πολυ ο ηχος των ντραμς.Μου θυμησε justice.Οσα review εχω διαβασει συγκλινουν στο justice πιο πολυ παρα στο μαστερ.Μακαρι γιατι κατι τετοιο θελω εγω.
Patience φιλοι μου.Απο τον hetfield εξαρταται η κατευθυνση του αλμπουμ.Μετα τον Burton αυτος ερχεται στους Metallica.8O
Παιδια μεγαλονει γρηγορα…
Σιγουρα θα ειναι αυτο το εξωφυλο?:-s :-k
διαβασα στο Hammer οτι θα βγει single ξερουμε ποτε?!
Greetings?
Λες???
Οχι ρε παληκαρια εχει 2 c 2e ενα t και ενα i.Παντως το mission metallica αποκλεειται.
Αν είναι έτσι η “κρεμάλα” είναι D _ _ EETI _ _ C
Και φανταζεσαι να ειναι καμια λέξη απο την φαντασια του Hetfield και να ψαχνουμε εμεις σαν ηλιθιοι:D