Ρε παίδες, νιώστε, δε σημαίνει ότι τα eeti θα είναι κολλητά
Εεεεεε… Τί;
Γιατί δε περιμένουμε να βγει ο δίσκος πρώτα, ή έστω κάποια σοβαρή πληροφορία. Κάθε 10 λεπτά το thread είναι updated, και καθόμαστε και παίζουμε κουτάκια, κρεμάλες και sudoku.
Έχει κι αυτό την πλάκα του πάντως!
Παιδια sorry για το off-topic, αλλα το πρωι ειχα παει μια βολτα απο το Mall και σε ενα μαγαζι ειχε το εξης μαγιο #-o
:lol: :lol: :lol:
στο τελευταιο metal hammer διαβασα οτι θα βγει σιγουρα στις 10-11 σεπτεμβριου… αντε λιγο υπομονη ακομη
:-k δεν παιζει να υπαρχει τετοια λεξη[-X
Ε ναι.
Εγω πιστευω οτι πρεπει να δουμε σε ποιον αριθμο αντιστοιχει το καθε γραμμα, μετα να αντιστοιχησουμε τους αριθμους με συμβολα απο τα οποια θα παρουμε τα αρχικα και τα τελευταια γραμματα. Μετα θα τα βαλουμε ολα αυτα στην σειρα και αναγραμματιζοντας τα θα βγαλουμε τον τιτλο τηε επαβλης του Ουλριχ.
Για να δουμε…
demagnetic ισως???
E ναι κατι με Magnet παντως.
Ρε παιδες το πρωτο δεν ειναι d,c ειναι αναποδο οπως κα τα m…
Δε νομίζω. Πιστεύω πως ανοίγει ισομερώς.
Μπορείτα τρία πρώτα να είναι Death, αν και χλωμό για Metallica.
Τσουρεκια μας τα κανανε οι Metallica.Καθε μερα θα δεις ισα με 10 ειδησεις οσον αφορα τους
Metallica στο internet.
Ένας καλός τρόπος για να πουλήσει λίγο παραπάνω και η επόμενη μετριότητα που θα βγάλουν.
πρώτη φορά μπαίνω στο thread, και είδα την παραπάνω εικόνα. χαχαχα! Τι είναι αυτό? Το όνομα του δίσκου? Και εμφανίζεται ένα γράμμα την φορά? Καλά κατάλαβα???
Δυστυχώς για εμάς.
δες το από την αρχή , αξίζει!:lol: :lol:
Άσε ρε προκλητικέ!
Ο δίσκος θα γαμεί κανονικά!
Ε, ρε, θάμαι στρατό όταν βγεί και θα χάσω τις επικές κόντρες!!
Ξέρεις ότι έχω δίκιο! 8)