Metallica-Death Magnetic (2008)

Όχι.
Είμαι φανμπόης.

AAAND THE TITLE IIIISSSSS…:

DEATH MAGNETIC

Ωραίος ήχος. Θα γαμάει.

Death Magnetic???:?

DEATH MAGNETIC: Πρόσωπο η’ αντικείμενο που έλκει τον θάνατο…8O :stuck_out_tongue: :smiley:

Ακόμα δεν βγήκε το άλμπουμ και κάποιοι άρχισαν το θάψιμο… τελικά τίποτα δεν αλλάζει :lol:
Το άλμπουμ θα γαμεί (από τα λίγα ριφάκια που ακούσαμε) και δεν πα να λένε ότι θέλουν οι αντιμετάλλικα :stuck_out_tongue:

Αυτο το Death Magnetic ειναι λιγο ηλιθιο για τιτλος αλμπουμ.
Αλλα το περιεχομενο θα γαμει.Αρα να μας ο τιτλος.

Όσο ηλίθιοι μπορούν να φανούν και άλλοι τίτλοι… όλα σχετικά είναι, ας δούμε με τι έχουν να κάνουν οι στίχοι και μετά κρίνουμε :wink:

Συμφωνω βρωμερη σαλαμανδρα.

Ρε παιδια…Ο τιτλος δεν μου θυμιζει ταλλικα…ψιλοξενέρωσα…

Έχει γεμίσει ο κόσμος αντιμετάλλικα, αυτό είναι μια αλήθεια…

Όσο ηλίθιο είναι να θάβεις πριν ακούσεις, τόσο ηλίθιο είναι να αποθεώνεις.

πραγματικα και FUCK OFF να λεγοταν ο δισκος δεν με νοιαζει αν εχει κοματαρες πραγματικα στα τετοια μας…:smiley: :smiley: :smiley:

πιο πολυ θα μου αρεσε σαν τίτλος…Αλλα αν πραγματι εχει κομματαρες ειμαστε ενταξει…

FUCK EM ALL επρεπε να ειναι ο τιτλος(παραλλαγη του kill em all:p )

θα πουλουσε σαν τρελο τοτε…
:respect: :stuck_out_tongue:

Ναι ενώ τώρα δεν θα πουλήσει… Άστα…

Κοιτούσα τώρα το επίσημο φόρουμ τους… εκεί όχι απλά σχολιάζουν το νέο τίτλο, αλλά κάνουν και ανάλυση το τι μπορεί να σημαίνει κλπ… Εδώ είμαστε πολύ πίσω :lol:
Πάντως σαν τίτλος, όσο το συνηθίζω, τόσο μου φαίνεται πολύ καλός και πετυχημένος (βέβαια να δούμε και τι λένε οι στίχοι).

το FUCK 'EM ALL θα ήταν απλά τέλειο!!! Ίσως την επόμενη φορά :roll:

offtopic,αλλα εχει πλακα…στο λυκειο ειχαμε ενα κολλητο,που τοτε αρχισε να ακουει μεταλ,αλλα πορωθηκε παρα πολυ,ταχε χασει τελειως,πριστ,μεταλικα,σαμπαθ,σαβατατζ,μεηντεν…τοχε καψει…κ σε μια φαση,του λεμε για το πρωτο αλμπουμ των μεταλικα,πριν κ καλα το Kill em all,το FUCK them all,κ πως ειναι υπερτατο κ ετσι…κ παει ο κοπανος στο μετροπολις,κ αρχιζει ν το ζηταει κ να κανει καυγα με τον πωλητη,γτ δεν το εχει,γτ δεν υπαρχει ν του λεει κτλ:p :lol: :lol: :lol: :lol: …ιστοριες για αγριους…anyway,fuck them all θα εχει τρελο γελιο σαν τιτλος(κ ενα καλο inside joke για την παρεα μου,7-8 χρονια μετα…:smiley: :stuck_out_tongue: )

Έπρεπε να φτιάξετε και ένα ψεύτικο “επίσημο” site με πληροφορίες γι’αυτό το πρώτο άλμπουμ (μετά το παίδι θα πήγαινε στο δαφνί) :lol:

και αυτό θα είναι το εξωφυλλο?
όχι ε? πολύ ανοιχτόχρωμο…όχι ότι έχει σημασια.Τα τραγούδια μας ενδιαφέρουν.
ΑΝΤΕ ΡΕ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΤΕ ΤΟ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ:yahoo:
(κι ελατε και καμμιά βολτιτσα απο το Ellada-beach!:please: )

@Lupin: :lol: :lol: ε, δε γίνονται αυτά…αλήθεια το έχαψε? Σα δε ντρέπεστε να τον κοροιδευετε τον ανθρωπο!:stuck_out_tongue: