Metallica-Death Magnetic (2008)

ε,ηρακλειο κρητης,τριτη λυκειου,λιγα κ τα μεταλλα τοτε σχολειο(της ηλικιας μας δλδ),δεν ηθελε κ πολυ…ειχε κ τετοια κ@υλα τοτε με οτιδηποτε μεταλ,κ δεν ηξερε κ βασικα πραματα-αρχη ακομα-,που πηγαμε καπακι μετροπολις μετα μια εκδρομη που του τοπαμε…αλλα κρατησε λιγο δυστυχως…παντως ο καυγας με τον τυπα στο μετροπολις,αλησμονητος!!!:lol: :lol: :lol: :lol:

ΝΑ ΦΑΝΕ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΤΟΥΣ

Το album θα ναι τρομερό.
Death Magnetic λοιπόν?

Επανήλθε και το κλασικό λογότυπο. (Load - Reload).

DEATH MAGNETIC μμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμ:-k :-k :-k τι θελει να πει ο ποιητης αραγε???χαχα πιστευω πως το χουμε και μεις …μπορουμε να αναλυσουμε τον τιτλο ο καθενας μας δηλαδη και μετα να τσακωθουμε και λιγο!!!ε?δεν θα ναι γαματο… αντε να βγει γιατι δεν μας βλεπω καλα…:smiley: :smiley:

Παραείναι χαζός τίτλος. Δε νομίζω… :-k

Χαζό και γκέι είναι το άβατάρ σου :stuck_out_tongue:

Ενώ το “Kill 'em all” η’ το “Ride the lightning” είναι πανέξυπνοι?
Μέσω της μουσικής του album αντιλαμβάνεσαι και τον τίτλο, οπως και το master of puppets ακούγεται κορυφή λόγω της μουσικής του.:wink: Ειδικά στο metal αυτό ισχύει ακόμα περισσότερο.

Το Kill’em’all ειναι φανταστικός τίτλος για bay area thrash δίσκο. Ενώ ride the lightning σημαίνει να πεθαίνεις στη ηλεκτρική καρέκλα

Και Death Magnetic σημαίνει αυτός/-ή/-ό που μαγνητίζει τον θάνατο. Not bad…

Ίσως είναι δειγμα ότι ο δισκος θα ειναι συνδυασμος Death και Monster Magnet :-k

Το Kill 'Em All προέκυψε ως αντίδραση στην απαγόρευση από τη δισκογραφική εταιρία του αρχικού τίτλου Metal Up Your Ass (με το αντίστοιχο φανταστικό εξώφυλλο…). Το Ride The Lightning είναι αργκό που σημαίνει αυτό που έγραψε παραπάνω ο Manos87. Πολλές φορές η άγνοιά μας σε αγγλικές αργκό εκφράσεις μπορεί να δημιουργήσει παρερμηνείες. Ας ανοίξουμε κάποια σχετικά λεξικά (αν βρει κανείς και τπτ τέτοια λεξικά σε ηλεκτρονική μορφή, ας αφήσει link).

:lol: :lol: :lol:
Χωρίς πλάκα, θα έσπερνε κάτι τέτοιο!

αυτο το ριφ που ακουγεται μου εχει σπασει το κεφαλι…
το εχω ακουσει πανω απο 10 φορες…

[SIZE=“5”]ΒΓΑΛΛΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟ ΑΛΜΠΟΥΜ!!![/SIZE]

ωραιο ακουγεται το δειγμα…ποτε βγαινει παιδια το malbum???

σεπτεμβριο μαλλον

Ο τιτλος ειναι καπως περιεργος,δεν ειναι ελκυστικος θα ελεγα.Ισως να θελουν να περασουν καποιο μηνυμα…αλλα πιο ειναι αυτο?:-s Οχι οτι εχει τοσο σημασια ο τιτλος ,το περιεχομενο του δισκου ειναι το πιο σημαντικο,αλλα νταξει ολα μετρανε.

Ο τλιτλος μικρή σημασία έχει. Στο St. Anger το τελευταίο πράγμα που με ενόχλησε ήταν ο τίτλος. Αν έχει μια καλή παραγωγή και solos τότε θα είναι καλό. Αλλιώς θα είναι μια ακόμη απογοήτευση…

Εγω χθες ακουγα το death magnetic στο ονειρο μου και ακουγοταν γαματο.Ελπιζω να ειναι ετσι και στη πραγματικοτητα.:lol:

xaxa to exw pa8ei k egw ayto palioera omws! apo ta clipakia toy missionmetallica mporw na pw oti eimai arketa ikanopoihmenos kai apo tis kritikes twn agglwn. sigoyra 8a einai kalytero apo to st. anger alla ayto den einai kai tpt dyskolo e?

O Rob se solo buzuki…:smiley:

http://youtube.com/watch?v=cjomTQLEwNM

pera apo tn plaka to riff pu paizoun stin mesi tu video ta spaei an k kt m thimizei…