Metallica-Death Magnetic (2008)

the god that faild…

hahaha odos…miazei poli!!lol: :lol: :lol:

αν το ριφακι που παίζει ο rob στο βιντεακι είναι στον δίσκο τότε οι ελπίδες ανεβαίνουν κι άλλο!

απο ποτε ο trujillo εμαθε να παιζει κλασσικη κιθαρα…!!!παιζει πολυ καλα το παλληκαρι.και ωραιο το riff που το παιζει μετα και ο hetfield στην ηλεκτρικη.

το ριφακι αυτο που λετε ειναι η εισαγωγη του the god that failed
εγω τρομαξα σε ενα σημειο στο τελος, νομισα πως θα επαιζε τη φραγκοσυριανη #-o :lol: :lol:

re paidia dn einai to god that failed…akuste to pos to paizei o james stin kithara kai valte k to song k tha deite…apla miazun!

Δηλαδή δίσκος χωρίς solos είναι αντικειμενικά κακός?

Όχι greeklish όμως.

ΤΟ ριφακι που ακουγεται θα βρισκεται στο τραγουδι νο2 του αλμπουμ και πιθανοτατα θα εχει το τιτλο flamingo.

σορυ 8O 8O

αντε να βγει το νεο αλμπουμ!ποιος περιμενει 3 μηνες[-X

ποπο ρε γαμωτο δεν βλεπω την ωρα να ακουσω ολο το αλμπουμ…φενετε καλο…ας ειναι κιολας…

the god that failed??? οχι ρε παιδια κανετε λάθος. τεσπα, πολύ καλά μέχρι τώρα. αντε να τελειώνει το καλοκαίρι(ουπς μόνο στο στρατό το είχα πει αυτο):-k

εχω την εντυπωση οτι θα ειναι πολυ καλο …τουλαχιστον οτι εχω ακουσει εμενα προσωπικα μου αρεσει…:slight_smile: :slight_smile:

εγω παλι εχω την εντυπωση οτι αυτο το thread θα φτασει τα 5000 posts μεχρι να βγει ο δισκος :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

και τις 100000 να φτάσει! αρκεί να βγεί και να τα σπάει!!!

Ακομα δεν βγηκε ο δισκος και το κραξιμο αρχισε απο τον τιτλο!!! Πρεπει να σας παραδεχτω αντιμεταλλικα, ειστε πολυ καλοι!

The Conspiracy of the Anti-Metallica Fans:!:

Ο τίτλος του album πάντως γαμεί.
Αυτό που με χαλάει είναι ότι προσπαθούν να βγάλουν κάτι που θα ικανοποιήσει τους “true metalheads”,χωρίς να συνθέτουν αυθόρμητα.

Ελπίζω να μήν είναι πατάτα το album.(Ο πήχης για τους Metallica είναι πολύ ψηλά,αλλιώς δεν έχουν λόγο ύπαρξης).Θα είναι κρίμα με τέτοιο παραγωγό.

μια χαρά είναι ο τίτλος του δίσκου, αλλά πιο πολύ πρέπει να μας να νοίαζει η μουσική…αυτό μετράει. πάντα θα υπάρχουν αυτοί που θα γκρινιάξουν γιατί “είναι πολύ της μόδας να κράζουμε τους metallica”…αλλά τόσα χρόνια έχουμε μάθει πια.

Σύμφωνα με ΕγκυRες πηγές, σας παρουσιάζω το εξώφυλο του single:

9 Ιουλίου μάλλον κυκλοφορεί.

:lol:
Πλακα θα εχει… :metal:
Αν θελετε να ξερετε την αντιδραση μου ηταν σαν και αυτη του avatar μου…