Καλο ακουγεται οτι εχουμε ακουσει μεχρι τωρα αντε να δουμε…
και αυτος ο Hetfield οσο περναν τ χρονια γινεται καλυτερος
η φωνη του ειναι ανατριχιαστικη!
μυστηριωδης και χυμα Metallicή μελωδια. Που να μπει και το distortion:bounce: Κατι μου λεει οτι επιστρεφουν για να kick asses
ο hetfield ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΜΑΓΚΑΣ!
Το σκέφτομαι και εγώ…:-k
εγω παντως το σιντι δεν θα το παρω . θα το ακουσω απο κανενα φιλαρακι και καλα:p αν εβλεπε ο λαρς αυτο το ποστ μυνηση
Πωωωωω!
Box-set!
Coffin-box (true!)!
Making-of DVD!
T-shirt!
Αυτά είναι λέμε!
Θα πάρω την απλή έκδοση.
$200 για deluxe package!?!? 8O
ANTE ΓΕΙΑ ΛΕΜΕ!
Το θέμα είναι οτι θα κυκλοφορήσει και σε 5απλό βινύλιο. Καλά πόσα τραγούδια έγραψαν;:lol:
Χαίρομαι που οι Μetallica έχουν καλούς οπαδούς ακόμη. Γιατί εγώ τους έχω παρατήσει.
Έχουν να βγάλουν ένα καλό αλμπουμ από το ‘91. Πολύ παλιά ε? Τι μου θύμισες…Άντε το ‘‘Load’’ ήταν ένα συμπαθητικό δισκάκι. Για Hard rock φάση. Το ‘‘Saint Anger’’ ήταν καλό για να διαφημίσεις κατσαρολικά. Με τέτοιον ήχο στα drums σίγουρα.Πάνω από 2 φορές δεν κατάφερα να το ακούσω. Πόσες φορές έχω ακούσει το “Master of puppets” και “Ride the lightning”? 2…εκατοντάδες?
Το άλλο το θυμάστε? Ο Ftulrich θύμωσε για το Napster. Kai όπως έχει πει ο ίδιος "δεν έχω κάνει όρκο στο Metal’’. Ζήτω τα λεφτα!!!
Και εγώ ρωτάω: Πόσα συγκροτήματα έχουν κρατήσει τον ήχο τους αναλλοίωτο όλα αυτά τα χρόνια? Δεν γράφω τίποτα , τα ξέρετε. Είναι χαζά αυτά τα γκρουπ. Δεν πουλάνε πολυ…
Λοιπόν τρέφω ελπίδες ότι μπορούν να βγάλουν καλό αλμπουμ.(ποιοι…οι Metallica!! Τι κατάντησα να γράφω!!!) Πάντως για τα LIVE τους έχω ακούσει τα καλύτερα, ότι παίζουν 2 ώρες κτλ. ΟΚ μπράβο τους! Κανένα πρόβλημα, ουδεμία αντίρρηση! Έχουν και μια εμπειρία χρόνων.
Και πριν προλάβει κάποιος να πάρει φτυάρι για αυτά που λέω, η πρώτη συναυλία που είχα πάει ήταν κάποτε στη Νέα Σμύρνη, 27/06/93, αν δεν με απατάει η μνήμη μου, λόγω ηλικίας. :lol:
Λοιπόν οι METALLICA έχουν τη δική τους ΜΕΓΑΛΗ ιστορία στο METAL. Η αλήθεια να λέγεται. Aν δεν θέλουν να την τιμήσουν πρόβλημά τους. Περιμένω το αλμπουμ. Ρομαντισμοί τέλος!! Δεν μπορώ να κοιτάω συνέχεια το παρελθόν.
Άλλη μια γαμάτη λογική τύπου “το τάδε δεν είναι καλό γιατί δεν μου αρέσει”.
μάλλον θα πάρω την απλή έκδοση όλα τα άλλα μου φαίνονται λίγο…ακριβά. σε γενικές γραμμές υπάρχει αισιοδοξία,ακόμα και αυτοί που τους είχαν ξεγράψει αρχίζουν να το ξανασκέφτονται…όλα καλά!
υποκειμενικοτητα λεγετε αυτο .
Πρόβλεψη.
Αν και δεν έχω ακούσει κάτι ενδεικτικό, προβλέπω πως ο νέος δίσκος θα ικανοποιήσει ειδικά τους νεότερους οπαδούς τους, περισσότερο απο το St Anger. Θα υπάρξουν κάποιοι που θα επιμένουν να κάνουν συγκρίσεις με το Master… και το Ride…, ενώ ξέρουμε πως είναι αδύνατο (και δεν έχει και νόημα) να βγουν ξανά άλμπουμ σαν αυτά. Γενικά δε νομίζω πως οι Metallica με το νέο άλμπουμ θα στοχεύουν στην πρωτοτυπία ή τη δημιουργικότητα τόσο, όσο στο να ικανοποιήσουν τους οπαδούς τους. Το οποίο σημαίνει πως θα είναι ένα ωραίο άλμπουμ, αρκετά μεταλλικό γενικά, με κάποιες πολύ καλές στιγμές, αλλά δε θα είναι και κανένα αριστούργημα, ενώ ενδεχομένως να αναπαράγουν και τους εαυτούς τους σε σημεία.
Αυτά με την πρόβλεψη, ο μετάλι-φαν μέσα μου φυσικά εύχεται να πέσω έξω! 8)
Αναρωτιέμαι πόσο θα κάνει τελικά αυτό το box-set (αν τελικά υπάρξει).
Άσχετο, αλλά γιατί δεν μπορώ να ανοίξω εδώ και μέρες το missionmetallica.com ? Βγάζει συνέχεια The page cannot be displayed. Φταίει ο privider μήπως; :-s
το site παντως δεν έχει προβλημα…εμενα μου το βγαζει κανονικα:-k για ξαναδοκιμασε…
εγώ πάλι προβλέπω ότι θα είναι στρογγυλος και με μια τρύπα στη μέση :-k
:lol3:
κι εγω ρε γαμωτο αλλα πως θα γινει?
Ρε παιδια το εξωφθλλο του αλμπουμ θα ειναι αυτο τελικα?
Αν δεν ειναι αυτο,τοτε τι ρολο βαραει?Εγω νομιζω αυτο θα ειναι το εξωφυλλο του αλμπουμ…