ελπίζω πως δεν θα είναι αυτό. είναι απλά ο τίτλος του δίσκου και τα 4 Μ, όπως αν θυμάσαι το ninja star στο load…
Πως θα γίνει να το αποκτησεις? η καλυτερη λυση είναι τα e-shop. Αν περιμενουμε να το φερουν εδω ξημερωσαμε!!
Το τι ανοησίες θα ακούμε τώρα που ανακοινώθηκε ο τίτλος και όσο θα περνάνε οι σελίδες δε λέγεται, νομίζω εγώ. Κι όλα αυτά επειδή ανακοινώθηκε ο τίτλος.
Εχει ανακοινωθει τιποτα για το εξωφυλλο?
Επίσημα όχι, ανεπίσημες πηγές αναφέρουν πως θα υπάρχει.
μα γιατι? Μια χαρά είναι ο τιτλος.
Αν γκρινιάζουν για τον τιτλο, σκέψου τι θα κάνουν αν το αποτελεσμα του δισκου δεν τους ικανοποιει!
(ωχ, δε θέλω να το σκέφτομαι…)
Θα ορκιζόμουν ότι μιλάς σα μέλος της μπάντας. “Σκέψου τι θα γίνει αν δεν ΤΟΥΣ αρέσει.” Παλουκώσου κι άκου το κι εσύ πρώτα, ωχού.
:eek: διακρινω μια επιθεση?
Eιπα “τους” και όχι “μας” γιατί αναφερόμουν σε εκεινους που γκρινιάζουν για τον τιτλο όχι γενικα σε ολους τους φανς:) :roll:
Ο Ανχόλι έχει νευράκια; Ξυδάκι ή/και βάλιουμ Που χάθηκες ρε άσπονδε φίλε; Παντογνώστη και αλάνθαστε :lol:
παιδια παρτε ματι το καινουργιο σολακι του death is not the end…γ##ει κ##ους!!!
http://www.roadrunnerrecords.com/blabbermouth.net/news.aspx?mode=Article&newsitemID=100465
πολύ καλό το solo αλλά επειδή έχω γραφτεί στο mission metallica ομολογώ ότι περίμενα να ακούσω και τίποτα διαφορετικό. βέβαια το συγκεκριμένο τραγούδι μπορεί και να μην είναι στο δίσκο, τουλάχιστοn έτσι είχε πει ο Rob.
το solο και οπως το πρωτοπαιξανε το 2006 ηταν ετσι κι αλλιως πολυ καλο…
Τι σας εχω, τι σας εχω???
THE BOX MAGNETIC (DEATH IN A COFFIN)
ΤΟ DELUXE METALLICA BOX ΠΕΡΙΕΧΕΙ:
ΕΝΑ CD ΜΕ DEMOS ΤΩΝ 10 ΤΡΑΓΟΥΔΙΩΝ ΤΟΥ ALBUM DEATH MAGNETIC
ΕΝΑ DVD ΜΕ ΣΠΑΝΙΟ ΥΛΙΚΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΗΧΟΓΡΑΦΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ALBUM DEATH MAGNETIC
ΕΝΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΟ DEATH MAGNETIC T-SHIRT ΜΟΝΟ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΚΕΤΟ
ΜΙΑ ΣΗΜΑΙΑ DEATH MAGNETIC
ΜΙΑ ΚΑΡΤΑ DEATH MAGNETIC
ΕΝΑ ΕΙΔΙΚΟ POSTER ΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΜΕΛΟΥΣ ΤΟΥ GROUP
ΤΟ ALBUM ΤΩΝ METALLICA, DEATH MAGNETIC, ΣΕ ΕΙΔΙΚΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ CD
ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΘΑ ΠΕΡΙΕΧΟΝΤΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΕΛΚΥΣΤΙΚΟ ΑΣΠΡΟ ΚΟΥΤΙ ΣΕ ΣΧΗΜΑ ΦΕΡΕΤΡΟΥ
Αμα βρειτε και την τιμη… Παντως μαζι μ’αυτο θα πρεπει να δινουν δωρο και ενα κουτακι βαζελινη…
Πιστευετε οτι αν οι metallica με αυτο το νεο αλμπουμ γυρισουν στον πιο παλιο τους ηχο(κατι που φαινεται κ απο τα βιντεακια),δλδ σε στυλ black album(γιατι για πιο παλια λιγο δυσκολο) ισως να θεωρηθει οτι προσπαθουν να αντιγραψουν τους εαυτους τους και το παρελθον τους η οτι θελησαν να “εμπνευστουν απο τα παλια αλμπουμ”?:-k
To λεω αυτο γιατι οταν βγει ο δισκος σιγουρα θα βρεθουν καποιοι που θα πουν οτι να οι metallica δεν εβγαλαν κατι φρεσκο,κατι νεο απλα αντεγραψαν τους εαυτους τους και προσπαθησαν να το γυρισουν προς στον παλιο ηχο για να ικανοποιησουν απλα τους οπαδους τους.Υπαρχει και αυτο σαν αποψη και εχω δει αρκετους να το λενε.:-s
Γιατί δεν περιμένουμε απλά να δούμε? Δεν έχει νόημα να πιθανολογεί κανείς, η ώρα έχει σχεδόν φτάσει. What’s the rush
εγω παντως απο τωρα μαζευω λεφτα για το κουτι.εχω να παρω cd ισα με 2 μηνες και μαλλον θα κανω αλλους τοσους
αυτό σίγουρα θα γίνει, δυστυχώς οι οπαδοί των metallica δεν ικανοποιούνται με τίποτα αλλά το θέμα είναι να έχει καλή μουσική και να αρέσει σε εσένα. και άσε τους άλλους να λένε…
To βλεπω να κανεις περισσοτερους… Αντε, δεν ακουσα ακομα μαντεψια για την τιμη του coffin box…
:yahoo: :yahoo: :yahoo: :vibrate: :vibrate: :vibrate:
Δε το χάνω αυτό όσο κι αν κάνει!!! αν δε ξοδεψω για τους ΘΕΟΥΣ για ποιον θα το κανω?
Ελκυστικο ακουγεται.Ειδικα αν το εξωφυλλο ειναι ωραιο.Παιζει να το παρω.