Metallica-Death Magnetic (2008)

100 ευρώ πιστεύω ότι θα κάνει περίπου…

Πιστευω οτι δεν θα το παρω.

τιμη ευκαιριας!!:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Οσο κι αν κανει, θα καταληξει στα χερια μου!!:vibrate: :vibrate: :vibrate:

πάντως στο amazon λέει ότι αν παραγγείλεις το απλό cd τώρα θα το πάρεις με 14$ αν θυμάμαι καλά…μια χαρά τιμή ε?

καλή τιμή.

Αλλά, άλλη χάρη το Box Magnetic:)

η αλήθεια είναι ότι αν κάνει κάτω από 100 μπορεί να το πάρω αλλά να ακούσω πρώτα τι λέει. αλλιώς θα πάρω το απλό όπως και να έχει…5 χρόνια περιμένω που να πάρει!

Μια “λογική” τιμή θα ήταν 80-85 ευρώ. Αλλά μάλλον θα… διασταλλεί στα ελληνικά δισκάδικα. Από διαδίκτυο πιο φτηνά θα βγει ως συνήθως. Είδομεν…

Κι εμένα με τρώει να τα σκάσω να πάρω το κουτί… για να δούμε πόσο θα κάνει τελικά. Ληστρικές δισκογραφικές εταιρίες!

αν τα βάλουμε κάτω με ελληνικές τιμές πάντα, 20 ευρώ το cd και άλλα 20 το μπλουζάκι και άλλα 20 το dvd φτάσαμε τα 60…σημαία, πόστερς και πένες άλλα 15, πάμε στα 75. demo cd κτλ άλλα 15 πάμε στα 90…αμάν!!!#-o

ας κανει και 200…προτιμω να στερηθω οτιδηποτε αλλο, για να το παρω. (θα τη βγαζω με πατατακια στην αναγκη:p )

πάνω απο 15 ευρώ δε δίνω για δίσκο, ακόμα και αν πρόκειται για deluxe έκδοση με τη τσατσάρα του Χετφιλντ.

τσατσαρα του θεου? που?δωστη μου!!!:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Σαυτο συμφωνω απολυτα.Εχει τοσα πολλα στις προσφορες που γουσταρω τρελα.Αλλα μεταλλικα ειναι να τους χτυπησουν οσο θελουνε.Παντως αν εβγαινε αντιστιχο μποξ για πριστ θα το επαιρνα οσο και να εκανε:lol:

Μα τι λες τώρα; Αυτή η τσατσάρα θα κάνει πολλαπλάσια στο e-bay :stuck_out_tongue:

Πολυ κοντα επεσες. 108 ευρω μαγκες απο το mission metallica που λενε οτι θα ειναι το μονο μερος απο οπου θα μπορεις να το αγορασεις.

Εγω θα προτεινα να επεκταθουν πουλοντας κρεμμυδια/πατατες.

[-X

Όποιος δεν το θέλει δεν το παίρνει. Όποιος δεν θέλει να πληρώσει ακριβά για της παναγιάς τα μάτια, που έχει μέσα το box, μπορεί να πάρει το CD που θα το βρει σε δισκάδικα σε τιμή ανάλογη με όλα τα άλλα. Δεν βλέπω κανένα λόγο για την “κακία” σου. Όταν τα λεφτουδάκια μας πάνε σε κάτι που μας αρέσει… καλά κάνουν αυτοί και μας πουλάνε α-κρι-βώς αυτό που ονειρευόμασταν!

Μα βγήκε τρελό box για το Nostradamus!

Λοιπον, κατ’αρχας ειμαι θερμος υποστηρικτης της αγορας αυθεντικων αλμπουμς και ακομα περισσοτερο των λιμιτεντ εντισιονς. Απολαμβανω να βλεπω προσεγμενες εκδοσεις που σε κανουν να νιωθεις οτι καλα εκανες και εδωσες ενα 20αρικο (συν την ποιοτητα της μουσικης βεβαια). Σχεδον παντα αγοραζω την λιμιτεντ εντισιον ενος αλμπουμ επισης γιατι πιστευω οτι αυτη η διαφορα ποιοτητας αξιζει την μικρη συνηθως διαφορα τιμης.

Τωρα, το προβλημα μου ειναι με τους καιροσκοπους και φιλους της αισχροκερδειας. Γιατι αυτο γινονται οι Μεταλλικα στην προκειμενη περιπτωση. Ας εξηγηθω αναλυοντας ενα-ενα τα περιοχομενα του “κουτιου φερετρου” (λες και ειμαστε 5 χρονοι φιλοι του Τιμ Μπαρτον).

Θα βαλω το καθε αντικειμενο στην τιμη που θα επρεπε να ειχε μεμονομενο, εξακολουθοντας βεβαια να αποφερει κερδος.

1. Αλμπουμ+CD with demos+DVD with making of+συσκευασια= ~30 euro (και πολλα λεω)
  2. Μπλουζακι= 20 ευρω
  3. Σημαια= 10 ευρω
  4. Καρτα= 5 ευρω
  5. Αφισα= 10 ευρω

Ποσο μας κανουν αυτα??? Και σκεφτητε οτι τα εβαλα μεμονομενα.

Οι κυριοι θελουν να εκμεταλλευτουν το σουσουρο και την κ@υλ@ των οπαδων γυρω απο αυτην την κυκλοφορια και ταυτοχρονα να βαλουν αυτους που θα το αγορασουν, να πληρωσουν και για αυτους που θα το κατεβασουν τσαμπα. Ε οχι, νισαφι.

Πληροφοριακα, εχω αγορασει απο το hmv.co.uk (απο τα μεγαλυτερα online music store της Βρεταννιας) απο την πρωτη μερα της κυκλοφοριας τους τo εξαιρετικα προσεγμενo Ιn Requiem για 12 ευρω, το καινουργιο Journey για 10,5, το Nostradamus για 21 ευρω και το Live from radio city music hall των Σαμπαθ με 2 dvd+2 cd και εξαιρετικο artwork για 25 ευρω. Αυτα τα ειπα για να καταλαβουμε λιγο οτι μπορεις να παρεις καινουργιες κυκλοφοριες οι οποιες ειναι εξαιρετικα προσεγμενες και ποιοτικες, σε μια λογικοτατη τιμη.

Αυτα τωρα ο καθενας μπορει να τα παρει οπως θελει αλλα εγω πλεον θεωρω τρελους εμπορες τους “4 horsemen”.

Τελικα οι KISS ειναι πρωτυπο για πολλα συγκροτηματα στον εμπορικο τομεα…ετσι γιατι ολοι τους βριζουν και κανουν τα ιδια…εγω συγκεκριμενα αφου το ακουσω πρωτα και μαρεσει μετα θα παω να το παρω…:smiley: :smiley:

Συμφωνώ κι επαυξάνω.
Να κι ένας σοφός ανθρωπος! (δεν ειμαι μόνο εγώ τελικά:p :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: )

Αν έχω λεφτά ίσως το πάρω (το όλο box).
Ο δίσκος και μόνο με ενδιαφέρει.

Δηλαδή αν ήταν η Roadrunner και έβγαζε όλο αυτό το πακέτο , τι θα περιείχε η επανέκδοση μετά από 2 μήνες??:lol: