τσατσάρα?? μα δεν έχει και πολύ μαλλί…συλλεκτικό κομμάτι :lol: :lol: :lol:
Έχει πολύ μούσι όμως. Χοχοχό.
Το εχει κοψει κάπως τωρα…
οπως και να’χει κατω τα χέρια απ’τη τσατσαρα :lightsabre: ειναι δικη μου!
Εχει βγει κανενα καινουριο βιντεακι απ’το mission metallica? ολο τα ιδια βρισκω προς το παρον…
Καμποσα! Γιατι καλοι μου ανθρωποι δεν γραφεστε στο mission metallica?? Τσαμπα ειναι!
δυστυχώς βλακειούλες είναι τα τέλευταία βιντεάκια…ούτε μια νότα δεν ακούμε γμτ. όσο για την τσατσάρα σε προσκαλώ σε μονομαχία…μπυροποσίας!
εχω γραφτει, αλλα χτες κ προχτες δε μπηκα:( (λογω συνδεσης…τεσπα) θα μπω αργοτερα σημερα να τσεκαρω.
It’s not fair! δε πινω μπυρα!
(καλα πάρε εσύ τη τσατσαρα, αμα δινουν τον ιδιο δωρο ομως,στο επομενο αλμπουμ, θα τον πάρω εγω. )
:lol:
το μονο που με ενδιαφερει ειναι να παρω ΑΜΕΣΩΣ το cd!!! αν πωρωθω τοσο πολυ μπορει να δωσω το κατοσταρικο, αν και δεν νομιζω να δωσω τοσα λεφτα για μπλουζακια και κουραφεξαλα του λαρς
παντως με 108ευρω +τα μεταφορικα που ειναι παντα υπερ του καταστηματος φτιαχνεις κανονικο φερετρο!!
:lol: :lol: :lol:
οκ μαλακια ρωτησα :lol: :lol: :lol:
σορρυ για το σπαμ
Μετά και την ΦΟΒΕΡΗ διασκευή στο remember tomorrow οι ελπίδες μου ανέβηκαν κι άλλο(μαζί με τις τρίχες μου ). Και ο ήχος τα σπάει!Η φωνή του Hetfield είναι η καλύτερη
που έχω ακούσει από την εποχή του black album, το σόλο του hammet είναι πολύ καλό, το μπάσο ακούγεται(!!!) και ακόμα και ο Lars ακούγεται σε μεγάλα κέφια!
Sorry, αλλα αν διασκευαζαν Μεϊντεν χωρις να ακουγεται το μπασο, τοτε θα επρεπε να το ριξουν στην ρουμπα.
Nα και το cover
Σε σχέση με τον τίτλο του άλμπουμ, καλό είναι.
Βασικά όχι, χάλια ειναι, αλλά who cares
Βασικά, το όπως πρέπει λογότυπο.
:!:
Εξυπνη επιλογη μπορω να πω αν βαλουν αυτο ως εξωφυλλο:!:
ποιος το γαμει το εξωφυλλο, οταν βλεπω το προβλεπομενο λογκοτυπο :!:
Γαμεί το εξώφυλλο!
μια χαρά είναι το εξώφυλλο! και πάνω από όλα το παλιό λογότυπο είναι εκεί!!!
Εμενα δεν με ενοχλει καθολου ο τιτλος και μπορω να πω πως συνδεεται πολυ εμπνευσμενα με το εξωφυλο …που δειχνει το μαγνητικο πεδιο ενος ταφου…μακαρι να ειναι ετσι εμπνευσμενες και οι συνθεσεις των κοματιων:D