Ελπίζω το προβλεπόμενο (όπως το χαρακτηρίσατε Λογότυπο) να συσχετίζεται με το περιεχόμενο του δίσκου.
Αν το αλμπουμ είναι όπως το εξώφυλλο και ο τίτλος, τότε ίσως έχουμε τον πρώτο καλό Metallica δίσκο μετά το Black Album:p
Κρις, πόσο metallica-fan είσαι;
Καλούτσικο είναι, μου τι σπάει που είναι λευκό και μέσα το φέρετρο…Φαίνεται λίγο μισοτελειωμένο…
Έξυπνο ως προς το τίτλο, αλλά πολύ παιδικό… Κρίμα… Ούτως η άλλως δε φημίζονταν για τα εξώφυλλα τους (με εξαίρεση αυτό του And Justice…)
Δεν πολυμαρεσε το εξωφυλο να πω την αληθεια,σαν ημιτελης φαινεται να ειναι.Βεβαια ενταξει δεν εχει κ τοση σημασια το εξωφυλο αλλα θα μπορουσε να ειναι κατι καλυτερο.:-k
μιπος ειναι το εξωφιλο απο το single και δεν ειναι το κανονικο?
Εξαιρετικο και το εξωφυλλο και ο τιτλος οπως και σε ολους τους προγενεστερους δισκους με κορυφαιο το εξωφυλλο του μαστερ και του λοαδ
'Οπως συνήθως, λιτό και άμεσα συνδεδεμένο με τον τίτλο. Καλό φαίνεται…
“Δεν μου πολυάρεσε” πιο σωστά ε;
Εντάξει μια χαρά ο τίτλος! Και το εξώφυλλο καλό φαίνεται. Μπορεί το Load να ήταν δισκάρα (και δε θέλω αντιρρήσεις!!!), αλλά είχε μάπα εξώφυλλο. Αυτό ελπίζω να είναι και δισκάρα και με καλό εξώφυλλο (όπως φαίνεται) 8)
Xεχε,ναι πιο σωστα ετσι… Νταξει θα μπορουσε να ειναι λιγο πιο καλα σχεδιασμενο νομιζω,(καποιος ειπε σε ενα αλλο φορουμ οτι το εξωφυλλο μοιαζει σαν μ@#$ι…:lol: #-o #-o ).
Ημερομηνια κυκλοφοριας ακομα δεν εχουμε ε…:-k
όχι ακόμα πάντως υπολογίζεται γύρω στα μέσα του Σεπτέμβρη(στην Αμερική οι δίσκοι βγαίνουν Τετάρτη, οπότε γύρω στις 16 εκεί, άρα 14 εδώ??)
Χαχαχαχαχα τώρα το πρόσεξα! Όντως… :lol:
Μπα, 15, γύρω στις 07:00 θα είναι στο Τελωνείο. Άρα γύρω στις 8,30 θα βρίσκεται στα δισκοπωλεία.
pussy magnetic!!! το μ@#$ σέρνει καράβι…!:lol:
9 ανοίγουν 9:15 θα το ακούω στ αμάξι…
παιδιά το single πότε κυκλοφορεί??
Το εξωφυλλο του load einai εργο ξενου καλλιτεχνη και απεικονιζει αιμα με σπερμα ανακατεμενο για οσους δε το γνωριζουν…8O
Γνωστό αυτό… ενός αμερικανού είναι που χρησιμοποιήσε δικό του αίμα και σπέρμα για να φτιάξει έναν ζωντανό πίνακα. Το είδε ο Hammett σε μια έκθεση και του άρεσε ( #-o [-X :? )
Loads of crap!
:lol: :lol: Ναι!
Τελειως μ***ι παντως το εξωφυλλο! #-o :lol: