Metallica-Death Magnetic (2008)

μια χαρά το κόβω το εξωφυλλο:D
Ταιριαζει και με τον τιτλο…όλα καλά!!:D:D

Αντε, να μπαινουμε στη τελικη ευθεια σιγα-σιγα…

Εμενα το εξωφυλλο μου αρεσε.Συνδεεται πολυ ωραια με τον τιτλο οπως τα περισοτερα αλμπουμ τους αν εξαιρεσεις ισως τον st.anger.Με τετοιο εξωφυλλο και το κλασικο λογοτυπο ειμαι σιγουρος πως ο δισκος θα σπερνει.

Δεν μπορω να πω οτι με εντυπωσιασε το εξωφυλλο…ελπιζω το σιντι να εχει κτ απο τα παλια.

Στην ουσία νομίζω πως οι μόνοι δίσκοι των οποίων το εξώφυλλο δεν έχει σχέση με τον τίτλο είναι οι Load/Reload, άντε και το ομώνυμο. Το St. Anger έβγαζε θυμό, όπως και να το κάνεις…

ορισμενα πραγματα δεν τα καταλαβαινω…υποτιθεται οι μεταλλικα ειναι απ τις ποιο εμπορικες μπαντες στον πλανητη(ανεξαρτητα μουσικου ειδους)…υποτιθεται οτι θα υπαρχουν χιλιαδες καλλιτεχνες που θα ονειρευονται εναν εργο τους να φιλοξενειται σε ενα εξωφυλλο των μεταλλικα…και πηγαν και βρηκαν αυτη τη μαλακια για εξωφυλλο???θα τρελαθω ρε…#-o #-o #-o #-o

ελπιζω το νεο τους αλμπουμ να ναι κατι καλο…οχι τιποτα αλλο αλλα τελευταια εχω πορωθει και ακουω αρκετα…:smiley: :smiley: :wink:

Eντάξει ρε παιδιά δηλαδή τι θέλατε να βάλουν στο εξώφυλλο?? ταιριάζει απόλυτα με τον τίτλο, άλωστε οι metallica δεν φημίζονται για τα φοβερά τους εξώφυλλα. δηλαδή του KEA και του RTL είναι πολύ καλύτερα??? όχι απλά έχουν μείνει στην συνείδηση μας ως κλασσικά…τέσπα, το θέμα είνα να είναι καλά τα τραγούδια!

Never judge a book by its cover,
Or who you’re gonna love by your lover.

Ναι, μωρέ, κι εμένα μου αρέσει σε γενικές γραμμές το εξώφυλλο. Και αν μη τι άλλο, τουλάχιστον νομίζω πως ταιριάζει. Ποτέ δεν ήταν έργα τέχνης τα δικά τους, απλώς άμεσα συνδεδεμένα με τον τίτλο ώστε να περάσουν το μήνυμα. Και αυτό νομίζω το καταφέρνουν. Και το Ride the Lightning με την ηλεκτρική καρέκλα και το Kill 'em All με το σφυρι και το αίμα και το …Αnd Justice for All με τη μορφοποιήση της Δικαιοσύνης… Ουσιαστικά το μόνο που μπορεί να θεωρηθεί περισσότερο έργο τέχνης είναι το Load, αλλά και πάλι, πολύ σύγχρονη για τα γούστα μου. :roll:

ωραια ειναι η ιδεα με τα μαγνητικα πεδια μου αρεσει…αλλα θα μπορουσε να ηταν και λιγο πιο ομορφο…καλα ας ειναι τα τραγουδια πιο ωραια απτο εξωφυλλο!!!:smiley:

Εχεις απολυτο δικιο γιατι αν πουμε οτι το αλμπουμ σπερνει οι επομενες γεννιες θα λενε οτι λεμε και εμεις για τα καλα τους αλμπουμ…

O Hetfield όταν μιλάει για τον Newsted καλό θα είναι να προσέχει τι λέει… Θεος θεός, αλλά τη πατάτα του την έκανε.

δυστυχως συμφωνω.ΦΕΡΤΕ ΠΙΣΩ ΤΟΝ JASON ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

Και ο Πυθικύλο τι θα απογίνει;:smiley:

Αυτός δε θα μείνει χωρίς δουλειά, το μόνο σίγουρο. Αλλά στους Μετάλλικα ένας ήταν ο μπασίστας 8) (και όχι δεν αναφέρομαι στον Cliff)

μπορει να γυρισει στους suicidal(με τους οποιους κενταγε)η να παει στο λαζοπουλο να κανει το μακακα.ξερω γω?

ωχ αρχησε ο james να Ulrichιζει . θα δουμε απο την ποιοτητα των κομματιων αν προσεφερε ο πηθικος περοσσοτερα απο τον jason τον σεπτεμβριο . παντως οπως και να εχει μαλακια δηλωση . 14 χροναι ειναι ειναι αυτα , και συμφωνω με τον φριδομ εδω .

Ουπς!
Έχασα πολλά επεισόδια…
Απόλυτα συνδεδεμένο με τον τίτλο το εξώφυλλο!

#-o

τι άλλο θα δούνε τα ματάκια μας???

μια χαρά ήταν η δήλωση του Hetfield άλλωστε είπε ότι ήταν ΚΑΙ δικό του το φταίξιμο που δεν άφηναν τον Newsted να γράφει κομμάτια. Και για να τελείωνουμε με το παραμύθι, πείτε μου τι τραγούδια έγραψε ο Newsted μετά τους Metallica?

o newsted αμα δεν ξερεις , πριν απο τους metallica επαιζε σε μια top thrash Μπαντα της εποχης του 80 (Flotsam & jetsam) και μετα τους metallica εκανε 2 αλμπουμαρες με τους voivod .
η metallica μετα το newsted τι κανανε οεο ???

και οντως ο πραγματικος μπασιστας των metallica ειναι αυτος . o Cliff δυστυχως δεν προλαβε . ετσι ειναι η ζωη .

RIP Cliff .

“I donΆt really have to say it, but I will — heΆs an amazing bass player; very competent. He can play pretty much anything we throw at him. Not only that, but obviously [Robert] playing with his fingers brings a fuller sound. He — and no disrespect to Jason [Newsted, RobΆs predecessor in METALLICA] — but Rob has already written more on this album than Jason had in his whole 14 years. A lot of that had to do with us not being willing, and I totally understand that, but just his material seemed to gel better. It feels as though weΆve known him forever, basically, is what it feels like. And thereΆs still times when I see him in pictures with us, and I go, ΅Oh, yeah! HeΆs in our band. Dude, we kick ass even more now.Ά ItΆs a good feeling.”

Τονιζω αυτο το σημειο για να δειξω οτι κανει και την αυτοκριτικη του και δεν “Oulrichιζει”…
Τα υπολοιπα απο οσα λεει κανενας απο εμας δεν μπορει να πει με σιγουρια οτι δεν ισχυουν γιατι κανενας απο εμας δεν υπηρξε στην μπαντα για να ξερει τι ακριβως παιζει… :wink:
Και μη μου πειτε για την ενεργεια του Jason στα live και τα λοιπα γιατι ο ανθρωπος(?) μιλαει καθαρα για την μουσικη συνεισφορα του καθενος.

Το τελευταιο βιντεακι του MissionMetallica με εκανε να χαμογελασω!
Φερνει και λιγο σε Οpeth θα ελεγα… :-k