Metallica-Death Magnetic (2008)

πέστα πέστα! δεν μπορώ πια να ακούω βλακείες επειδή το load δεν είναι metal!!! έλεος πια!!

Aυτο εδω θα ειναι μερος του Unforgiven III!(Πολυ ωραιο!)
:arrow: http://youtube.com/watch?v=7RfzEtpj3pM&feature=related
:arrow: http://www.youtube.com/watch?v=Iyfa7R4bgfM
Και επειδη εχω ακουσει και καποια αλλα κουπλε σε στυλ μπαλαντας υποθετω οτι μπορει να ειναι και αυτα…(εκτος και αν εχουν παραπανω απο μια μπαλαντα μεσα στο Death Magnetic)
:arrow: http://www.youtube.com/watch?v=XHUDmRlN5hQ&feature=related
:arrow: http://www.youtube.com/watch?v=6ywzmjiKdRs

+1.000 στους αποπανω!

πόσο χρονών είσαι?

ΚΙLL toutou KILL O.O.O.O.
toutou KILL toutou KILL O.O.O.

σφαγη γηνετε λεμε :lol: :lol: :lol:

καθηστε ωρε να ακουσουμε το αλμπουμ , πωπω με το unforgiven 3 !!! :lol: :lol: :lol:

έχει μάθει να βάζει τόνους αρα το λιγότερο εφτά…

ανυπομονώ να ακούσω τον δίσκο

μα χρειάζεται να αναφέρουμε κάθε φορά αν θέλουμε να ακούσουμε το νέο δίσκο των Metallica ή των Iron Maiden?

προφανώς και όποιος έχει την ελάχιστη επαφή θέλει να να τα ακούσει.

Επίσης, ποιός πιστεύει ότι υπάρχουν αντιμετάλλικα και αντιμεϊντεν και έχει στοιχειώδη αντίληψη;
Οτι και να γίνει υπάρχουν κάποιοι που θα πουν τη μαλακία τους γιατί έτσι γινόταν πάντα και έτσι θα γίνεται.

Το θέμα είναι αν μπορεί κάποιος να αποκτήσει λίγο κριτικό πνεύμα σε αυτά που ακούει.
Και το στοιχειώδες είναι να εκφράζει άποψη ΑΦΟΥ έχει ακούσει.

Γεννήθηκα πολύ πριν βγει το Kill 'Em All. Σε χαλάει κάτι που έγραψα; Πρόβλημά σου…

Φυσικά και υπάρχουν αντιμετάλλικα ή αντιμέιντεν. Μην είσαι κοντόφθαλμος…
Για το τελευταίο που έγραψες, απόλυτο δίκιο έχεις! Και για να σε προλάβω… το ότι έγραψα για το Unforgiven III, είναι επειδή μας ζάλισαν διάφοροι κολλημένοι που κρίνουν ένα τραγούδι μόνο από τον τίτλο του, χωρίς να το ακούσουν (όπως προείπες). Fight fire with fire 8)

Εννοείται πως δε με χαλάει τίποτα.
Ο τρόπος που έγραφες με έκανε να ρωτήσω.

Κοντόφθαλμος δεν είμαι.

Τη σοβαρότερη κριτική την κάνουν οι σοβαροί οπαδοί μιας μπάντας. Αυτοί ξέρουν τι απαιτήσεις έχουν.
Δεν θα ήθελα να πιστέψω ότι ο μέσος οπαδός των Metallica ή των Maiden, αντιλαμβάνεται τη μουσική και αντιδρά το ίδιο, με το μέσο οπαδό της Βίσση που “ότι κάνει η Αννούλα είναι το καλύτερο γιατί είναι μια Θεά”.

Συμφωνώ και επαυξάνω! Τελικά συμφωνούμε σε αρκετά πράγματα και αρχίζω να ανησυχώ :stuck_out_tongue:
Γι’ αυτό όταν είχε βγει π.χ. το Load και οι μισοί τους έβριζαν (μη μέταλ, κοντά μαλλία και λοιπές βλακείες), το άκουσα αρκετές φορές για να πω ότι είναι δισκάρα (μαζί με Master of puppets, τα αγαπημένα μου :roll: )

Τώρα γιατί έχω nick ενός αμφιλεγόμενου άλμπουμ τους; Χρονική συγκυρία μάλλον… και εντάξει ακούγεται ευχάριστα καμιά φορά…

Ως προς το δεύτερο που ανέφερες, δυστυχώς ο μέσος οπαδός, ο μέσος ψηφοφόρος, ο μέσος πολίτης κλπ δεν είναι συνήθως παράδειγμα προς μίμηση…

on-topic: δεν υπάρχει και τίποτα να πει κανείς πια… απλά εν αναμονή :roll:

αν υπαρξει κανα νεο απο mission metallica ριχτε το μην ντραπειτε:p

Γιατί δεν γίνεσαι μέλος εκεί να τα βλέπεις κατευθείαν; 8)
Εκτός αν κάποιος πλήρωσε για platinum και έχει κάτι παραπάνω…

ειδικά εκείνα τα σημεία που κάνει “μπρρρρρρρρρρρρρρ, μπρρρρρρρρρρρρρρ, μπρρρρρρρρρρρ” είναι καταπληκτικά! :lol:
και μένα μου φαίνεται ότι θα ταίριαζαν στο unforgiven 3 αυτά τα μέρη. θα δείξει. αλλά νομίζω πως δύσκολα θα έχει και δεύτερη μπαλάντα ο δίσκος…

ειμαι μελος αλλα λεω για το κατι παραπανω αν θελει καποιος να το ποσταρει…

ας αρχίσω με το ότι το St.Anger δεν ακούγεται ευχάριστα με τπτ. Κάτι remixes 2007 που έχω με βελτιωμένο ήχο, κομμένο χρόνο και solos παλεύονται αρκετά…

Το Load χωρίς να είναι ο δίσκος με την αντρικειμενική αξία και το ειδικό βάρος των προγενέστερων έχει μια απερίγραπτα μεγάλη συναισθηματική αξία για μένα. Από τους δίσκους που νιώθω ότι μεγάλωσα μαζί τους. Και ακόμα το λατρεύω.

αρχίζω να ανησυχώ και εγώ για τα πράγματα που συμφωνούμε…

αφηστε να κυκλοφορησει κανονικα ο δισκος, να τον ακουσουμε, και μετα τον συγκρινεται και με το St.Anger και τα υπολοιπα.

Εγω βαρεθηκα να βλεπω αυτο το τοπικ.Προτεινω να κλειδωθει και οταν διαρρευσει ο δισκος να
το ξανανοιξουν.

Με βρίσκεις σύμφωνο. Μέχρι να κυκλοφορήσει, εφόσον δεν έχει διαρεύσει κάποιο τραγούδι, το Thread θα ασχολείται μόνο με a) αν ξεπουλήθηκαν οι Metallica, b) είναι καλοί δίσκοι τελικά τα Load, Reload και St Anger και c) Ποιοι είναι καλύτεροι τελικά? Οι Maiden ή οι Metallica.

σε συνέντευξη του hetfield στη τουρκική τηλεόραση λέει πως θα υπάρχει και instumental! το πρώτο από την εποχή το to live is to die…

Τυπικά το To live is to die δεν είναι instrumental, μιας και είχε κάποιους στίχους…

Αφου ο DarthVader συμφωνεί με τον Deathster, θα έλεγα πως ο τελευταίος πρέπει να μετονομαστεί σε Deathstar…

:blink: