Βασικά άσε να υπάρχουν για παραδειγματισμό. Τόσες πολλές μαλακίες μαζεμένες, λίγα τόπικ προσφέρουν.
Από ένα εξώφυλλο και 5 τίτλους βγάζουν συμπεράσματα δλδ.
Όσον αφορά τις συγκρίσεις με Maiden κτλ έχει καταντήσει προβλέψιμο.
Βασικά άσε να υπάρχουν για παραδειγματισμό. Τόσες πολλές μαλακίες μαζεμένες, λίγα τόπικ προσφέρουν.
Από ένα εξώφυλλο και 5 τίτλους βγάζουν συμπεράσματα δλδ.
Όσον αφορά τις συγκρίσεις με Maiden κτλ έχει καταντήσει προβλέψιμο.
δεν μίλησα για σένα αλλά γενικά. το γεγονός ότι θεωρείς τους τελευταίους maiden δίσκους ως κορυφαίους της δεκαετίας είναι η γνώμη σου, άσε τους υπόλοιπους να πιστεύουν το ίδιο και για δίσκους των metallica(εγώ διαφωνώ και με τους δυο).
φίλε είδα τους hammerfall το '97 όταν εσύ φαντάζομαι δεν ήξερες αν υπάρχουν γι αυτό δεν σηκώνω σχόλια. και ο cans κατάστρεψε και τον πολύ καλό δίσκο που έβγαλε με τους warlord. αυτά.
E το 97 τους ειδες με το glory to the brave… Με τα υπολοιπα εχεις ασχοληθει καθολου ωστε να τα λες χαος ??
για να το λέω…
:offtopic:
και που λέτε το death magnetic θα έχει μια τρύπα στη μέση, φοβερό??? :lol:
Τα πήρα με το Unforgiven III… ΕΛΕΟΣ.
Χιουμορίστα.
Μακράν το χειρότερο σπαμ ποστ που έχω διαβάσει στο φόρουμ!#-o
ενταξει το load δεν μπορεις να το πεις κακο album…εχει καποια καλα τραγουδια,εχει καποια αδιαφορα…δεν εχει βεβαια καποιο να το πεις κομματαρα εκτος ισως απο το bleeding me…θα λεγα οτι ακροβατει αναμεσα στο μετριο και καλο…κακο ομως με τιποτα…και πολλα κομματια ρε…γιατι 14???ας ηταν 10 με -4 μετριοτητες και θα ταν ενα πολυ καλο αμπουμ…
το reload ειναι αδιαφορο,δεν ξερω για ποιο λογο το κυκλοφορησαν…
To Load έχει κι άλλες κομματάρες, όπως πχ το Outlaw Torn. Προσωπική άποψη.
Και αυτό για το Reload το έχουμε ξανακούσει, αλλά νταξ, 3/7/07 ΟΛΟΙ ανεξαιρέτως φωνάζαμε τους στίχους του Memory Remains.
Αυτά τα οφφτόπικ είχα να πω, και εεεεεεε ναι ωραίο εξώφυλλο το Death Magnetic.
διακρίνω μια αντιπάθεια??? άσε μας ρε μάστορα
Έχω πολύ πιο ενδιαφέροντα πράγματα να κάνω από να σε βάλω στο μάτι… Το ποστ ήταν ΕΛΕΕΙΝΟ και το κατέκρινα ούτως ή άλλως.
αν δεν σ’αρέσει δικαίωμα σου. είναι η γνώμη μου και ξέρω πολύ κόσμο που συμφωνεί
12 και 15 Σεπτεμβρίου θα πάνε Βερολίνο και Λονδίνο, αντίστοιχα, για να γιορτάσουν το επερχόμενο νέο άλμπουμ τους, με συναυλίες…
http://www.metallica.com/index.asp?item=601050
:roll: :roll: :roll:
12/9 πέφτει Παρασκευή. Λέτε να βγει μέχρι τις 12/9; Είδομεν…
λογικά Δευτέρα θα έρθει σε εμάς…αντε ντε!
Το ξέρω πως είναι δικαίωμά μου.
παρτε tracklist:
λοιπον, ενω αλλοι νευριαζουν, εγω ειμαι περιεργος πολυ να ακουσω το The Unforgiven III
Ναι το track list κυκλοφορεί εδώ και μέρες. Ρε δεν πάνε να λένε ότι θέλουν οι αντι-μεταλλικα, το Unforgiven III θα είναι μάλλον από τα αγαπημένα μου!
off-topic: Το Load είναι δισκάρα! Άσχετοι! Και το Reload απλά καλό… με αριστουργήματα όπως Fixxxer και Unforgiven II, που άλλα γκρουπάκια ούτε στον ύπνο τους δεν τα γράφουν!