Ωραιος ο παικτης:lol:
εγω ειμαι κοντα 23 και ΔΕΝ λεω τα ιδια με σενα.πειραζει? αν ναι χεστηκα στο φιναλε.ακου οτι θελεις δε μας νοιαζει.κι αμα το θεωρεις μαγκια να χωνεσαι σε αλλα post που δεν σε αφορουν και να λες τετοια σχολια μαθε οτι δεν ειναι.κι αυτα που ελεγες περι καραφωτη σε αλλο ποστ κοιτα μη σου γυρισουν εσενα.λιγος σεβασμος γαμωτο.μη κανεις αυτα που δεν θελεις να σου κανουν
-
Δεν νομιζω οτι μειωσα και εθιξα κανεναν επειδη συμφωνησα με τον Maiden79 στο οτι το τελευταιο metallica ηταν φρισμπι.
-
Εγω βλεπω οτι υφος ‘‘χιλιων καρδιναλιων’’ το εχουν αυτοι που δεν δεχονται αμφισβητηση για την εν λογω μπαντα, λες και ειναι υπερανω κριτικης. Για τους Manowar βεβαια , οπως (ξανα)ειπε ο Μaiden, τα υποτιμητικα σχολια ειναι ΟΚ αν και εχουν ιδια και παλιοτερη ιστορια…Αυτα που λες τωρα εδω λοιπον, θα ηταν σωστο να τα λες σε καθε thread μπαντας οταν συμβαινουν. Οχι μονο στους metallica γιατι ετσι σου αρεσει…
-
Βεβαιως οι metallica πουλανε περισσοτερα. Aφου εχουν μεγαλυτερη ιστορια και ειναι Αμερικανοι με πολυ ευρυτερο κοινο. Ο μεσος αμερικανος οπαδος δεν νομιζω να ενδιαφερεται και τοσο για ευρωπαικα συγκροτηματα απο τη στιγμη που εχει τοσο μεγαλη πληθωρα μπαντων στη χωρα του.
-
Αυτο ειχα πει και σε προηγουμενο ποστ, οτι προτιμω να παιζει ενα συγκροτημα στο στυλ που ξερει και κατεχει (πχ. Running Wild, Hammerfall, Iron Maiden, Motorhead…) παρα να κανει ριζικες αλλαγες στον ηχο για να προσεγγισει ευρυτερο κοινο και να με απογοητευει με τη (νεα) του μουσικη.
- Όπως έγραψα…
Σε οποιοδήποτε thread, τo να γράφουν μερικοί με ύφος χιλίων καρδιναλίων …
- Διαφωνώ κάθετα. Πιστεύω στην ουσία ότι αυτό είναι το «εμπορικό» στοιχείο που θα πρέπει να απεχθάνεται ο οπαδός. Το «στήνω το μαγαζί μου» και «πουλάω το ίδιο πράγμα μια ζωή, χωρίς ρίσκο, χωρίς συγκίνηση».
To να παιζουν κατι συγκεκριμενο γιατι αυτο ειναι που γουσταρουν παν’απ’ολα δεν σου περασε απο το μυαλο ??
Οι Ηammerfall πχ. παιζουν καθαρο 80’s heavy metal γιατι με αυτο μεγαλωσαν, αυτο αγαπησαν και αυτο γουσταρουν να παιξουν. Και καλα κανουν, μαγκια τους. Toσο απλα.
Καλά κάθε συζήτηση στην οποία ακούγονται οι λέξεις Metallica, Maiden είναι καταδικασμένες σε αδιέξοδο μεγαλύτερο του κυπριακού. Πάρτε το χαμπάρι ρεεεεεε συγκροτήματα τόσο μεγάλου βεληνεκούς που έχουν κάνει μεγάλα στραβοπατήματα και προσπαθούν να σηκώσουν κεφάλι για να ξανακερδίσουν την καθολική αναγνώριση του κοινού τους είναι καταδικασμένα στην αιώνια κριτική. Από τη μια αν πάνε να βαδίσουν σε άλλους δρόμους από αυτούς που τους αγάπησε ο κόσμος θα έχουν την κατηγορία “αλλάξαν και δε μου αρέσουν πια” ή “ξεπουλήθηκαν”. Αν παίξουν πιο κοντά στο ύφος τους “παίζουν τα ίδια και τα ίδια”, “είναι διεκπεραιωτικοί” ή “καλούτσικο αλλά τα παλιά είναι 100000000000000000000 φορές καλύτερα”. Αυτές οι κατηγορίες θα υπάρχουν άσχετα με το αν τα συγκροτήματα έχουν ή όχι έμπνευση όπως και οι υπερασπιστές τους που θα έχουν τα ανάλογα επιχειρήματα του στυλ “κάνουν αυτό που ξέρουν να κάνουν καλύτερα” ή “δεν είναι κολλημένοι στο παρελθόν, πειραματίζονται και κοιτάν μπροστά”. Αν κάποιος δε γουστάρει αυτό που κάνουν να μην ασχολείται μόνο και μόνο για να προκαλέσει εκτός και αν έχει και κάτι αντικειμενικό να πει επ αυτού. Όταν έβγαινε το “Load” που το θεωρούσα(και θεωρώ ακόμα) επιεικώς μέτριο δεν το πολυζάλισα και κοίταζα τις τότε δισκάρες όπως “Holy Land”, “Bleeding”, “Politics of Ecstacy”, “Signify”, “Dark Saga” και πολλά άλλα και είχα την αντιμετώπιση του στυλ “άσε με μωρέ εδώ γίνονται τόσα πράγματα που με ενδιαφέρουν με αυτούς θα ασχολούμαι” αφού στο κάτω κάτω δε με αφορούσαν αυτά που κάναν τότε και έψαχνα συγκροτήματα που είχαν μέλλον.
Από εκεί και πέρα όμως να πω και κάτι άλλο και ας είναι λίγο Off-Topic. Από τη στιγμή που ο καθένας με το παραμικρό ειρωνεύεται κοροιδευτικά τους Manowar, είτε έχει να κάνει με την προσωπικότητα τους, είτε με τη μουσική τους, ας μην είναι και τόσο προστατευτός και “δε σηκώνω μύγα στο σπαθί μου” με τους Metallica. Στο κάτω κάτω οι Manowar είναι καραγκιόζηδες και δεν το κρύβουν αλλά καραγκιόζηδες είναι και πολλοί άλλοι στο χώρο μας αλλά πλασάρουν ένα και καλά σοβαρό profile για να μην πλουτίσουν τη ΦΑΓΕ και τη ΜΕΒΓΑΛ. Το αλάθητο του Πάπα κανείς δεν τοχει, οι Metallica με τα καραγκιοζιλίκια που κάνουν θα μπορούσαν να είναι Επικεφαλίδα στη Super Kατερίνα κάθε βδομάδα, Ο Blackmore ξεκούτιανε με την εγγονή του τώρα στα γεράματα και θέλει και ΚΟΚΟ, ο Gillan μέχρι και με το Ρακιντζή έκανε συνεργασία, ο Ozzy πέρα του ότι είναι τριμάλακας(επίσης υποψήγιος για Super Κατερίνα) έχει καταντήσει στις συναυλίες το παρλιακό με το Parkinson. Τα παραδείγματα είναι ατέλειωτα αλλά για όλους αυτούς είναι ιεροσυλία να πεις κουβέντα αλλά για τους Manowar είναι OK επειδή το δείχνουν.
Και για να έρθω στο θέμα με τους Metallica δε θα πω και πολλά μιας και δεν έχω ακούσει ούτε νότα από το καινούριο και δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη και απλά έχω την αίσθηση ότι και πάλι δε θα με ικανοποιήσουν(μπορείτε να με πείτε και προκατηλλειμένο δε με νοιάζει απλά έχουν λερωμένη τη φωλιά τους από μένα και δύσκολα θα με πείσουν). Απλά μόνο να πω ότι θεωρώ λίγο ξεφτίλα από την πάρτη τους το γεγονός πως προσπαθούν να πείσουν τον κόσμο ότι θα βγάλουν καλό δίσκο βασισμένοι στο γεγονός ότι έχουν σαν παραγωγό το Rubin και το γεγονός πως ύστερα από τόσο καιρό ζορίζονται να αντιγράψουν τον προ εικοσαετίας εαυτό τους. Αυτό δεν ξέρω πως το εκλαμβάνεται εσείς αλλά εγώ προσωπικά το θεωρώ απίστευτο ξεπέσμο από ένα συγκρότημα που ουσιαστικά το 90% αυτών που ακούω μπορεί και να μην υπήρχε χωρίς αυτούς και σε πολλές περιπτώσεις τους ξεπατικώνουν άνετα και χωρίς κανένα ζόρι. Από την άλλη θα θεωρήσω μεγάλη αδικία το γεγονός να βγάλουν ένα δίσκο που απλά ακούγεται και μετά να πέσουν οι διθύραμβοι και οι παιάνες απόλους και με αυτό τον τρόπο να πέσει όλη η προσοχή πάνω τους, να επισκιαστεί όλη η υπόλοιπη σκηνή από τα καμμώματα τους και όλες αυτές οι προσπάθειες συγκροτημάτων που μοχθούν χρόνο με το χρόνο για να αναγνωριστεί η αξία τους να περάσουν σε δεύτερη μοίρα μόνο και μόνο επειδή οι άλλοι είναι οι Metallica.
Αν δεν μπορεί ένα συγκρότημα να ωριμάσει μουσικά (και όχι μόνο) και παραμένει προσκολλημένο σε γνωστά πράγματα χωρίς να πειραματίζεται στη μουσική του… λέγεται συντηρητισμός και ουσιαστικά αυτό αποτελεί “εμπορικότητα”, όπως προείπε ο Vic Vega. Και για να σε προλάβω, δεν μιλάω για τους Hammerfall, γιατί απλούστατα έχω ακούσει ελάχιστα από τη δισκογραφία τους και δεν μπορώ να έχω ολοκληρωμένη άποψη (έχω όμως πολλά άλλα παραδείγματα). Αυτά… άντε να επανέλθουμε on topic
Ρε παιδια δεν αξιζει να τρωγομαστε απο τωρα για ενα δισκο που ακομα δεν εχει βγει![-X
Ειπε την αποψη του ο Night-sky(καπως προκλητικα βεβαιως-βεβαιως)και πεσανε πανω του να κραξουν τι?το avatar του στο thread του νεου album των 'tallica!#-o
Εγω ειμαι πολυ αισιοδοξος για το cd αλλα με “ξενισε” το ΙΙΙ…Και ειναι λιγο κριμα γιατι πιστευω θα ειναι πολυ καλο κομματι!
Επιπλεον ερχεται ο Maiden και λεει πως δε γουσταρει απο το 1991 και μετα…
5-6 post μετα που κραζουν τους maiden…8O
Αν θελετε να πειτε πως γουσταρετε metallica απο 1991 και μετα(οπως και εγω γουσταρω αρκετα load-reload)
το να κατηγορεις μια αλλη μπαντα απο thread αλλης ειναι πολυ περισσοτερο κατινια απτο να κατηγορεις τη μπαντα του thread σωστα?
Οσο για το σχολιο οτι ο Maiden δεν εχει ακουσει τα πρωτα album και αυτα που λεει τα λεει στον αερα ασχολιαστο!:lol: :lol:
Αλλα αυτα ειναι αποψεις ρε παιδια!
P.S.:Το νεο album θα τα ΣΠΑΕΙ!!
P.S.2:Παω να ακουσω Rush! 8) 8)
Όντως, πολύ «απλά» τα πράγματα. Δεν κακίζω κανέναν, και φυσικά ακούω κι εγώ τις παραπάνω μπάντες και περνάω πολύ καλά κλπ. κλπ. κλπ. (εντάξει, ίσως όχι τόσο καλά όταν ακούω Running Wild) αλλά το γεγονός ότι «γουστάρει» κάποιο στυλ μια μπάντα δεν αλλάζει το γεγονός ότι το να μένει παγιδευμένη σε αυτό, για μένα είναι θλιβερό, για τους μουσικούς ως καλλιτέχνες.
Το επιχείρημά μου ήταν περί εμπορικότητας και όχι περί «ειλικρίνειας». Άλλωστε, ποιοί είμαστε εμείς για να κρίνουμε την «ειλικρίνεια» του άλλου. Θαυμάζω τον ριψοκίνδυνο καλλιτέχνη, όχι τον επαναπαυμένο.
μα και οι metallica χρόνο με το χρόνο έγιναν METALLICA…δεν τους χαρίστηκε τίποτα εξ αρχής…και φυσικό είναι τέτοια ονόματα να επισκιάζουν όλους τους υπόλοιπους όταν κάνουν κάτι καινούριο είτε καλό είτε κακό…
άρα και οι μπάντες που λές οτι μοχθούν να αναγνωριστούν…αν αξίζουν και στην πάροδο του χρόνου αποδείξουν ότι καλώς ή κακώς ασχολείται τόσος κόσμος μαζί τους,πιστεψέ με θα έχουν γνωρίσει την καταξίωση…
Μπορεί και να έχεις δίκιο αλλά άλλες οι εποχές τότε και άλλες τώρα. Οι Metallica και οι Maiden δεν είχαν στο σβέρκο τους Purple και Sabbath, ούτε οι Theater τους Rush και Yes. Εγώ προσωπικά έχω την εντύπωση πως όταν Maiden και Metallica βγάζουν δίσκο, όλη η υπόλοιπη σκηνή περνά στο ντουκου από την πλειοψηφία και οι Metallica μπορεί να μην έγιναν σε μια νύχτα αλλά ήδη μέχρι το 86 είχαν γίνει μεγαλύτερο όνομα απότι θα γίνει η σημερινή ελίτ της σκηνής μέσα σε μια εικοσαετία.
:bye: :drunk:
συμφωνω με τον datrthvader … τα σημερινα συγκροτηματα δεν σθγγρινονται με metalika
βασικα αν το εχεται προσεξει αν ρωτησεις μερικους ανθρωπους << metalika ή iron maiden >>
οι περισσοτεροι θα απαντησουν << και τα 2 >>
το να εκαναν στροφη οι metallica στη μουσικη τους σου περασε απο το μυαλο οτι το καναν γιατι γουσταραν???
Nαι. Απλα οπως και ναχει, τα τελευταια τους με απογοητευσαν.
για να μην σβήσω 2-3 σελίδες μσν, σας παρακαλώ να λέτε στο εξής την άποψή σας ΜΟΝΟ για τον δίσκο, κ όχι για άλλους χρήστες ή για το παρελθόν των metallica ή άλλων. εδώ μιλάμε για το death magnetic
Ενώ έχεις δίκαιο, δεν μπορώ να μην το σχολιάσω… να πούμε την άποψή μας για άλμπουμ που ακόμα δεν ακούσαμε;:lol: Ξέρω τι εννοείς, απλά φάνηκε κάπως αντιφατικό σαν πρόταση (μην το σβήσεις ε )
Πάντως λίγα (σχετικά δηλαδή) τραγούδια θα έχει το άλμπουμ, μόνο 10. Μας καλοέμαθαν με 12 και 14… αλλά θα είναι προφανώς μεγάλης διάρκειας (και γουστάρωωωωωωωωωωω).
Αν δεν πούμε και για το παρελθόν των Metallica, πως θα μιλήσουμε για το μέλλον τους; Λέω εγώ τώρα
κατάλαβες νομίζω τι εννοώ, ε !
Kανενα νεο sample δεν βγηκε? Μπα ε…