+100000000000000000
μπορει καποιος να δωσει το Link για να ακουσω και εγω το solo??
+100000000000000000
μπορει καποιος να δωσει το Link για να ακουσω και εγω το solo??
και έλεγα πως κάτι δεν πάει καλά…
get a life βασικά που ο κόσμος γυρίζει γύρω από τους Metallica ή οποιαδήποτε μπάντα.
το αγγλικό τα σπάει.
aderfe de me katalaves…olos o mousikos kosmos an theleis!Kai nai einai gegonos…
a oso gia to aggliko…Suicide, I’ve already died…It’s just the funeral I’m waiting for
kalytera twra Outshined pou opws vlepw areskesai na ti les?
sorry αν θίχτηκες για το Αγγλικό αλλά ήταν κραυγαλέο.
επίσης, το ότι σε μουσικά και δη rock forums όπου είναι τίγκα σε ανθρώπους που δεν έχουν τι να κάνουν και λένε εκατοντάδες φορές ο καθένας πόσο θα γαμάει ένας δίσκος που δεν έχουν ακούσει, προσωπικά δε μου λέει και πολλά.
αρέσκομαι γενικότερα εγώ.
Eγώ έχω ακούσει μόνο το αρχικό βίντεο που είχε διαρεύσει και γούσταρα.
Και ένα απόσπασμα από το Flamingo που λέγανε , με τις ανατολίτικες μελωδίες , που επίσης μάρεσε.
Τίποτε άλλο!!!
Και δεν θα ξανασχοληθώ μέχρι την 12η Σεπτέμβρη όπου θα μαι από πρωί να πάρω τον δίσκο και να τον λιώσω:D
Μέχρι τότε όμως…Καλές διακοπές!!!
Λοιιιπον. Τελευταια φορα που πηγα ν αγορασω δισκο τη μερα κυκλοφορίας του ηταν με το A Night At The Opera των Guardian. Εφετος λεω να το επαναλαβω.
άμα το παραγγείλω, απ’το επισημο site των Metallica θα μου έρθει πιο νωρίς απο τη μέρα κυκλοφορίας του?
(για το box-set μιλάω…)
σίγουρα στέλνουν στην Ελλάδα ή μονο σε συγκεκριμμένες χώρες?:roll: :?
α, thanx:wink: 
ελπίζω να μην απογοητευτείς όπως(φαντάζομαι) τότε! δυστυχώς για ένα από τα αγαπημένα συγκροτήματα, της νιότης μου #-o
-> http://www.roadrunnerrecords.com/blabbermouth.net/news.aspx?mode=Article&newsitemID=102139
κι άλλες πληροφορίες για το βίντεο κλιπ…
μονο που δεν υπαρχει στο track list τετοιος τιτλος… ή κατι αφησανε απ’εξω ή ηταν παραπληροφορηση και φοβαμαι για το δευτερο…
γιατι πριν δεν παιζανε?μην ακουω βλακειες.και πριν παιζανε και τωρα παιζουν κι αμα δε σου αρεσουν τα προηγουμενα δε σημαινει οτι ειναι και για τα σκουπιδια.
Παιδια απο οτι φαινετε αυτο το βιντεακι πρεπει να εχει σχεση με το Unforgiven III
μαλλον γιατι σε ενα σημειο λεει οτι πρεπει να εχει στην αρχη κατι που να το συνδεει με τα αλλα unforgiven
δεν ήταν παραπληροφόρηση ήταν working title(πως σου φάνηκε το αγγλικο???), απλά επειδή είχε ένα σημείο που έμοιαζε με φλαμίνγκο…
Με φλαμενγκο εμοιαζε…το φλαμινγκο ειναι ιδος πτηνου και μαλλον ηταν αστειακι του τζειμς:D
Δεν ξέρετε πόσο θέλω να ΣΚΙΖΕΙ η καινούργια δουλειά. Έτσι για να την κολλήσω στα μούτρα των haters. ΑΝΤΕ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΠΑΕΙ 12 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ?8O
an apo osa eipa sto prwto post mou sou fanike oti elega kai ksanaelega to poso tha gamaei,ti na pw!..de thigomai gia kanenan kai gia tpt poso mallon otan einai allos enas anwmynos user…omws kapoioi de stekontai sthn ousia para mono sta parelkomena!..an o diskos gamaei tha eimai o prwtos pou tha ton ekthiasw…an pali einai kakos tha eimai o prwtos pou tha to pei…xwris na thelw na parousiasw ton eauto mou kati san viografo tis mpantas auths para mono san enan apo tous megalyterous opadous tou!;)./…ciao lemeeee.e.e.e.e.e.e.e.ee.
sell yourself to meeiiiiah…
i will set you freeeiiiah
(eides kana lathos edw mipws?:P)