oh well, whatever…
το έπιασες το υπονοούμενο…
καλο!!!
Αντε υπομονη σε καμμια 20αρια μερες θα εχουμε το βιντεακι και το σινγκλακι για να παρουμε μια γευση.Ωσο για το αλμπουμ λογικα θα διαρευσει που θα παει…οσοι δεν κρατιουνται,σιγουρα θα τον κατεβασουν να δουν τι παιζει.Και οταν διαβασουμε και εμεις τα διθυραμβικα σχολια σας θα μπουμε στο πειρασμο να το κατεβασουμε:D
πλάκα θα έχει στο τέλος να μην είναι στον δίσκο αυτό το “holy revolver”, το έχουμε ακούσει πολλές φορές σε διάφορα κλιπάκια. μου κάνει εντύπωση πάντως που είναι στα HQ και όχι στο στούντιο που ηχογραφούν…λές???
Καλά μη βιάζεσαι.Περίμενε πρώτα να βγει το album και μετά βλέπουμε.
Bασικα υπαρχει περιπτωση να τους δουμε στο Ozzfest να παιζουν ενα κομματι τους live…
Παιδια απο το link που εδωσα πριν διαπιστωνω οτι ο Kirk ειναι σε καταπληκτικη φορμα!Το σολο που παιζει στο 1:25 ειναι απιστευτο και ειναι οπως λεγαν και στις συνεντευξεις τους επιρεασμενο απο τους ανατολικους ρυθμους!
:bow2:
Μήπως ξέρει κανείς ή έχει ακούσει κάτι για το ποιο θα είναι το καινούργιο single?
To The Day That Never Comes.
http://www.roadrunnerrecords.com/blabbermouth.net/news.aspx?mode=Article&newsitemID=102139
Γιατι μου κλεβεις τη δουλεια μου?
Μουχαχα παρτε πιρουνακι και οι 2:!:
τέλος του μήνα θα το έχουμε και θα το χαζεύουμε…
Αν συνδιαστεί και από επίσκεψη στα μέρη μας…
O καινουργιος μπασίστας, είναι για τα μπάζα. Λες τον βρήκαν σε καμια ζουγκλα της Βολιβίας, με το στυλάκι του το μαιμουδίστικο, και με τις μπλούζες του μπασκετ, αίσχος, που σε ρε JASON !!!
Μπορει να μην εχει εμφανισει αλλα εχει δαχτιλα…αν ξερεις καθολου απο μουσικη…
μακάρι να μπορούσαν και να ήθελαν να τον εκμεταλευτούν τον trujillo, αλλά πού; όπως δεν εκμεταλεύτηκαν στο έπακρο και τον newsted δηλαδή.
[-o< [-o< [-o<
μακάρι, [SIZE=“2”]μακάρι[/SIZE],[SIZE=“3”] ΜΑΚΑΡΙΙΙΙΙΙΙΙ[/SIZE]!!!
έχω πάθει στερητικό:(
Δεν είναι στέρηση αυτό. Δεν τους έχεις δει ποτέ