έχει περάσει 1 χρόνος, 1 μήνας και 5 ημερες απο τότε που πατησαν το ευλογημενο τους ποδι στην Ελλαδα.
και θελω απεγνωσμενα να τους ξαναδω. (αυτη τη φορά απο 1η σειρα:p )
Ναι, είναι στερητικό!
Χρειάζομαι τη δόση μου.
Που’σαι ρε άρχοντα, γαμωτο!!
έχει περάσει 1 χρόνος, 1 μήνας και 5 ημερες απο τότε που πατησαν το ευλογημενο τους ποδι στην Ελλαδα.
και θελω απεγνωσμενα να τους ξαναδω. (αυτη τη φορά απο 1η σειρα:p )
Ναι, είναι στερητικό!
Χρειάζομαι τη δόση μου.
Που’σαι ρε άρχοντα, γαμωτο!!
Εδώ :naughty:
Ναι,μόνο που αν το album βγει μούφα και έρθουν κι από δω μη γκρινιάζεται ε?
και μούφα να είναι ο δίσκος δεν νομίζω να χαλάσει κανέναν να τους δει ακόμα μια φορά…εδώ βλέπουμε κάθε χρόνο τους maiden που περιοδεύουν για best of album!
Χμ,έχεις ένα point.
To γεγονός πως μαζι με το αλμπουμ κυκλοφορουν και ειδικo Guitar Hero μένει ασχολίαστο?
Προσωπικα το θεωρω λιγο ξεφτιλα, αλλα τι ξερω εγω…
Α ρε lars…
$$$
τα σπάει αγρια!!!
Δεν καταλαβα κ πολλα…:-s Τι εχει το συγκεκριμενο βιντεακι που τα σπαει αγρια?:-k
Με Γεια το κούρεμα
πολυ μονοτονο το ακουστικο κομμάτι…
παιδια ηρεμια…
δεν χρειαζεται να τρελαινεστε με το καθε lickακι που βγαινει στο ιντερνετ…
λιγο υπομονη χρειαζεται γιατι πια εχουν φθασει οι μερες και θα βγει…
γιατι φοβαμαι οτι με την τοση καυλα που υπαρχει θα εχουμε παρεξηγησεις μολις βγει το αλμπουμ…
ιδωμεν…
Πολυ ωραια μελωδια εννοω…αυτο για μενα ειναι παρα πολυ καλο δειγμα…
το κάνανε και οι aerosmith, δεν καταλαβαίνω πιο ακριβώς είναι το πρόβλημα σου με αυτό. στην τελική δεν σου έβαλε κανείς το μαχαίρι στο λαιμό για να το πάρεις. εδώ οι maiden βγάλανε ειδικό παιχνίδι το 98 το ed hunter αλλά είναι οι maiden που δεν θέλουν λεφτά ε?
είναι καλό! αυτός ο ηχολήπτης φαίνεται να έχει δουλέψει πάρα πολύ για τον δίσκο.
Δεν παίρνω θεση στο θέμα αλλά sorry κιόλας shadowking που κολλάνε οι maiden τώρα #-o
Είναι σαν τις συζητησεις ΠΑΣΟΚ ΝΔ. Παίρνετε τα λεφτά του λαου!-Γιατί εσείς δεν τα παίρνατε?
έχεις δίκιο! έχω βαρεθεί να ακούω για τους metallica που παίρνουν τα λεφτά του τίμιου μεταλλά και τέτοιες π@π@ριές, ενώ για άλλα συγκροτήματα δεν μιλάει κανείς. οκ off topic όμως…!
Mπούγιοοο!!:lol: Κουρεμα και ξυρισμα ε:p
Πληκτρολογω. Απο ποιους να πω χαιρετισματα?
Αυτό το clean στο τελευταίο βίντεο θυμίζει πολύ RHCP.
+100
και δεν ξέρω αν αυτό είναι και τόσο καλό…
λετε να ακουσουμε κανενα νεο κομματι στο ozzfest?