Έπαιξαν το Cyanide.
Μπορείτε να ακούσετε 4 λεπτά από το cyanide εδώ
εδώ είναι το cyanide live από ozzfest…
[SIZE=“6”]ΡΕ ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΟΥΝ ΡΕΕΕΕΕΕ[/SIZE]
Κακης ποιοτητας βιντεο,δεν ακουγεται καθαρα το cyanide αλλα παρολαυτα το οτι επαιξαν το πρωτο νεο κομματι live σημαινει οτι οι μερες μετρανε αντιστροφα για το αλμπουμ…
http://www.youtube.com/watch?v=dfms8L6lK5A Σε καλυτερη ποιοτητα,ωραιο!
Ωραιο λινκ…και το ελεγα χτες οτι θα παιζαν κατι νεο στο οζφεστ… πολυ καλο ηταν,καμια σχεση με ανγκερ!
Δεν μπορεις να βγαλεις σιμπερασματα απο μια live εκδοση…
Ωραιος! Αυτο το κομματι σε studio εκτελεση μαλλον θα ειναι πολυ καλο!Οχι οτι live δεν ακουγεται καλα απλα ειναι κ η πρωτη φορα που το παιζουν με οτι συνεπαγεται αυτο.Αναμενουμε τον δισκο λοιπον και μακαρι να ειναι καλος.
Τα vocals του james σε καποια σημεια θυμιζουν παλιες καλες εποχες…
Σωστος…και φαντασου απο τις κριτηκες ειναι το κομματι που δεν αρεσε στους δημοσιογραφους…ΤΑ ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΘΡΥΛΙΚΑΑΑ!!!:yahoo: :yahoo:
το άκουσα αρκετές φορές για να μην βγάλω λάθος συμπεράσματα. στην αρχή δεν τρελάθηκα κιόλας , αυτό που μου έκανε εντύπωση ήταν το solo και η μικρή δυσολία. με χάλασε λίγο η φωνή αλλά πιστεύω ότι στο studio θα είναι πολύ καλύτερη. έχει κάτι απο justice σαν να είναι το αδελφάκι του harvester of sorrow, κάτι που φυσικά είναι καλό. όσο το ακούω μου αρέσει περισσότερο. αλλά αυτό που είπε και ο φίλος πιο πάνω, αν αυτό είναι το χειρότερο το δίσκου θα έχουμε έναν πραγματικά καλό δίσκο.
Ξεφτίλα! ΤΙΙΙΙΙΙΙ? Βγάζουνε και guitar hero? Σα δεν ντρέπονται λιγάκια τα πουλητάρια και ο Λαρς ο φραγκοφονιάς, το ποζέρι. Δεν παίρνω το σιντι γιατί είναι πλέον ξεφτίλα να ακούς Μετάλικα! Άκου εκεί guitar hero(τίποτα άλλο μας ενοχλεί; έλεος)
:lol: :lol: :lol:
Δεν μπορώ να βγάλω σίγουρα συμπεράσματα, αλλά σίγουρα είναι πολύ πιο γαμάτο από το St. Anger. Αν η παραγωγή είναι καλή (που θα είναι) τότε λογικά το cd θα σπέρνει!!!
Αντε τώρα να περιμένουμε μέχρι να βγει…
[I]Suicide I’ve already died,
You’re just the funeral I’ve been waiting for[/I] Αυτο το σημειο ειναι κολλητικο. Ποτε ειναι οι επομενες συναυλιες τους?Ισως παιξουν κ αλλο νεο κομματι live…:roll:
τέλος του μήνα παίζουν στο leeds και στο reading…δεν θυμάμαι ακριβώς τισ ημερομηνίες, γύρω στις 26.
αρχικά πρέπει να πω ότι ακούγεται ωραίο αλλά δεν συγκλονίζει κιόλας.
αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι πως όλες οι πληροφορίες έλεγαν για 80’s ήχο και εμένα μου ακούγεται πολύ περισσότερο 90’s. Μπορεί και πιο κοντά στο Load μην πω…
νομίζω ότι τα ριφ είναι πιο κοντά στην justice περίοδο, δεν εχουν αυτή τη ροκιά του load. συμφωνώ ότι δεν συγκλονίζει, αλλά είναι σε καλό δρόμο.
ωω!!:bounce: :vibrate:
Μ’αρέσει!!
(ενταξει, δεν είναι και ο καλυτερος ήχος που μπορεί να έχεις απο youtube video, αλλά τη δουλειά του την κάνει:p)
περιμενω με αγωνία ν’ακουσω κι άλλα:D
justice? δε νομίζω.
ακόμα περισσότερο οι φωνητικές γραμμές.
μεταξύ Metallica και Load ΣΕ ΗΧΟ και δομή μου φέρνει αλλά πρέπει να περιμένουμε να ακούσουμε τη κανονική ηχογράφηση.