Ακριβώς. Πως βγάλατε συμπέρασμα για το κομμάτι με τέτοια ποιότητα τι να πω…
ε καλά δεν είναι και τόσο χάλια ο ήχος να μην μπορείς να ακούσεις τίποτα.
αλλά προσωπικά δεν έβγαλα κανένα συμπέρασμα. προς τα που κινείται ηχητικά περισσότερο.
οκ, δηλώσεις τύπου “ευτυχώς που είναι από τα χειρότερα του δίσκου” είναι πολύ μπροστά.
αυτά τα λένε αυτοί που έχουν ακούσει, δεν τα΄λέει κανένας ξέμπαρκος, ελπίζω. εμείς απλά τα μεταφέρουμε.
στo θέμα μας, έχει το load τέτοια riff? γιατί εγώ 12 χρόνια τώρα δεν ακούω κάτι τέτοιο. εκτός αν ακούω αλλον δίσκο. η δομή του κομματιού, τα σολο ακόμα και τα ντραμς είναι από εκεί που σταμάτησε το justice, καμια σχέση με τα απλοικά αλλά αριστουργηματικά, black album k load. η φωνή ναι θυμίζει load όπως και το το απαλό σημείο στη μέση άλλα μέχρι εκεί.
δεν μου πολυαρεσε να πω την αληθεια,πολυ μετριο, αν και ο ηχος ειναι κακος.
Παντως δεν φερνει σε κανενα προηγουμενο αλμπουμ, αλλωστε καθε κυκλοφορια τους ηταν διαφορετικη απο την προηγουμενη (εκτος απο το reload που νομιζω περιελαμβανε “κομμενα” τραγουδια απο το load )
Προς το τελος του βιντεο που ακουγονται τα τυμπανα,ο ηχος μου θυμισε λιγο st.angrer κατσαρολακι?H μηπως ειναι η ιδεα μου?:lol:
ένας δημοσιογράφος που άκουσε τον ιούνιο τα 6 κομμάτια απο μια φορά, είχε χθες chat σε ένα fan site των metallica, είπε ότι η παραγωγή είναι στο στυλ του black album. υπάρχει μόνο ένα καθαρό Thrash κομμάτι, που ήταν και αυτό που του άρεσε περισσότερο, 2 οκ τραγούδια και 3 μέτρια, το ένα από αυτό ήταν και το cyanide. τα συμπεράσματα δικά σας. ααα. από αυτά που έχει ακούσει του βάζει 6/10, αν 10 παίρνει το mop και 1 το st. anger.
εγω πιστευω θα ειναι ισαξιο του load…που ηταν καλο album…μιλαω για συνθετικη αξια…για τα παλιοτερα παιδες λιγο δυσκολο…τουλαχιστον θα ειναι καλυτερο του shit anger και του reload of shit…
ακόμα είπε ότι είναι ότι καλύτερο έχουν κάνει από το black album και μετά, αν είναι καλύτερο σε ποιότητα από το load θα μιλάμε για δισκάρα…
και η δική μου άποψη είναι ότι λογικά θα έχει και επιρροές από το load, απλά δεν θα είναι τόσες πολλές…
Όπως είπες ο εν λόγω κύριος άκουσε τα κομμάτια από ΜΙΑ φορά. Ξέρετε εσείς κάποιον σοβαρό δημοσιογράφο που να ακούει “στο πόδι” όπως λέμε ένα άλμπουμ και να κάνει κριτική και όχι μόνο αυτό να βαθμολογεί κιόλας; Εμένα μου φαίνεται επιεικώς επιπόλαιο και ίσως και να πιέστηκε να εκφέρει άποψη.
Επίσης εξαρτάται και από τι περιμένει ο καθένας από τη μπάντα και τι θέλει ν ακούσει. Το επικό στοιχείο των τριών μεγάλων άμπουμ τους δεν θα το ξαναζήσουμε. Άλλαξαν άλλωστε και τα φωνητικά του Τζέιμς με τα χρόνια. Λογικό λοιπόν να είναι από vocals κοντά στο μπλακ, αλλά και όλο να μοιάζει, δεν με χαλάει καθόλου. Ίσως γιατί ξέρω πως άλλο Μάστερ ή Τζάστις δεν θα ξανακούσουμε ποτέ…
και εγω τα ιδια πιστευω…αν και δεν με χαλαει να εχει και επιροες απο load…εμπνευση να υπαρχει και να ειμαστε καλα…
Aκριβώς αυτό. Γι’ αυτό ρε παιδιά θα το ξαναπώ, ψυχραιμία, είναι λίγο υπερβολικό αυτό που κάνετε στο θρεντ. ¶σε που δίνετε την ευκαιρία και στον κάθε “δημοσιογράφο” να κάνει τα καραγκιοζιλίκια του.
Βεβαια απ την άλλη who am I to tell. Απλώς τη γνώμη μου γράφω
κουβεντα να γινεται…
αυτός ο δημοσιογράφος έχει γράψει και βιβλίο γι αυτούς justice for all: the truth about metallica. δηλώνει φαν της πρώτης περιόδου της μπάντας και θεωρεί τραγούδια σαν το wherever i may roam k unforgiven…αηδίες! τι να πω…
ακριβώς!!
αλήθεια, τι κατάλαβες από αυτό το video?
εχει ενα point ο outshined…ουτε εγω καταλαβα τιποτα…
θα συμφωνήσω κι εγώ εδώ…5 λεπτά βίντεο και ακούμε 5 δευτερόλεπτα μουσικής…
Ότι ο ulrich είναι για σφαλιάρες.
Mια γαματη ριφαρα καταλαβα,πειραζει?