Μόλις ανέφερες τα πιο κουλά σόλο των Metallica(από τεχνικής απόψεως γιατί μου αρέσουν περισσότερο από του Hammet ο οποίος ποτέ δεν με τρέλαινε). Σαν ρυθμικός ο Hetfield δεν έχει δεύτερο αλλά στα σόλο[-X [-X .
οπότε συμφωνούμε ότι ο,τι είναι τεχνικό δεν είναι και καλό απαραίτητα…
Φυσικά, ποτέ δεν υποστήριξα κάτι τέτοιο. Με συγκινεί ο τεχνικός ήχος αλλά όταν αυτός φέρει και τις ανάλογες συνθέσεις για να τον υποστηρίζουν.
πάντως άκουσε το ριφ του suicide i’ve already died… δεν έχει καμία σχέση με load, ούτε και το intro, ακόμα και το απαλό σημείο φέρνει πιο πολύ σε μπλακ αλμπουμ. δεν σου λέω να το κάνεις να σου αρέσει, απλά να ακούσεις τις διαφορές. ούτε εμένα με τρελαίνει αλλά είναι ένα καλό βημα.
Load έγραψα, γράψε λάθος Black Album ήθελα να πω αλλά τα έγραψα λίγο βιαστικά, πιο συγκεκριμμένα μου έφερε λίγο στο μυαλό το σημείο στη γέφυρα του Of Wolf And Man που αρχίζει και φωνάζει “Shapesift” o James με το ρυθμικό δίδυμο(παρεπιπτόντως το Of Wolf And Man είναι από τα 2-3 κορυφαία Tracks του Black Album:metal: )αλλά λείπει αυτό που ανέφερα και πιο πριν,η κορύφωση, δεν υπάρχουν τα σημεία που θα πεις ελα ρε γαμώτο εδώ είμαστε. Σα δομή στέκει το τραγούδι αλλά δεν έχει τα ανάλογα θέματα. Μακάρι να είναι όντως το χειρότερο του δίσκου και η διαφορά του με τα άλλα να είναι όση του Gangland από το Halloweed Be Thy Name αλλά αν δεν είναι δεν πρόκειται να το αγοράσω ούτε καν για αρχειακούς λόγους, μας τελειώσαν και τα φράγκα και προβλέπεται να γίνει της ταναπού και απο συναυλίες.
συμφωνώ απόλυτα για το of wolf and man! λένε ότι είναι το λιγότερο καλό από αυτά που άκουσαν, τι να πω μακάρι να τα άκουγα εγώ για να μπορούσα να πω τη γνώμη μου, εγώ θα το πάρω, αλλά πρώτα θα του ρίξω μια κατεβασιά έτσι για να μπω στο μάτι του lars :lol:
Τα φωνητικα ρε παιδια θα ακουγονται πολυ καλυτερα στο αλμπουμ.Πότε ο χετφιλντ ηταν καλος τραγουδιστης στα live?Μην τα συγκρινεται με τις επισημες κυκλοφοριες που ειναι ολα πειραγμενα.Τα φωνητικα παιζουν πολυ σημαντικο ρολο,ωσον αφορα την πρωτη εντυοωση που μας δινουν.Αλλα ολα τα τραγουδια ο χετφιλντ ετσι τα τραγουδαει,σαν ταρζαν,γιατι δε μπορει αλλιως!!
σαν ταρζαν…εισαι θεος…:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Καλα και στο Σανγκερ (στουδιο εδισιον) τα “κοκκορακια” πεφτουν βροχη απο τον Τζεϊμς. Σε σημειο που δεν ξερεις αν πρεπει να γελασεις ή να κλαψεις.
να κλάψεις μάλλον…
Άκουσα το Cyanide με πολύ καλή ποιότητα ήχου.Εμένα μου άρεσε!
Προσωπικά ο δίσκος δεν θέλω να μοιάζει ούτε με MoP ούτε με And Justice… ούτε με Black.
Θέλω να έχει δικό του ήχο αλλα να έχει γαμάτη μουσική.Δεν με ενδιαφέρει να είναι τεχνική.
Θέλω όταν το ακούω να μου ακούγεται καλό!
Αν leakarei σχετικά νωρίς και μου αρέσει, ίσως να το αγοράσω πρώτη μέρα.
Άκουσα και εγω το Cyanide απο livemetallica
καλο…
to πιο καλο ειναι παντως οταν στο live ανεβαινει στη σκηνη o king diamond και παιζουν το mercyful fate medley για 11 λεπτα…
τρομερος…:!::!::!:
Αυτου του ανθρωπου η φωνη ειναι εξωγηινη.Φοβερος.
25 και σημερα.Αντε να βγει το ρημαδι.
Αντε και ακομα δεν εχουν βγαλει και το σινγλ…αντε ρε γαμωτο να παρουμε μια γευση απο στουντιο εκτελεσεις…!!!
ειναι πολυ καλη εκτελεση
'Ισως και μέσα σε αυτή τη βδομάδα να έχουμε το single, προς το τέλος. Για να δούμε…
κομματαρα το cyanide . εχω να ακουσω τοσο heavy metallica απο το justice . για να δουμε .
το κραξιμο επιασε τοπο
http://www.youtube.com/watch?v=twL3Kt-nTEA αν δεν το εχει δει κανεις .
επιτέλους ένας άνθρωπος που έπιασε το νόημα…